Esu visai pasimetusi, todel reikalinga visu jusu pagalba.
As vakar buvau LV pas G.Treijs. Primenu, pirmasis mano IVF buvo nesekmingas, tad sulaukusi mmm 11 cd vaziavau apziurai. Kadangi turime uzsaldytu embrioniuku, tai si karta darysime viska naturliame cikle. Tiesa, nezinau tiksliai kaip tai daroma

Bet yra sakyciau trys bedos:
1) Nors mmm ir pasibaige taciau man iki siol vis dar rudai teplioja (nors jau 11 c.d.), nezinau, ar cia gali tureti kokios blogos itakos ar ne?
2) Geda ir sakyti, bet mylintis vyras uzciuope, kad "ten viduje" kazkas ne taip... Pasak jo, lyg ir kazkoks "gumulelis" yra.. Ar tai negali buti Crinone palikimas? Jei taip, kaip ta dalykeli is saves isprasyti? Irvel gi, ar del to gali buti blogai?
3) Esu persalusi, vartoju antibiotukus...

Taigi, net nezinau kaip man elgtis. Gydytojas siulo palaukti... Mano seimos gydytoja sako, kad nieko tokio. O as pati esu labai sutrikusi ir nezinau ka daryti. Nes tada mano antrasis kartas nusikeltu i 08-09 men., nes 07 men. gydytojas atostogauja

Na, zodziu... Esu visiskai pasimetusi..
Ir dar, papasakokite kuriai dare IVF is saldytu embrionu naturaliame cikle. Noriu zinoti, kaip viskas vyksta. Be to, gal prasyti gydytojo kad augintu iki balstocistu... jis nieko neminejo apie tai, bet kazkaip paciai siulyti ir ji mokinti nesinoretu....