Įkraunama...
Įkraunama...

Ivf

Labas rytas 4u.gif
kraują pridaviau, atsakymai apie 15 val.

asmon, Ariwom ramių jum likusių dienelių laukimo nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 21 gegužės 2010 - 09:22
Akedite wub.gif wub.gif

QUOTE(akedite @ 2010 05 21, 10:05)
Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

asmon, Ariwom  ramių jum linkusių dienelių laukimo nestuke.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Testuka gal gadinai? blush2.gif kaskaip nuojauta sako,kad viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 05 21, 10:14)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Testuka gal gadinai? blush2.gif kaskaip nuojauta sako,kad viskas gerai...

schmoll.gif negadinau NT........
per daug bijojau..............
ir taip siandien tik 10 DPI..................
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

asmon, Ariwom  ramių jum likusių dienelių laukimo nestuke.gif

kumstukai stipriai suspausti smile.gif Laukiam aukstu skaicuku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingvita @ 2010 05 20, 19:31)
Sveikos merginos,
Norejau Jusu kaip labiau patyrusiu pasiteirauti, kokia savijauta buna po IVF? Turiu galvoje, ar jauciate kazkokius negalavimus ar tiesiog jauciates kaip iprastai? Nes man tai nesiliauja mausti pilvuka, atrodo tuoj tuoj prasides mmm  verysad.gif  O gal tai nieko blogo?

Tikrai neperyvenk del maudimo.Man po pirmo IVF tai tik truputeli maude pilva, o o antro tai net skaudejo, atrode, kad iskart po isodinimo ateis mmm, bet tfu tfu tfu, neatejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2010 05 20, 19:31)
Sveikos merginos,
Norejau Jusu kaip labiau patyrusiu pasiteirauti, kokia savijauta buna po IVF? Turiu galvoje, ar jauciate kazkokius negalavimus ar tiesiog jauciates kaip iprastai? Nes man tai nesiliauja mausti pilvuka, atrodo tuoj tuoj prasides mmm  verysad.gif  O gal tai nieko blogo?

as tai laikyciau geru zenklu wub.gif

man is astuoniu kartu, viena karta maude pilva, tai tas kartas buvo su pastojimu (tik be laimingos pabaigos, deja wub.gif ).

O siaip, pasistenk (jei pavyks mirksiukas.gif ) galvoti tik apie laiminga pabaiga. Sako, kad pozityvios mintys taip pat turi itakos sekmei 4u.gif

Viskas bus gerai.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 21 gegužės 2010 - 09:59
QUOTE(akedite @ 2010 05 21, 07:05)
Labas rytas 4u.gif

Laukiam laukiam wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kaunietes zinote ar galima Via Medica Sukileliu pr. pasidaryti tyrimus :raudoniuke, citomegalovirusas ,hepatitas B ir C, ZIV ir sifilis.
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2010 05 21, 11:16)
sveikos,

gal kaunietes zinote ar galima Via Medica Sukileliu pr. pasidaryti tyrimus :raudoniuke, citomegalovirusas ,hepatitas B ir C, ZIV ir sifilis.

tel. 387979 manau tau viską atsakys geriausiai mirksiukas.gif

Akedite wub.gif spirgu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

visoms sekmes ir geru rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

munytte, kaip greit laikas eina, tavo pilvinukui jau 13 sav eina, o lyg neseniai sveikinom tave mirksiukas.gif
Ariwom pasikeitei gyd? linkiu geru rezultatu tau, o taip ir bus smile.gif

o as vis manau, kad grysiu irgi pas jus po keliu men, nieko natur nesigauna schmoll.gif bet dar siusiu MB pas J. Pleckauska, radau forume toki, nezinau gal kas pas ji kreipesi del MB bedu?
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2010 05 21, 12:05)
Labas rytas smile.gif

visoms sekmes ir geru rezultatu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

munytte, kaip greit laikas eina, tavo pilvinukui jau 13  sav eina, o lyg neseniai sveikinom tave  mirksiukas.gif
Ariwom pasikeitei gyd? linkiu geru rezultatu tau, o taip ir bus  smile.gif

o as vis manau, kad grysiu irgi pas jus po keliu men, nieko natur nesigauna  schmoll.gif  bet dar siusiu MB pas J. Pleckauska, radau forume toki, nezinau gal kas pas ji kreipesi del MB bedu?

Man rodos ne viena pas jį lankėsi ir atsiliepimai ne iš geriausios pusės...dabar neprisimenu kas, bet kai jau buvau susiradus jo kontaktus ir ruošiamės važiuoti,nieko gero apie jį neišgirdau-tik blogo, tai nebevažiavome.
Jo tiksli pavardė Pleskačiauskas Jurgis, jeigu apie ta pati snekame, tai isivesk i google jo pavarde ir paskaitinek supermamose atsiliepimus -nekokie jie....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijav: 21 gegužės 2010 - 11:14
J01, paskaityk spermos skyrelyje... blogai jį mini.
Atsakyti