Įkraunama...
Įkraunama...

Konkursas "Mano šeimos laisvalaikis"

user posted image
fainumėlis bigsmile.gif
Atsakyti
O mane šita kabina kažkuo... Net nežinau kuo... Ot, mėgom mes vaikai per balas basom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 05 19, 10:03)
Pamačiau ir pasakiau sau WOWWWWWWWWWW!!!... 

drinks_cheers.gif Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
ir aš tokio laisvalaikio norėčiau dabar
user posted image

vaikutis koks gražutis wub.gif
user posted image

foto faina
user posted image

šitos spalvos tokios netikros mano akiniams blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Sakykit, kodėl atsiuntus kokybišką ryškią nuotrauką, įkėlus į konkursą- nebeatpažįstu savo foto. Kokybė nulinė unsure.gif , išplaukimai didžiausi. Kaip jūs paruošiat nuotraukas konkursui? Aš sumažinau rezoliuciją iki 77,0 KB, matau kokybišką vaizdą, bet įkėlus į konkursą jis susiaubėja g.gif
Dabar toptelėjo, gal reikia smarkiai šarpinti? O įkėlus matysis normali kokybiška foto? Bet žinok, žmogau, iki kokio laipsnio šarpinti blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 19 gegužės 2010 - 12:10
šypsena tikrai graži, bet ar vaikelis šypsosi tik laisvalaikiu ? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 05 19, 07:03)
Pamačiau ir pasakiau sau WOWWWWWWWWWW!!!...  Visom prasmėm. bigsmile.gif  wub.gif

user posted image

Man sita foto taip pat pakolkas viena is favoriciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 05 19, 13:06)
Sakykit, kodėl atsiuntus kokybišką ryškią nuotrauką, įkėlus į konkursą- nebeatpažįstu savo foto. Kokybė nulinė unsure.gif , išplaukimai didžiausi. Kaip jūs paruošiat nuotraukas konkursui? Aš sumažinau rezoliuciją iki 77,0 KB, matau kokybišką vaizdą, bet įkėlus į konkursą jis susiaubėja g.gif
Dabar toptelėjo, gal reikia smarkiai šarpinti? O įkėlus matysis normali kokybiška foto? Bet žinok, žmogau, iki kokio laipsnio šarpinti blush2.gif  unsure.gif

tu ne rezoliucija mazink. Bet pasirink karpymo parametrus. Didzioji krastine 640px, mazoji 480px. tada kokybe lieka tokia, kokia tu matai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 19, 12:50)
šitos spalvos tokios netikros mano akiniams  blush2.gif [/i]
user posted image
Labai grazi nuotrauka wub.gif gal nuotrauka daryta vakare,del to ir isejo tokia spalva ax.gif
QUOTE(ugniukas @ 2010 05 19, 13:15)
Man sita foto taip pat pakolkas viena is favoriciu smile.gif
Man irgi labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2010 05 19, 13:18)
tu ne rezoliucija mazink. Bet pasirink karpymo parametrus. Didzioji krastine 640px, mazoji 480px. tada kokybe lieka tokia, kokia tu matai 4u.gif

800/431 dabar pas mane. Per daug? ( formatas toks keistas, nieko negaliu padaryti blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 19, 13:12)
šypsena tikrai graži, bet ar vaikelis šypsosi tik laisvalaikiu ? smile.gif

tai jeigu parasys seimos laisvalaikis, tai prisikabinsit, kad neoriginalios mamkos, visu pavadinimai vienodi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2010 05 19, 11:18)

Ir aš mažinu rezoliucija, nes kitaip nemoku... doh.gif lotuliukas.gif O su kuo karpot? Aš iš IPhoto iš karto email'inu, tai čia ir pasirenku dydį pagal rezoliucija.
Atsakyti