Įkraunama...
Įkraunama...

Ivf

QUOTE(nuotaika @ 2010 06 07, 14:14)
Leidžiuosi CLEXANE

Taip, po įsodinimo. Metforminas dėl kiaušidžių ir kaip suprantu aukšto testosterono, estrofemas dėl viso pikto dėl gleivinės, nors sakė ideali, aspirinas skystinti krauja ir kad krešuliai nesusidarytų, folinė, tai kaip ir visom prieš pastojimą dėl leliuko..o dexametozonas irgi dėl išlaikymo vaisiaus turbūt..
IVF-ISCI dariausi VK

Na įdomu, as vk dariausi ir LV bet mano neskyre vastu tokiu
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 06 07, 13:41)
Na įdomu, as vk dariausi ir LV bet mano neskyre vastu tokiu

Na man atrodo, kad kiekvienai individualiai.. juk kiekvienos organizmas kitoks. vienai reikia vienokių vaistų, kitai kitokių...argi visom turi vienodai skirti? principas gal panašus.
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2010 06 06, 11:57)
Asta27 kaip tu laikaisi? smile.gif

Aciu as puikia! Puciuosi dienom biggrin.gif.
O del Silales kloausiau nes idejau gonalio ir superfakto (leidziamo) kad parvestu i lt pastu niesiusi taip paprastai. vaistkai vaziuos i Silale tai kuri nori galit pasiimt parasykit i az duosiu numeriuka zmogaus kuris jum perduos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Sveikinu visas naujas nestuke.gif Dabar tik geru emociju wub.gif Ir nepamirskit laiks nuo laiko skleisti virusiuku nestuke.gif
Norejau paklasuti ar nei vienai nera buve kad gleivine postore butu o ne per plona? Ir jei kam buve ka pries IVF skyre tokiu atveju? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,as su klausimuku cia,jus patyrusios labiau 4u.gif

Vartojant Crinone,ko galima tiketis?Kas ten krenta,nekrenta,kuom tepa ir aplamai ko tiketis?
kada ji geriau detis?nakciai?
Atsakyti
Del crinone, man pradzioj kokia gera savaite nei kas krito nei ka. Bet dabar, tai jau min kokius keturis iklotus keiciu. Kiek zinau, jis dedamas nakciai
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 06 07, 19:43)
Vartojant Crinone,ko galima tiketis?Kas ten krenta,nekrenta,kuom tepa ir aplamai ko tiketis?
kada ji geriau detis?nakciai?

na man rekomendavo crinona ryte kol dar guliu lovoje susispausti. ir dar truputi paguleti. tai kol 14 dienu ji vartojau tai niekas ir nekrito. o kai baigiau kursa, tada ir prasidejo visas linksmumas. tai kaip ir asmon raso, kad reikia ilkotus gan daznai keist. nes ir krenta ir slapuoja doh.gif bet jau ant pabaigos.
p.s. pirmaji reikejo susispausti vos grizus namo po inseminacijos.

prisimenu pirmaji kart kai naudojau crinona ir atejo mmm. na tai visai neidomu. ypac pirmom dienom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2010 06 07, 14:14)
Leidžiuosi CLEXANE

Taip, po įsodinimo. Metforminas dėl kiaušidžių ir kaip suprantu aukšto testosterono, estrofemas dėl viso pikto dėl gleivinės, nors sakė ideali, aspirinas skystinti krauja ir kad krešuliai nesusidarytų, folinė, tai kaip ir visom prieš pastojimą dėl leliuko..o dexametozonas irgi dėl išlaikymo vaisiaus turbūt..
IVF-ISCI dariausi VK

Sveikute! mes su MB irgi tokias pat proceduras i VK greit leksim atlikt, jei ne paslaptis- pas kokia gyd. jus lankotes? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skagen @ 2010 06 07, 19:42)
na man rekomendavo crinona ryte kol dar guliu lovoje susispausti. ir dar truputi paguleti. tai kol 14 dienu ji vartojau tai niekas ir nekrito. o kai baigiau kursa, tada ir prasidejo visas linksmumas. tai kaip ir asmon raso, kad reikia ilkotus gan daznai keist. nes ir krenta ir slapuoja doh.gif bet jau ant pabaigos.
p.s. pirmaji reikejo susispausti vos grizus namo po inseminacijos.

prisimenu pirmaji kart kai naudojau crinona ir atejo mmm. na tai visai neidomu. ypac pirmom dienom doh.gif

Nu aisku daug maz,dekui.As jau ji dabar susileidau,tai gal nemaisyt paros laiko?

Atsiprasau,bet dar durnas klausimas- kiek ji vartot skiria?Iki 12-13 sav kaip pvz duphastona?Nes anotacijoj raso,kad pirmas 30 dienu g.gif
As ne po ivf,natur uzkibo stebukliukas,tiek kas prg apie 30,tai gydytoja prirase geriausia ka galima ax.gif
Atsakyti
12DPI - 60, 14DPI -85 , sake gert aspirino ir vel po 2 dienu testa daryt....bijau prarast... verysad.gif gal kam taip buvo ir baigesi sekmingai?po blastocistu tai blogi skaiciukai?ar dar galima tiketis?
Atsakyti
Keberiokst,del crinono,tai ji reiktu detis vienodom valandom,kad butu mazdaug vienodi tarpai tarp doziu. Pvz. kasdien 9 vakare. Man sake detis jau atsigulus i lova pries pat miega ir nebesikelti ( t.y. gultis jau po tualeto) arba bent pusval paguleti isidejus. Man crinonas nuo pirmos dienos tekejo skystai ir gabalais krito (gine sake,kad cia viskas normalu),bet buna mergaitems,kad pats neiskrenta,tai paskui liepia pirstu iskrapstyti kas kelias dienas doh.gif Spalva buvo balksva,gelsva,o galiausiai pasidare zalsva,tai tada jau rado pas mane gryba (candida),teko gydyti zvakutem. Dazniausiai crinona skiria iki 12sav.,bet man sake,kad viskas l.gerai,tai jau nuo 9sav.nutrauke,ir zinau,kad mano gine daznai anksciau uzbaigia crinono naudojima. Nezinau,ka ten mato per echo,nes PRG tyrimo nedare..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 07 birželio 2010 - 21:21
QUOTE(mykolina @ 2010 06 07, 19:36)
Norejau paklasuti ar nei vienai nera buve kad gleivine postore butu o ne per plona? Ir jei kam buve ka pries IVF skyre tokiu atveju? Aciu  4u.gif

mykolina 4u.gif , man buvo per stora gleivine, todel nukele vienam menesiui IVF ir israse gerti kontraceptikus ta menesi.
Atsakyti