Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

Priminė Nemirsetą ir pajūrį. Ach kaip pasiilgau. Greičiau šilti orai ateitų ir mes skubėsim į nuostabiąją ramiąją Nemirsetą wub.gif Nors pati foto kaip konkursui gal ir nelabai - kažko trūksta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2010 05 26, 20:13)
Priminė Nemirsetą ir pajūrį. Ach kaip pasiilgau. Greičiau šilti orai ateitų ir mes skubėsim į nuostabiąją ramiąją Nemirsetą  wub.gif Nors pati foto kaip konkursui gal ir nelabai - kažko trūksta
user posted image

Vaiką atstovauja tik vezimėlis lotuliukas.gif , tai pačio vaikiuko ir trūksta, o mamytė, kaip spėju, yra operatorius Kipsas biggrin.gif
Nuotrauka tikrai kvepia atostogomis ir geru laisvalaikiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 26, 19:47)

Nuostabi nuotrauka! Butinai balsuosiu! thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 05 26, 22:14)
Nuostabi nuotrauka! Butinai balsuosiu!  thumb_yello.gif

superine foto wub.gif man mergyte joje labai grazi wub.gif
tik jai mamos nebutu,atrodytu naturaliau, kad is tikruju supa tetis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 27, 00:03)
tik jai mamos nebutu,atrodytu naturaliau, kad is tikruju supa tetis  ax.gif
Man irgi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2010 05 26, 21:22)
Vaiką atstovauja tik vezimėlis lotuliukas.gif

nesitikėkite kad sm fotokonkurse visos nuotraukos atitiks temą ir aprašymą, niekada taip nebuvo ir kažin ar bus biggrin.gif matyt bus išvartyta "šeima" gali būti ir vienas "tėvelis" lotuliukas.gif tuo fotokonkursai ir žavūs kad randi išvartymų, kokių matantis, mastantis ir skaitantis žmogus niekaip nesugalvotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 27, 00:03)
superine foto  wub.gif man mergyte joje labai grazi wub.gif
tik jai mamos nebutu,atrodytu naturaliau, kad is tikruju supa tetis  ax.gif

O man kaip tik pliusas kad mama yra, tai matosi šeima. Nors konkurso taisyklės leidžia, nu bet man nelabai primena šeimą tos foto kur tik tėtis ir vaikas, mama ir vaikas, arba vaikai su močiutėm. Suprantu kad būna šeimų be tėčių ar mamų, tuomet viskas OK, viskas gražu ir natūralu. Bet čia kas antra foto tik su tėčiu, ar su mama, ar močiute todėl jau atrodo nebe įtikinamai ir jau gaunasi pusės šeimos laisvalaikis ax.gif . Na bet tai tik mano nuomonė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(v.vileva @ 2010 05 26, 21:22)
Vaiką atstovauja tik vezimėlis lotuliukas.gif , tai pačio vaikiuko ir trūksta, o mamytė, kaip spėju, yra operatorius Kipsas biggrin.gif
Nuotrauka tikrai kvepia atostogomis ir geru laisvalaikiu  tongue.gif

Aš kaip suprantu tai vaikelis vežime miega, aišku galėjo jo bent kiek gyvo matytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2010 05 26, 23:40)
O man kaip tik pliusas kad mama yra, tai matosi šeima. Nors konkurso taisyklės leidžia, nu bet man nelabai primena šeimą tos foto kur tik tėtis ir vaikas, mama ir vaikas, arba vaikai su močiutėm. Suprantu kad būna šeimų be tėčių ar mamų, tuomet viskas OK, viskas gražu ir natūralu. Bet čia kas antra foto tik su tėčiu, ar su mama, ar močiute todėl jau atrodo nebe įtikinamai ir jau gaunasi pusės šeimos laisvalaikis  ax.gif . Na bet tai tik mano nuomonė  ax.gif
Papildyta:
Aš kaip suprantu tai vaikelis vežime miega, aišku galėjo jo bent kiek gyvo matytis  biggrin.gif

as ne seima turejau omenyje,o naturaluma mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai idomu bus pamatyti erikiuxxx nuotrauka cool.gif nes tai matai, jei mamyte yra kadre, tai fotke ne tokia naturali atrodo... tetis per jaunas... vaikai prie lauzo vargsai nuobodziauja ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 05 27, 01:13)
vaikai prie lauzo vargsai nuobodziauja ir t.t. biggrin.gif

blink.gif o prie ko cia?
nepergyvenk,pamatysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 27, 01:16)
blink.gif o prie ko cia?
nepergyvenk,pamatysi  tongue.gif

Nezinau... turbut nikus sumaisiau blush2.gif jei taip tai- atsiprasau 4u.gif 4u.gif
Tik va uzkliuna uz akies kai kurios etatines kritikuotojos(pora tokiu cool.gif ) ir kartais "kritika" daugiau i bereikalinga kabinejimasi panasi, nei i kritika ax.gif pvz. kaip kad mamyte kadre negerai, be mamytes naturaliau atrodytu doh.gif Tarp kitko ta nuotrauka butent ir grazi, kad mama ir tete kadre yra ax.gif ir veiksmas vyksta, o ne stovim ir pozuojam...Nu tikrai tokiu kur atsistojom, papozavom, tai nesuprantu g.gif

p.s. erikiuxxx, paziurejau ankstesnes tavo foto...ir sprendziant is senesniu, siame konkurse tikiuos tikrai nebloga is taves pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 27 gegužės 2010 - 01:40
QUOTE(c-girl @ 2010 05 27, 02:26)
Nezinau... turbut nikus sumaisiau blush2.gif  jei taip tai- atsiprasau 4u.gif  4u.gif 
Tik va uzkliuna uz akies kai kurios etatines kritikuotojos(pora tokiu cool.gif ) ir kartais "kritika" daugiau i bereikalinga kabinejimasi panasi, nei i kritika ax.gif pvz. kaip kad mamyte kadre negerai, be mamytes naturaliau atrodytu  doh.gif Tarp kitko ta nuotrauka butent ir grazi, kad mama ir tete kadre yra ax.gif ir veiksmas vyksta, o ne stovim ir pozuojam...Nu tikrai tokiu kur atsistojom, papozavom, tai nesuprantu g.gif

p.s. erikiuxxx, paziurejau ankstesnes tavo foto...ir sprendziant is senesniu, siame konkurse tikiuos tikrai nebloga is taves pamatyt biggrin.gif

Aha kiekvienam sava nuotrauka atrodo geriausia, o kitų nepanašių į jų foto tai jau niekam tikusi ir aplamai nesuprantama doh.gif lotuliukas.gif

Spėju c-girl nuotraukoje tikrai vyksta veiksmas biggrin.gif
Atsakyti