Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(DainaM @ 2010 09 30, 07:36)
Na, o antro aukšto lubas girdėjome gerai stiklo tapetais tapetuoti, tai jei kiek "suvaikšto" namas, tai netrūkinėja  g.gif

aga, gerai. mes du kambarius klijavom jais, o vieno ne, nes jau kantrybė baigėsi, labai šlykštus darbas, sunku klijuot, suklijuoji, pradedi špakliuot ir pamatai kad kampas kur jau atšokinėja doh.gif , iš trijų kartų užsiklijavom normaliai, dabar žiūrėsim ar yra skirtumas tarp klijuota ir neklijuota, jau greit bus metai bet ir ten ir ten viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
doviliuke,smagu,kad darbai vyksta thumbup.gif o mum jau sudejo trinkeles,tai viso namo bendras vaizdas pasikeite 100% thumbup.gif i gera puse mirksiukas.gif tik labai nustebom,nes cemento sunaudojo nemazai.dvi paletes ir 6maisus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 10 05, 13:20)
aga, gerai. mes du kambarius klijavom jais, o vieno ne, nes jau kantrybė baigėsi, labai šlykštus darbas, sunku klijuot, suklijuoji, pradedi špakliuot ir pamatai kad kampas kur jau atšokinėja doh.gif , iš trijų kartų užsiklijavom normaliai, dabar žiūrėsim ar yra skirtumas tarp klijuota ir neklijuota, jau greit bus metai bet ir ten ir ten viskas gerai  biggrin.gif

Labai smagiai nuteikė jūsų žinutė first.gif
Lauksim naujienų- kas bus toliau smile.gif Pasidalinsite patirtimi -įdomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2010 10 07, 07:37)
Labai smagiai nuteikė jūsų žinutė  first.gif
Lauksim naujienų- kas bus toliau smile.gif  Pasidalinsite patirtimi -įdomu wink.gif

gal bus viskas gerai biggrin.gif
šiaip mes tai savamoksliai tai dėl to sakytum labai sunku buvo klijuot, bet laiptinėj meistriukai klijavo tai labai daug keikėsi ir kelis kart lupo, gal čia įgust reikia. na trečią kartą jau įgudom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 10 07, 10:12)
gal bus viskas gerai biggrin.gif
šiaip mes tai savamoksliai tai dėl to sakytum labai sunku buvo klijuot, bet laiptinėj meistriukai klijavo tai labai daug keikėsi ir kelis kart lupo, gal čia įgust reikia. na trečią kartą jau įgudom  biggrin.gif

Tur būt vis tik teisingas posakis: "trečias kartas nemeluoja" sunglasses2.gif
Taip,su tais tapetais yra "ypatumų".Na, svarbu, kad viskas gerai pas jus baigėsi,
o ir patys išmokote klijuoti- gyvenime viskas praverčia wink.gif Aš taip pat esu klijavusi, bet kitos rūšies tapetus :sudėtinga buvo tik dėl jų didelio pločio,o šiaip viskas gerai, man netgi patiko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomre: 08 spalio 2010 - 07:40
Laba diena, gal kas žinote gerus tinkuotojus, gal galite rekomenduoti ar duoti kontaktus?
Ir kokios dabar tinkavimo kainos?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2010 10 13, 15:01)
Laba diena, gal kas žinote gerus tinkuotojus, gal galite rekomenduoti ar duoti kontaktus?
Ir kokios dabar tinkavimo kainos?
Ačiū

tinkavimo kaina apie 10lt uz kvadrata(vakar buvau sutikes sake iki nauju uzsivertes darbais bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
ką galit papasakoti apie lauko duris? kokias dėjot?iš kur?kokie atsiliepimai ir t.t. ax.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2010 10 18, 12:42)
laba  4u.gif
ką galit papasakoti apie lauko duris? kokias dėjot?iš kur?kokie atsiliepimai ir t.t.  ax.gif

ačiū  4u.gif

Mes įsidėję aliuminio rėmu su vitrinomis. jau vieną žiemą pragyveno jos pas mumi. patenkinti ir nepasakyčiau,kad peršaldinėja.....(kaip daugelis sako). per žiemą palaikėm namuke +12-15 laipsniu, nes dar negyvenom jame, ir durys nebuvo apšarmoję iš vidaus ax.gif apie klijuoto medžio turiu savo nuomonę..... man jas primyktinai siūlė vieni draugai, buvo ką tik įsidėję - tuo metu džiaugėsi, bet po šitos žiemos keikėsi, kad vistiek suvaikščiojo ( ir jų mažas šiuniukas jau sėkmingai jas nuraižęs). tai tokia mano asmeninė patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 10 18, 12:58)
Mes įsidėję aliuminio rėmu su vitrinomis. jau vieną žiemą pragyveno jos pas mumi. patenkinti ir nepasakyčiau,kad peršaldinėja.....(kaip daugelis sako). per žiemą palaikėm namuke +12-15 laipsniu, nes dar negyvenom jame, ir durys nebuvo apšarmoję iš vidaus ax.gif apie klijuoto medžio turiu savo nuomonę..... man jas primyktinai siūlė vieni draugai, buvo ką tik įsidėję - tuo metu džiaugėsi, bet po šitos žiemos keikėsi, kad vistiek suvaikščiojo ( ir jų mažas šiuniukas jau sėkmingai jas nuraižęs). tai tokia mano asmeninė patirtis  smile.gif

ačiū 4u.gif
klijuoto medžio nenorim, galvojam apie medines arba aliuminines ax.gif jei ne paslaptis iš kur durys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2010 10 18, 13:03)
ačiū  4u.gif
klijuoto medžio nenorim, galvojam apie medines arba aliuminines  ax.gif  jei ne paslaptis iš kur durys?  blush2.gif

nu tai medinės ir būta klijuoto medžio.... ar jūs galvojate dėtis lauko duris iš medžio masyvo??? taigi jos jums žiemą neužsidarys, o vasarą bus tarpai, kaip medis perdžius. mes užsisakėm aliumines firmelėje, kur seniau alytuj buvo vokė III įsikurusi (čia prie Gulbynės naujoji 110 atrodo adresas) vadinasi kažkai iš A....... nepamenu, reikia dokumentuose pažiūrėti. tuo metu ( kaip krizės dar nebuvo ant Lietuvos..) jie buvo pasiūlę geriausią kainą. dabar nežinau ką jie siūlo, bet kad dar ji gyva, tai mačiau iškabą pravažiuojant smile.gif
Atsakyti
o mes isidejome plastikines lauko duris.bet,sakau,lauko duris.nes daug kas susideda balkono duris,kad butu pigiau,o paskui keikia plastika smile.gif nezinau,si ziema bus pirmoji ax.gif
Atsakyti