Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 05 19, 23:24)

Vo kaip dabar grazu thumbup.gif
user posted image

tai žinoma, kad taip geriau. Iš esmės, tai man ši foto patinka 4u.gif
Atsakyti
vi-va-vi, tikrai geriau ziurisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 19, 20:10)
na, iš kitos pusės gal žmonės dideli miestiečiai, užsidirbę ir čia rodosi kaip atvyko į kokią sodybą ar kažką panašaus

arba sustojo šventoriuj prie bažnyčios bigsmile.gif

Ai, pavėlavau, ši versija jau buvo pateikta

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 gegužės 2010 - 22:27
QUOTE(gladiole @ 2010 05 19, 23:25)
na jau nekadre-taip jau viskas seimyniska,o didysis isdykelis,pasistate dviratuka kazkurtai... smile.gif  cool.gif
Gal veiksmas prie namu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 05 19, 20:54)
aš pas save į kiemą išėjus papozuosiu su vaikais ir tipo laisvalaikis jau ??? blink.gif

jei turi laiko pozavimui, reiškia tai laisvas laikas, reiškiaS tai laisvalaikis :]] Gal jūsų šeima laisvalaikius leidžia pozuodama, iš kur mum žinot :]]]

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 19, 21:34)
nu taip, net prie SM sėdėti - laisvalaikis biggrin.gif va, idėja, galit pulti fotkintis flirt.gif

liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 gegužės 2010 - 22:32
na jau nekadre-taip jau viskas seimyniska,o didysis isdykelis,pasistate dviratuka kazkurtai... smile.gif  cool.gif

bet tikrai kimbate be reikalo. Jūsų paminėtas variantas- pilnai tikėtinas. Dviratukas galėjo netilpti į kadrą. Nebūtinai tai sesijinė foto. Šiaip man šioji- liuksiška smile.gif
O kaip susieti " viskas šeimyniška" ir kur antro vaiko dviratukas? lotuliukas.gif doh.gif Be dviratuko, jau nebešeimyniška? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei nuotrauka priartinti,jei mane akys neapgauna stovi mazas dviratis bigsmile.gif
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 19, 23:38)
  Be dviratuko, jau nebešeimyniška? lotuliukas.gif
Pilna seima mirksiukas.gif jei ne klystu mazas dviratis stovi lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 19 gegužės 2010 - 22:42
user posted image

o va dėl šitos- nežinau ax.gif . Tėtis prie mažučių vaikų su pypka burnoje. Na, nebent giliai į asmeninį albumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 19, 23:58)
o va dėl šitos- nežinau ax.gif . Tėtis prie mažučių vaikų su pypka burnoje. Na, nebent giliai į asmeninį albumą ax.gif
biggrin.gif As irgi tik dabar ziurejau si nuotrauka smile.gif labai patiko man nuotrauka thumbup.gif bet ta pypke viska gadina verysad.gif
Atsakyti

aha, šitas tėčio pomėgis tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 19, 23:38)
bet tikrai kimbate be reikalo. Jūsų paminėtas variantas- pilnai tikėtinas. Dviratukas galėjo netilpti į kadrą. Nebūtinai tai sesijinė foto. Šiaip man šioji- liuksiška smile.gif
O kaip susieti " viskas šeimyniška" ir kur antro vaiko dviratukas? lotuliukas.gif  doh.gif  Be dviratuko, jau nebešeimyniška? lotuliukas.gif

Nekimbu,tiesiog pastebejimas toks,bet gal istikruju ten stovi mazas dviratukas arba ten didelio rato seselis.
Kaip susieti?-taip graziai visi susiglaude sedi,viskas taip naturaliai,taip meiliai o vat vienos detales kaip ir truktu "dviratuko nr3",bet sakykim kad jis ten yra... rolleyes.gif Man ji irgi liuksiska mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

Bet tai ju naturali kasdienybe!!!!Vat jeigu butu mama su pypka...tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 19, 23:13)
arba didesnio vaiko dviratis- ne kadre

Šios nuotraukos autoriui patarčiau nukirpti gerą cm apačios, žinokit, nu labai kažkaip neestetiškai atrodo blush2.gif , dėmesys nenorom nejučia krypsta į babuškos užpakalį

http://www.supermama...p...&phid=20540
va, o emocijos perteiktos visai fainiai smile.gif  4u.gif

gerai čia lotuliukas.gif aš net nepastebėjau lotuliukas.gif
Atsakyti