Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(fortuneafilius @ 2010 05 27, 15:18)
Sveikutes,

mes jau apie virtuve galvojam g.gif  Gal galit rekomenduoti kur geriausia darytis virtuves baldus. Tu imoniu tai nemazai yra, bet kaip issirinkti g.gif
Mes uzsisakem nerudijancio plieno tureklus balkonui. Tokius paprastus: strypeliai sujungti horizontaliais strypeliais. Pradzioje galvojom daryt su stiklu balkono tureklus, bet atkalbejo, kad nepraktiska, daznai reikia valyt stikla ir pan. Kai turesim, galesiu parodyt.

laba,
zinau gera meistra, mes daremes virtuve ir saliono baldus..likome patenkinti ir kaina labai gera
Atsakyti
Oi, man jau irgi reikėtų dairytis virtuvės gamintojų, gal ir man tuo pačius gerus rekomenduotumėte? Esu girdėjusi, kad Rijelis neblogai gamina, ale kainų nežinau, ką apie juos manot? Dar kartelį žiūrinėjausi Taubaldis, man ten vienas modeliukas labai tiko ir patiko, bet kažkaip pasijautė, kad klientas jiems nelabai reikalingas ir įdomus...
Atsakyti
sitas meistras kuri rekomenduoju, jis klausia, ko tu nori mazdaug, paskui padaro kokius 3 projektelius ir duoda pavyzdzius padarytus.belieka pasirinkti geriausia varianta ir viska sutarti...
Atsakyti
Labas smile.gif .Kaip gyvuojat bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2010 09 15, 12:27)
Labas  smile.gif .Kaip  gyvuojat  bigsmile.gif .

Dirbam ax.gif Perdangą padarė, dabar stogą šiltina, paskui į palėpę perdangą darys, IIa. šildymą vedžiojo, dar liko vonioje šildomos grindys padaryti. Kas dar? Lyg ir viskas iš darbų ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal žinot kokį meistrą, kad pagamintų medines vidaus duris? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 09 15, 12:33)
Dirbam  ax.gif  Perdangą padarė, dabar stogą šiltina, paskui į palėpę perdangą darys, IIa. šildymą vedžiojo, dar liko vonioje šildomos grindys padaryti. Kas dar? Lyg ir viskas iš darbų  ax.gif

Pas jus darbai verda.As delioju namo projekta ir vis ieskau geresnio varijanto(gulu ir keliuosi su ta mintim ka dar geriau ismascius ).
Papildyta:
QUOTE(artita @ 2010 09 15, 12:34)
sveikos  4u.gif
gal žinot kokį meistrą, kad pagamintų medines vidaus duris?  bigsmile.gif

Man visas buto duris(medines) gamino Miklusenuose ,Ramunas 861277376, 77808.
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2010 09 15, 12:46)
Man visas buto duris(medines) gamino Miklusenuose ,Ramunas 861277376, 77808.

ačiū 4u.gif
kaip atsiliepimai?
padaro kokias nori, ta prasme langelius, be langelių ir t.t...ar tik pagal kokį savo maketą?
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2010 09 15, 13:38)
ačiū  4u.gif
kaip atsiliepimai?
padaro kokias nori, ta prasme langelius, be langelių ir t.t...ar tik pagal kokį savo maketą?

Mes darėm pries 7 metus.Kokybe patenkinti.Smulkmenu nepamenu smile.gif
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
Pas mus siandien pradejo elektra atvesdinet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,pas visus darbai verda thumbup.gif pas mus irgi,trinkeles delioja,siandien lygtais bortelius jau dejo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 15 rugsėjo 2010 - 18:56
QUOTE(Rokė @ 2010 09 15, 14:14)
Mes darėm pries 7 metus.Kokybe patenkinti.Smulkmenu nepamenu  smile.gif

ačiū, bandysim kalbėtis mirksiukas.gif
Atsakyti