Gal galit patarti gera drekinancia priemone veidui? vasara man nuo saules ir vandens labai sauseja oda

QUOTE(Rasma @ 2010 05 20, 10:35)
O tada atgal į keptuvę, ant aliejaus
Tai nors pusryčiai bus, jei jau su oda visiškas š
Nesistebiu, bet yra tokių, kurie ant nudegimo ir sysioja
Visi šie receptai - liaudies medicinos..tačiau nė vienas jų nėra pirmos pagalbos. Gali būti laikomi pagrįstais, bet tik ne iškart nudegus, o daug vėliau 

Tai nors pusryčiai bus, jei jau su oda visiškas š

Nesistebiu, bet yra tokių, kurie ant nudegimo ir sysioja

Paprašyčia nesilazdavoti

Be to ,šitą priemonę pirmą kartą sužinojau ne iš bobutės,kur kaime karvę laiko ir pieną iš jos imu ,bet KMUK,kaip važinėjau ten į kursus

LAVERA MANGŲ balzamas ir apelsinų ea

kokia pirktine plauku kauke patartumet?nusibodo man ir nusprendziau nebedaryt aliejiniu kaukiu, nes darau retai, bet vat pvz.snd uzsidejau kokosu alieju( 2 arb.sauks) daugiau dejau ant ilgio, siek tiek i galvos oda itriniau. nu ir issimuilinau galva 3 k ir neissiplove, riebus plaukai

------
Nusipirkau Weledos druskos pastą - smagi valytis ir visai ji man nesūri

Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 20, 11:00)
kokia pirktine plauku kauke patartumet?
Žiūrint kokie plaukai

Nepatariu bandyti Logona, kažkoks riebaliukas

Gavau pagaliau tušą su žaliu lapu, šiandien eidama į darbą išmėginau, nu ir žinokit super
padažo panašiai kaip ir mano turėtas maxfactor. Tik prie šepetėlio reik priprasti, bet žodžiu užskaitau
Dar spėjau Panoramoje Nimfali prigriebti paskutinį Druide detangling kondicionieriaus miniuka tai ryt mėginsiu tikiuosi suglotnins bent kiek mano ilgas kudlas

Dar spėjau Panoramoje Nimfali prigriebti paskutinį Druide detangling kondicionieriaus miniuka tai ryt mėginsiu tikiuosi suglotnins bent kiek mano ilgas kudlas

Žiūrint kokie plaukai

Nepatariu bandyti Logona, kažkoks riebaliukas

[/quote]
plaukai sakyciau sausi ir sunkiai issisukuojantis

mano atsiliepimai apie zalia lapuka

QUOTE(adrija @ 2010 05 20, 11:18)
Paprašyčia nesilazdavoti
Be to ,šitą priemonę pirmą kartą sužinojau ne iš bobutės,kur kaime karvę laiko ir pieną iš jos imu ,bet KMUK,kaip važinėjau ten į kursus

Nepyk, nesilazdavoju..šiaip gera nuotaika šiandien

Aš žinau iš kur sužinojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 20, 13:17)
jau nei OP, nei purity šampūno mažų buteliukų neberadau

kad OP apskritai mažuose buteliukuose negamina

QUOTE(Satura @ 2010 05 20, 14:50)
Tiksliai, gi rašė kažkas, kad negamina...

Šiaip pirmą kartą taip šampūnais apsikrovus esu - jau vienu metu turiu trijų rūšių...

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 20, 14:12)
Tiksliai, gi rašė kažkas, kad negamina...
Ne, aš nebandžius.

aš maniau, kad jeigu visų Druide šampūnų yra miniukai, tai bus ir OP

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 20, 14:12)
Šiaip pirmą kartą taip šampūnais apsikrovus esu - jau vienu metu turiu trijų rūšių...
Anksčiau tvarkingai po vieną naudodavau... 

Sveika įstoju į klubą

Aš apskritai čia skaitau kaip visoms Druide patinka, o man tiesiog šampūnas kaip šampūnas, tiesa aš turiu vitality

QUOTE(Etama @ 2010 05 20, 14:34)
Maciau buvo mineta laveros roziu kauke, bet idomu ar ji nebus labiau maitinanti
Aliejais galiu pati pritepti, bet kaip grynai drekinimo galams suteikti-neisivaizduoju 

Aš kaip tik sakyčiau, kad Lavera rožių labiau drėkinanti, o mangų maitinanti. Gal dar atsiras mergaitė, kuri, pvz, Lavera basis kaukę naudojusi. Dar buvo pagyrų ir Sante 2in1 kondicionieriui/kaukei. Čia toks perpus variantas - trumpiau palaikius veikia kaip balzamas, ilgiau kaip kaukė.