QUOTE(Keit @ 2010 05 26, 20:13)
Priminė Nemirsetą ir pajūrį. Ach kaip pasiilgau. Greičiau šilti orai ateitų ir mes skubėsim į nuostabiąją ramiąją Nemirsetą
Nors pati foto kaip konkursui gal ir nelabai - kažko trūksta

Vaiką atstovauja tik vezimėlis
Nuotrauka tikrai kvepia atostogomis ir geru laisvalaikiu
QUOTE(MilGana @ 2010 05 26, 22:14)
superine foto
tik jai mamos nebutu,atrodytu naturaliau, kad is tikruju supa tetis
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 27, 00:03)
Man irgi QUOTE(v.vileva @ 2010 05 26, 21:22)
nesitikėkite kad sm fotokonkurse visos nuotraukos atitiks temą ir aprašymą, niekada taip nebuvo ir kažin ar bus
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 27, 00:03)
superine foto
man mergyte joje labai grazi
O man kaip tik pliusas kad mama yra, tai matosi šeima. Nors konkurso taisyklės leidžia, nu bet man nelabai primena šeimą tos foto kur tik tėtis ir vaikas, mama ir vaikas, arba vaikai su močiutėm. Suprantu kad būna šeimų be tėčių ar mamų, tuomet viskas OK, viskas gražu ir natūralu. Bet čia kas antra foto tik su tėčiu, ar su mama, ar močiute todėl jau atrodo nebe įtikinamai ir jau gaunasi pusės šeimos laisvalaikis
Papildyta:
QUOTE(v.vileva @ 2010 05 26, 21:22)
, tai pačio vaikiuko ir trūksta, o mamytė, kaip spėju, yra operatorius Kipsas
Aš kaip suprantu tai vaikelis vežime miega, aišku galėjo jo bent kiek gyvo matytis
QUOTE(Keit @ 2010 05 26, 23:40)
O man kaip tik pliusas kad mama yra, tai matosi šeima. Nors konkurso taisyklės leidžia, nu bet man nelabai primena šeimą tos foto kur tik tėtis ir vaikas, mama ir vaikas, arba vaikai su močiutėm. Suprantu kad būna šeimų be tėčių ar mamų, tuomet viskas OK, viskas gražu ir natūralu. Bet čia kas antra foto tik su tėčiu, ar su mama, ar močiute todėl jau atrodo nebe įtikinamai ir jau gaunasi pusės šeimos laisvalaikis
. Na bet tai tik mano nuomonė 
Papildyta:
Aš kaip suprantu tai vaikelis vežime miega, aišku galėjo jo bent kiek gyvo matytis
Papildyta:
as ne seima turejau omenyje,o naturaluma
Man labai idomu bus pamatyti erikiuxxx nuotrauka
nes tai matai, jei mamyte yra kadre, tai fotke ne tokia naturali atrodo... tetis per jaunas... vaikai prie lauzo vargsai nuobodziauja ir t.t.
QUOTE(c-girl @ 2010 05 27, 01:13)
nepergyvenk,pamatysi
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 05 27, 01:16)
Nezinau... turbut nikus sumaisiau
Tik va uzkliuna uz akies kai kurios etatines kritikuotojos(pora tokiu
p.s. erikiuxxx, paziurejau ankstesnes tavo foto...ir sprendziant is senesniu, siame konkurse tikiuos tikrai nebloga is taves pamatyt
QUOTE(c-girl @ 2010 05 27, 02:26)
Nezinau... turbut nikus sumaisiau
jei taip tai- atsiprasau
) ir kartais "kritika" daugiau i bereikalinga kabinejimasi panasi, nei i kritika
pvz. kaip kad mamyte kadre negerai, be mamytes naturaliau atrodytu
Tarp kitko ta nuotrauka butent ir grazi, kad mama ir tete kadre yra
ir veiksmas vyksta, o ne stovim ir pozuojam...Nu tikrai tokiu kur atsistojom, papozavom, tai nesuprantu
p.s. erikiuxxx, paziurejau ankstesnes tavo foto...ir sprendziant is senesniu, siame konkurse tikiuos tikrai nebloga is taves pamatyt
Aha kiekvienam sava nuotrauka atrodo geriausia, o kitų nepanašių į jų foto tai jau niekam tikusi ir aplamai nesuprantama
Spėju c-girl nuotraukoje tikrai vyksta veiksmas