Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

netyč save sucitavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 gegužės 2010 - 21:20
smile.gif+2010 05 29, 22:00-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 29, 22:00)
grange, niekas nieko neišmetė per jokią googlę, tai foto iš konkurso sm ir nuoroda ne iš kur kitur buvo. Antra vertus - nejaugi manai, kad viską ką randi google gali imti? Juk google dar visada perspėjimas būna, kad tai gali būt saugoma aut teisių ir pan. Apie vaikų publikavimą neturint tėvų sutikimo dar atskira kalba, bet nebenoriu plėstis. kam reikia atsakymų, tas juos ras, kam nereikia... tuščias reikalas.
Reikai tikrinti gange, ką dedi, jei apskritai kalbant apie google. Nes viską iš jo kraut tikrai neturime teisės.
Jei aš įdedu savo fotografiją į interneto svetainę, ar bet kas ją gali kopijuoti?
Ne, jūs neprarandate savo teisių fotografiją paskelbę internete. Nebent tai būtų nurodyta interneto svetainės taisyklėse ir jūs su tuo būtumėte sutikę (pvz., registruodamiesi paspaudėte „Sutinku"). Tad rekomenduoju atidžiau paskaityti tokias taisykles.
http://www.google.lt...a4cfa1e99b423a8

Ne tavo daiktas - neimi, jei tau niekas neduoda. Neini ir nevažiuoju juk su svetimu automobiliu, jei jis matomoj vietoj pastatytas. Nesuprantu kurioj vietoj čia kažkas neaiškaus.

Suprantu aš kad žmogus iš nežinojimo gali klaidų padaryt. Bet nesuprantu, kai atsiranda palaikančių, kad čia neva "nieko tokio". Kai jūsų foto atsiras kažkur be jūsų sutikimo tada ir kalbėkit.

Ai, dar to betrūko, kad ir čia ką imčiau įrodinėt. Ten jau už savo "išsišokimus" atsiprašiau. :]]]

Jei cia apie mane, tai as nepalaikau, tik stebiuosi tavo naivumu..Nuotraukas is neto dejo, deda ir des dar ilgai, deja..Ir jokiu sutikimu niekas neprasys...
Isvengti yra vienas budas - nedeti nuotrauku i interneta...

Pati esu ne karta dalyvavusi SM konkursuose (kitu niku, nes atsiranda visokiu "sekliu" nuolat besiknisanciu kur, ka, kam ir kodel rasai, todel teko sleptis doh.gif ), bet del kai kuriu tikrai gailiuosi.... Dabar nebededu ir atsargiai renkuosi tokio pobudzio konkursus.... mirksiukas.gif
Ir net nesvajoju, kad mano nuotraukos niekas "negali panaudoti"...

Beje, vienas VDA fotografijos destytojas (docentas) yra laimejes kelis apdovanojimus, bet jo nie vieno darbo nerasi internete ne su ziburiu.... Tik pavadinimus apdovanojimus laimejusiu darbu.... mirksiukas.gif Darbai eksponuojami net ne Lietuvoj....
Beje, tokiu autoriu, tikiu, yra ne vienas. As tiesiog pazistu si konkretu, apie kuri rasiau...
cia siaip - pamastymui..kodel jo darbu nera internete g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 gegužės 2010 - 21:30
QUOTE(Whatever? @ 2010 05 29, 22:24)
Jei cia apie mane

Kad lyg ir ne ;] Ir man nebe tiek metų, kad dar galėčiau sau leist būt pernelyg naivia.:]]]
O sąmoningumą reikia kelti. Ne tik įgyti tobulesnių įgūdžių kaip geriau paslėpti savo darbus. Tikiu, kad su laiku reikalai pajudės ir čia. Po truputį, po truputį. Jei niekas nekalbės, niekas ir nesikeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 gegužės 2010 - 21:36
QUOTE(grange @ 2010 05 29, 21:40)
kažkaip nematau prasmės kaltinti kad kažkas kažką pasivogė.

Ir labai negeras požiūris. Kalbama juk apie tai, kad hi prisistatė, paaiškino, jog nuotraukos autorė ji ir kad nesutinka, jog jos nuotrauka ( beje, ne peizažas koks, o joje- jos šeimos nariai) būtų naudojama kitur, nei ji pati yra ją įkėlusi. Konkrečiai į konkursą/ Man tai labai šlykštus ten tos temos moterų elgesys. Ir šiaip....ką dabar padarysi, vogė ir vogs. Toks jau mentalitetas: radau, vadinasi- mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 29 gegužės 2010 - 21:48
Laisvalaikis lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano seima biggrin.gif
user posted image
Sia nuotrauka, rasta Internete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 05 29, 23:10)
Laisvalaikis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mano seima biggrin.gif

Oj.. biggrin.gif Kokia gerule. thumbup.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2010 05 29, 21:24)

Beje, vienas VDA fotografijos destytojas (docentas) yra laimejes kelis apdovanojimus, bet jo nie vieno darbo nerasi internete ne su ziburiu.... Tik pavadinimus apdovanojimus laimejusiu darbu.... mirksiukas.gif Darbai eksponuojami net ne Lietuvoj....
Beje, tokiu autoriu, tikiu, yra ne vienas. As tiesiog pazistu si konkretu, apie kuri rasiau...
cia siaip - pamastymui..kodel jo darbu nera internete g.gif  mirksiukas.gif

yra begales tarptautiniu fotografijos konkursu, kuriu salyga siusti skaitmenine versija ir leisti publikuoti dalyvaujancias foto, ir tai nereiskia, kad tas fotografijas daro prieinamas visiems laisva valia naudotis

Atsakyti
hi smile.gif,
O Jusu nuotraukyte tikrai labai zavi, miela ir silta wub.gif wub.gif wub.gif , nenuostabu, kad kazkam kilo pagunda nukopijuoti, bet suprantu Jusu pasipiktinima, nes pati taip pat nenoreciau, kad mano seimyneles nuotrauka kopijuotu ir ikelinetu bet kas ir kur papuola schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2010 05 30, 00:01)

Nebėra maniškės ten, temoje ji nebematoma, moderatorė ištrynė. Bet dėkui už supratimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 29 gegužės 2010 - 23:29
smile.gif+2010 05 30, 00:26-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 30, 00:26)
Nebėra maniškės ten, temoje ji nebematoma, moderatorė ištrynė. Bet dėkui už supratimą.
Tai parodyk savo nuotrauka,apie kuria taip diskutuojama ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 05 30, 09:48)
Tai parodyk savo nuotrauka,apie kuria taip diskutuojama ax.gif  bigsmile.gif

Diskutuojama (buvo tikiuos) ne apie konkrečią nuotrauką, o apie savavališką svetimų nuotraukų naudojimą. Sena ta nuotrauka, bet nei ji šiam konkursui skirta, nei ką. ;] Nebenoriu aš jos tąsyt.
Atsakyti
šita kokia šilta.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 30 gegužės 2010 - 09:13