QUOTE(noriuzako @ 2010 06 18, 21:35)
Kamius apie tavo meniu tą patį ką vakar sakau
Mažoka... Na bet ir pati kuo pasigirt neturiu
Pusryčiai: sumuštiniai ->wc. Užkandis ->pienas, pyragas, obuoliai. Pavakariai: sumuštiniai ->WC. Ir dabar dribsniai su pienu ir skrebučiais. kiek kcal net neįsivaizduoju, nes nežinau, kiek išsivemia. Bet dar bėgiojau valandą tai -600.
na nėra labai gausus,bet jaučiuos apsirijus kažkaip šiandien.IŠispūtus.Sakyčiau prieš mm taip, bet ,akd ne..
Taip, reikia stengtis dėl jų, nes mama vėl apsiverkus... Sakė save kaltina kiekvieną vakarą ir rytą, ne sgalvoja, kad kažką ne taip padarė
Aš šitom nesąmonėm niekam nenoriu gadint gyvenimo, nebent sau... Nenoriu kad jie kentėtų. Už tad ryt turiu nevemt, turiu bent kiek mamą pralinksmint ir stengtis sveikti. PRIVALAU
Na bet tu ir darbininkė
Smagu paskaityt, ką dirbi, tikrai daug darbo turi
O iš kur tie 43kg?
Koks tavo ūgis?

na nėra labai gausus,bet jaučiuos apsirijus kažkaip šiandien.IŠispūtus.Sakyčiau prieš mm taip, bet ,akd ne..
Taip, reikia stengtis dėl jų, nes mama vėl apsiverkus... Sakė save kaltina kiekvieną vakarą ir rytą, ne sgalvoja, kad kažką ne taip padarė

Na bet tu ir darbininkė

O iš kur tie 43kg?

na supranta,akd ši liga neatsiranda dėl nieko ir galbūt ji kažką padarė ne taip.Normalu,ka dtaip yra. Aš save kaltinau dėl mamos ligos taip pat.
bet kaip nugarą skauda po tokios savitės darbo.reiktų gero masažo

na mano ūgis mažas.152 cm.Sveriu dabar 45, bet norėčiau mažiau ...
šakės,antras vakaras iš eilės žiūrinėju internete receptus visokius.Pirmadienį senelio gimatdienis ir prašė iškept manęs pyragą.tai niekaip negaliu išsirinkt.Atrodo išsirinkau vieną,bet kalorijų kiek ten. Gi nebūtina man jo daug valgyt ar išvis valgyt..bet žinot kaip reiks atsilaikyt ?
ramios naktelės.Labanakt