QUOTE(Luandra @ 2010 07 08, 12:40)
Tutia. o kiek tu nesioji jau blakstinas?
Gal nuotrauka imesi ?
As vakar buvau salone, daziau antakius ir blakstienas. Praeita karta meistre buvo su priaugintomis blakstienomis. Na galvoju paziuresiu kaip atrodo dabar, paklausinesiu (nes ji irgi priauginimu uzsimineja). Ziurejau i ja ir negalejau suprasti ar ji su blakstienomis ar be

Paklausiau, sake neturi laiko korekcija daryti, todel be blakstienu. Na as apsidziaugiau, kad jos blakstienos atrode visiskai nesugandintos

Pasake, kad kai nueme buvo lanai trumpos, bet po 2 svaiciu ataugo
Aš dabar antrą kartą prisiauginau, tai va tik pirmą korekcija buvo, "išnešiojau" mėnesį ir dar visai neblogas vaizdas buvo
O pirmą kartą, prieš metus, gal kokius 4 mėnesius, ar daugiau, buvau "priauginta"
Nuotraukėlių mano akyčių tai įmetus aš 6tam puslapyje temos. Šian Lisa, beje, fotkino manąsias, gal įdės vėliau. Ale labai kažko moderatorė pyksta už tas nuotraukas
Na, aš to sugadinimo irgi nelabai suprantu, kaip gali sugadint, jeigu nuauga ir iškrenta su senom blakstienom (kas yra natūralu, juk krenta savosios), o ir naujos auga tuo pat metu

Čia tik optinė apgaulė gaunasi, kad tau atrodo, jog jos trumpesnės, nes buvai pripratus prie ilgųųų ir tai yra man atrodo natūralu

Bet sakyt, kad sugadino, pažeidė ar dar ten bile ką pridarė, nu tai nesąmonė

Nebent meistrė nelabai kompetentinga, gal ten kokią toną prastų klijų užvarė, ar ką

Man irgi užteko praeitą kartą poros sav. apsipratimui prie savų natūralių po priauginimo ir vėl viskas ok
Žinau tą jausmą, kaip tu dabar lauki, bet pamatysi, bus grooožis

Lisa labai natūraliai padaro, nors šį kartą aš prašiau vos ilgesnių, bet rezultatas man labai labai gražus

Jau kai būna super ilgos, lėlinės tokios, nu tai ne-aaa