Įkraunama...
Įkraunama...

Ivf

taip liepe pakartoti kadangi vakar dariausi tai liepe ryt vel pasidaryti,sake viltis yra bet skaiciukai mazoki...bet ausros atveju raminu save
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justuteee: 08 birželio 2010 - 15:46
QUOTE(nuotaika @ 2010 06 08, 08:24)
na šiandien 7 diena po įsodinimo. žinau, kad per anksti spręsti. bet vis tiek šūdinas visų mūsų gyvenimas.. šitiek kentėt reikia, o gyvenimas špygą parodo.....

Kaip Justuteee laikaisi?

Mano tokia šiandien nuotaika..Mano raštliavos tongue.gif

Ar yra Dievas? Galbūt.... bet tada jis sadistas...Jam patinka tampyti žmones už virvutės, mėtyti tai šen tai ten, o kai jo paprašai ko nors – parodyti riebią špygą...
Gal ne jis kaltas, gal yra kažkas kitas.... nežinau...bet nuo to kito norisi pasislėpti po antklode....įkišti galvą į smėlį ir nieko nematyti, negirdėti....
Taip, važiuoja gyvenimas traukiniais tolyn... važiuoja, o aš vis laukiu savo traukinio, vis stoviu ir stoviu... nėra.... galbūt ir nebus...Tai kam verkti? Reikia susitaikyti su savo tvarkaraščiu – kuris tuščias...
Palįsk po antklode, atkentėk žingsnių sukeltą skausmą galvoje ir vėl egzistuok... juk gyvas į žemę neįlįsi....Prisiglausk Dievo duotą špygą prie veido ir žiūrėk į tolstančius traukinius...tegul....tegul...tegul....
Viskas beprasmiška. Raitykis žemės kirmine iš skausmo, rėk balsu – niekas negirdės tavęs...
Juk moku šypsotis, moku juoktis nors plyšta širdis... moku guosti kitus, bet kartais nemoku pasiguosti savęs... kentėk, tavo toks likimas... Tegul kraujuoja širdis – jos niekas nemato.. iškišk dantis ir tegul visi galvoja, kad Dievas tave myli..kad tu myli save...Kad daugiau nebandysi išeiti.....

eina sau, net apsizliumbiau ir tup paciu susizavejau wub.gif Graudziai tesingos ir gilios mintys, noriu as jas issisaugoti.

Pati esu toje nezinioje, kaip ten, kodel taip, ir kodel man. Ne, mums lyg viskas ir gerai, nesiruosiu IVF... Teisiog vis dar kantriai laukiam, nors visi tyrimai kaip ir neblogi (su dabartiniais sokiais tokiais mano hormonimiais nukrypimais).
Uzsukau cia, nes noriu rasyti kursini darba, butent IVF tema. Mane domina statistika, kiek kam kaip pasiseka. Taip taip ir pati technologija.
Tai truputeli pabendraujsiu su jumis is mokslines puses, jei leisit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 06 08, 14:35)
O kelingas cia tavo ivf?nepamenu

pirmas blush2.gif ir turbut nesekmingas verysad.gif

QUOTE(Ariwom @ 2010 06 08, 15:18)
nenoriu gasdinti, bet mano nuomone, per mazai HCG paaugo  g.gif  unsure.gif
juo labiau, kad blastocistukai pas tave buvo.
nebandei su gydytoju kalbet, gal kazka kita papildomai dar galima paskirt, kad pabandyti issaugot???

israse aspirino, o daugiau as gana pakankamai vaistu geriu, is ryto net 7 tabl viso buna..ehh, o as juk is neturinti problemu buvau, pasirodos jos yra ir didziules...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavtote: 08 birželio 2010 - 16:41
QUOTE(nuotaika @ 2010 06 08, 09:24)
na šiandien 7 diena po įsodinimo. žinau, kad per anksti spręsti. bet vis tiek šūdinas visų mūsų gyvenimas.. šitiek kentėt reikia, o gyvenimas špygą parodo.....

man lygiai tokios pat mintys buvo uzpludusios po savaites nuo isodinimo. net MB prasiau kad taure vyno ipiltu ir pora gurksniu ikaliau. nes jau stogas buvo imt vaziuot kazkur. buvo jau ir baime (fobija) pradejus belstis i duris doh.gif baime planuoti. nes rodos viska ka susiplanuoju griuva, ir griuva greiciau nei tikiuosi. bet man padejo. padejo tie keli gurksniai balto vyno. ir i rankas paiimta saviitaigos/pozytivumo knygele, kuria per prievarta man drauge i rankas ibruko ta vakara. stogas nenusoko, nors dar kitas kelias dienas is eiles grasinosi tia padaryt biggrin.gif kol nuotaikso neaapsiverte 180 laipsniu dar po savaites wub.gif

QUOTE(Justuteee @ 2010 06 08, 10:15)
.bet pilva taip maudzia kaip pries mmm

va va. butent del tu maudenimu man stogas ir vaziavo doh.gif tai drauge paporino, kad cia gali but nestuke.gif: pozymis, nes gimda pleciasi mirksiukas.gif

Laikykites mergaites 4u.gif 4u.gif (nors zinau kad lengviausia tai pasakyt)
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 06 06, 20:50)
Šitas vaistas naudojamas, kad organizmas neatmestų embriono... linkiu, kad Tau geriau sektųsi  smile.gif

ačiū, aš jau priglaudžiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif savo stipruolius, tikiuosiu jiems patinka ten ir nuspręs pasilikti visiems 9 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2010 06 08, 07:36)
mykolina 4u.gif , man buvo per stora gleivine, todel nukele vienam menesiui IVF ir israse gerti kontraceptikus ta menesi.

Aisku, bet kai jau vyksta stimuliacija turbut niekaip neimanoma jos paploninti g.gif Nes man ji stimuliacijos metu ne kiek neplonejo, o buvo netgi perstora pasak gydytojo. Kai vyko punkcija tai pasikeite gydytojas, kuris neatkreipe demesio i gleivine doh.gif O per apziuras stimuliacijos metu gydytojas buvo uzsimines kad jei bus tokia stora tai netgi gali nesodinti unsure.gif Tai va ir galvoju gal tas storis sutrukde blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2010 06 08, 15:45)
taip liepe pakartoti kadangi vakar dariausi tai liepe ryt vel pasidaryti,sake viltis yra bet skaiciukai mazoki...bet ausros atveju raminu save

labai gaila.. verysad.gif na bet gal viskas susitvarkys... 4u.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 06 08, 16:34)
eina sau, net apsizliumbiau ir tup paciu susizavejau  wub.gif Graudziai tesingos ir gilios mintys, noriu as jas issisaugoti.

ax.gif  ax.gif

Pati esu toje nezinioje, kaip ten, kodel taip, ir kodel man. Ne, mums lyg viskas ir gerai, nesiruosiu IVF... Teisiog vis dar kantriai laukiam, nors visi tyrimai kaip ir neblogi (su dabartiniais sokiais tokiais mano hormonimiais nukrypimais).
Uzsukau cia, nes noriu rasyti kursini darba, butent IVF tema. Mane domina statistika, kiek kam kaip pasiseka. Taip taip ir pati technologija.
Tai truputeli pabendraujsiu su jumis is mokslines puses, jei leisit  4u.gif

tai leisim manau smile.gif

QUOTE(adiavtote @ 2010 06 08, 16:39)
pirmas blush2.gif  ir turbut nesekmingas verysad.gif
israse aspirino, o daugiau as gana pakankamai vaistu geriu, is ryto net 7 tabl viso buna..ehh, o as juk is neturinti problemu buvau, pasirodos jos yra ir didziules...

na nesumink dar... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Skagen @ 2010 06 08, 17:09)

va va. butent del tu maudenimu man stogas ir vaziavo doh.gif tai drauge paporino, kad cia gali but nestuke.gif: pozymis, nes gimda pleciasi mirksiukas.gif

Laikykites mergaites 4u.gif  4u.gif (nors zinau kad lengviausia tai pasakyt)

kad tavo žodžiai Dievui į ausį wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotaika: 08 birželio 2010 - 19:51
QUOTE(adiavtote @ 2010 06 08, 17:39)

ramybes, brangioji, milziniskos kantrybes ir ramybes 4u.gif

o as su klausimu, mergaites 4u.gif
ar kuriai is jusu po isodinimo buvo skirtas vaistas ZIBOR??? gal kuri pirkote ji svetur, pas brolius lenkus ar latvius pvz??? idomu butu kainytes palyginti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos, as taip pat isilieju i jusu gretas, jei priimsit...tiesa, po 2 IVF ( pries tai buvo 4 IUI)...man pks, vyro reikalai irgi nepergeriausi. Pirmas pavykes kartas, kuris jau begioja...antras kartas nepavyko...praejusia savaite...dariausi cia LT, bet kad nepavyko dar iki dabar negaliu atsigauti...svajones, nervai, pinigai...nieko nera...todel labai suprantu tas, kurioms panasus rezultatas po 2 sav. buvo...kiek imanoma save guodziu, svajoju jau apie LV...gal ten bus tas lemtingas kartas...tad ir noriu jusu paklausti, siuo metu man mm, po nepavykusio, bet jau si men planuoju vaziuoti i LV pirmam pokalbiui su Treisu. Kaip manot, ar tikslinga? Manau, kad , jei jie liepa atostogauja, tai rugpjuti as galesiu kazkokius tyrimus pasidaryti ir pan, ka jis lieps, o su jais ir pas gyd jau vaziuoti. Man bus praeje ( 6,7,8 - 3 men po visko). na as planuociau 8-9 men viska daryti, bet cia tik as taip galvoju, gal gydytojas kazka kita pasakys...tik nenoriu nukelineti...
Tai tiek, tiesa , sveikinu , visas , kurioms pasiseke...
Atsakyti
QUOTE(asiuklis @ 2010 06 08, 23:47)
na as planuociau 8-9 men viska daryti, bet cia tik as taip galvoju, gal gydytojas kazka kita pasakys..

o Tas is auksciau padarys vis vien pagal save unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2010 06 08, 16:45)

Sveika, kaip tavo reikalai?
Atsakyti
dar nieko nezinau nes tik ryt atsakymas... verysad.gif
Atsakyti