Įkraunama...
Įkraunama...

Ivf

Sveikutės 4u.gif
Aš vakar buvau pirmą kartą pas Treijs smile.gif taip laukiau to vizito, bet pasimečiau, susivėliau su tais angliškais terminais, ne viską išsiklausiau doh.gif
kitą kartą gal geriau pavyks doh.gif
Planuojam IVF rugpjūtį, nenorėjau birželį skubėti, tegul organizamas atsigauna...
taikys trumpą schemą, nuo 2 c.d. Nieko apie tai nežinau... doh.gif gal galit kas parašyti, kad ir į a.ž. kaip ten vyksta?
Kaip ir vilties suteikė, mano, kad prieš tai IVF LT man nepavyko, nes su krauju įkėlimas buvo (man ten karpė net ... brrr...) blush2.gif o dabar sakė, dar ir su ponu Dievu bandyt pasikalbėti: "talk to Him".... ir parodė į dangų .... unsure.gif

Renatux, kaip tu laikaisi? Kada ir kur vėl startuosite? ax.gif
Atsakyti
sveikos, atsiprasau kad braunuosi pas jus, bet noriu patyrusiu nuomones. As siaip is skyrelio IUI (diagnoze nesuderinamumas, kuris su iui pagalba apeinamas kaip ir turetu buti) po 3iui pastojau bet nesekmingai, po jo seke 6iui nesekmingi.Db pertrauka vasarai ir paskui vel siulo iui. Bet as manau kad gal man jau laikas butu pereiti prie ivf ? jei nesunku pasidalinkite savo nuomone prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 05 28, 20:49)
sveikos, atsiprasau kad braunuosi pas jus, bet noriu patyrusiu nuomones. As siaip is skyrelio IUI (diagnoze nesuderinamumas, kuris su iui pagalba apeinamas kaip ir turetu buti) po 3iui pastojau bet nesekmingai, po jo seke 6iui nesekmingi.Db pertrauka vasarai ir paskui vel siulo iui. Bet as manau kad gal man jau laikas butu pereiti prie ivf ? jei nesunku pasidalinkite savo nuomone prasau  blush2.gif

Sveika, prisijungus 4u.gif
kur daraisi IUI?
kas nustatė diagnozę "nesuderinamumas"? kiek girdėjau, dabar taip nesako, nes gyd apeina šį dalyką.
kokius dar tyrimus darėtės?
aš 7IUI turėjau... smile.gif nekibo... 3 dar prieš sudeginant endometriozę, 4-po lapar, kai jau viską buvo sugydę. dabar mano nuomonė - IUI - pinigų, laiko ir svarbiausia savo sveikatos eikvojimas, nes vis tiek vaistus kibirais leidies, o tikimybė, deja, labai menka... unsure.gif
bet tai tik mano nuomonė. jei galėčiau grįžti atgalios, negaisčiau 2 metų ir apsiribočiau max 3 IUI blink.gif
Atsakyti
Sveikutes. labai ieskau info ar kam pavyko per siuos metus pastoti su snaigutem. Man vienas kartas su snaigutem nepavyko nors kabinosi, dabar vel noriu bandyt, ik va ivf statistikoje nerandu kam su saldytais pavyke butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 05 28, 19:49)
sveikos, atsiprasau kad braunuosi pas jus, bet noriu patyrusiu nuomones. As siaip is skyrelio IUI (diagnoze nesuderinamumas, kuris su iui pagalba apeinamas kaip ir turetu buti) po 3iui pastojau bet nesekmingai, po jo seke 6iui nesekmingi.Db pertrauka vasarai ir paskui vel siulo iui. Bet as manau kad gal man jau laikas butu pereiti prie ivf ? jei nesunku pasidalinkite savo nuomone prasau  blush2.gif

Sveika, as ir is IUI skyrelio, jei pameni. Po truputi ir as persikraustau i si skyreli. Paskaiciavus pinigus (5 IUI, tai gautusi 1 IVF, kur tikrai tikimybe didesne nestuke.gif ) ir sveikata, tai as zvalgausi cia, nes nenoriu daugiau metyti pinigu IUI. as galvoju apie Latvija arba Lenkija-ten pigiau viskas. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pupa1 @ 2010 05 28, 23:57)
Sveikutes. labai ieskau info ar kam pavyko per siuos metus pastoti su snaigutem. Man vienas kartas su snaigutem nepavyko nors kabinosi, dabar vel noriu bandyt, ik va ivf statistikoje nerandu kam su saldytais pavyke butu  ax.gif

Gal cia ir yra statistika, nezinau. ax.gif

Gandrus gaudo:Gegužę:Ariwom-snaig;violan75-snaig;Justeee-1;adiavtote-1?birželis:ashley-snaig;miko-1;rugpjūtis:*Viktoriukas*-4;
Pastvėrė:09-40%:zynaida-6;Sicily-3;victoria-natur;suvite-2(du);YUB4-1; Corina-natur;Isabele-natur; dizzy-natur;laimuze509-natur;10-35,30%:Aq*-1(du);ribka-snaig, Orbit-natur;gudrune-2;Silva80-1;Engle-1;kristutex-3.11-18,20%:R&V-3;aqpa-1;12-11,11%:Sesita-1;01-55,55%:Justyte-1;umma-1;saulute81-snaig;Meškutex-1;Cassabella-1;02-25%:Asta27-1;BaltijaL-1(du);03-28,57%:munyte-2;Babulka-1(du);04-64,28%:vita31-1;VELI-snaig;eraera-1?;Sella-2;Liucina75-3;zuzzi-1;akedite-4;asmon-1;05:ausra827-1;
Atsakyti
Na va, ir vel as su savo pamastymais,nepykit ax.gif
pradejau skaiciuot dienas. pvz punkcijos diena yra ovuliacijos diena. tai jei man buvo punkcija treciadieni, o isodinimas pirmadieni, o rudai patepliojo truputi ir koks laseliukas sviesiai rozine antradieni, tai gautus kaip ir 7-8 diena(punkcija 34 val po sprogdinimo folikulu, o sprogdinimas prasideda nuo 24 val kiek zinau). ar cia butu implantacija ar ne? daugiau netepliojo, tik koki 1-2 kartus kasdien trupuciuka kaip ir pamaudzia tai viena tai kita sona - gal tai vaistai?
dekoju kam as nenusibodau lotuliukas.gif
Atsakyti
Vargu, ar tai implantacinis tepliojimas, ar taves neperspejo, jog po isodinimo gali but patepliojimas, tuo labiau, jei turi kokia zaizdele. Taip pat ir nuo crinono gali patepliot, velgi, jei turi zaizdele, siulyciau per daug neisijaust, aisku lengva sakyt, kai pati pirma karta 7 d lekiau kraujo tyrimo daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzy___: 29 gegužės 2010 - 18:25
QUOTE(dizzy___ @ 2010 05 29, 18:25)
Vargu, ar tai implantacinis tepliojimas, ar taves neperspejo, jog po isodinimo gali but patepliojimas, tuo labiau, jei turi kokia zaizdele. Taip pat ir nuo crinono gali patepliot, velgi, jei turi zaizdele, siulyciau per daug neisijaust, aisku lengva sakyt, kai pati pirma karta 7 d lekiau kraujo tyrimo daryt lotuliukas.gif

dekoju uz pastabas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2010 05 28, 15:25)
Ariwom  wub.gif laikau kumstukus   4u.gif  kaip savijauta, skiriasi nuo praeito kartpo pojuciai? kaip tik pagalvojau, kad jau nelabai ir prisimenu, kaip viskas buvo anksciua, atrodo tiek daug laiko prabego, nors dar tik puse metu...

oij, Vynyoge, net nezinau,ka tau atsakyt! doh.gif vienintelis skirtumas nuo praejusio karto - mano ramybe ax.gif tongue.gif net paciai keista, kad nedegu is smalsumo, net tos pora laukimo savaiciu ne tokios ilgos kaip anasyk rolleyes.gif del fiziniu pojuciu - beveik taip pat, kaip anakart, nieko ypatingo nejauciu, gal siek tiek maziau crinonas krenta ir papilve vis pamaudena. bet stengiuosi i tuos pojucius nekreipti demesio, visgi svarbiausia HCG. rezultatai siandien apie pietus ax.gif
kaip tavo pacios nuotaikos? vis dar geri zoleles?

Violan75 - tai kokie gi skaiciukai??? cool.gif

Papildyta:

QUOTE(*renatux* @ 2010 05 28, 15:58)
Violan, Airiwom, linkiu dideliu skaiciuku!!!
Laikau kumscius uz judvi!

4u.gif

Papildyta:

QUOTE(pupa1 @ 2010 05 28, 23:57)
Sveikutes. labai ieskau info ar kam pavyko per siuos metus pastoti su snaigutem. Man vienas kartas su snaigutem nepavyko nors kabinosi, dabar vel noriu bandyt, ik va ivf statistikoje nerandu kam su saldytais pavyke butu  ax.gif

zinau, kad skaudu, bet gal galetum smulkiau papasakoti, kas nutiko? kada nestumas nutruko? ir kaip? tiesiog nustojo vystytis?
klausineju, nes kaip tik laukiu HCG atsakymo - sykart irgi su naigutem bandau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariwom: 31 gegužės 2010 - 09:27
Ariwom, violan, prasom prisiduoti wub.gif 4u.gif
sniege555, jau gal galiu rugpjuciui tada irasyti? ax.gif 2c.d. reiskiasi, kad taikys trumpa schema 4u.gif t.y.mazdaug 17c.d.bus punkcija 4u.gif stimuliuos be slopinamuju 4u.gif viskas daug greiciau nei ilga schema
pupa1, Delena parase tau ats: mano parase apacioje yra merginu, kurios snaigutes jau jaucia pilvelyje wub.gif aisku, ju procentas ne toks didelis, kaip 'sviezio'' IVF, taciau 4u.gif
adiavtote, dizzy gerai patare 4u.gif dar ne laikas nerimauti - ramybes ir poilsio wub.gif
Atsakyti
Ariwom, laikom ir mes kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal kas galite papasakoti apie Crinon? Ar jis turi istirpti organizme, ar jis turi ten pasilikti? Kazkaip idomu. Toks jausmas, kad pas mane jis lieka kietu pavidalu. Kaip turi buti? Kas zinote blush2.gif Ir kiek laiko ji reikes naudoti?

Grazios dienos 4u.gif
Atsakyti