Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija - anoreksija

labukas 4u.gif

noriuzako, kiekvieną kartą taip džiaugiuyo0s skaitydama tavo postus, kad neberašai jog vemi smile.gif Valgai normaliaiair dar svoris krenta smile.gif iš tikro norėčiau bir aš ten pagulėt,nes sunku man pačiai..
o bijot nėra ko .,.manau pabuvus VSC išmoksi save kontroliuot ir vėl įisiliet į normalų gyvenimą bus daug paprasčiau:)

Šir2kė,na kas dabar čia ? Greit vyt tokias mintis šalin.. Nieko gero tokios mintys neduoda.Visada pasižiūrėjus į veidrodį reikia nusišypsoti sau ir stengtis p-amatyt bent kažką ,kas patiktų.smile.gif

domutiene,kaip Palangoj dabar padėtis/ girdėjau jog vanduo žydi atrodo? važiuosim šį savaitgalį pailsėt mes ten :}

o man nežinau aks vėl atsitiko..Taip normaliaia viskas buvo..o va vakar buvom šiauliuose,suvalgiau ledų.Viskas normaliaia atrodo.bet nuėjom dar su draufėm guminukų nusipirkt truputį..Na galvojau bus mano vakarienė kaip ir..O grįžus namo taip užsinorėjau normalaus maisto per visą dieną negavus tai priėdžiau nesamonių visokių..tiesa, apsiėdimas mažesnis nei anksčiau būdavo,bet visvien nesamones darau doh.gif

bet va mintys apie artėjantį savaitgalį Palangoj truputį pakelia ūpą. tikiuos geras saavitaglis nusimato :}

kaip jūs,panelės, tokias karštas dieneles leidžiat :}?
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2010 07 13, 21:29)
Noriuzako nekvauliok eik i isleistuves, nes ju DAUGIAU JAU NEBEBUS. O paskui butinai papasakok kaip praejo.

Įsivazduoju kaip per tokią kaitrą oda nusvilo unsure.gif Vargšė, kokių tepaliukų reikia...
O į išleistuves eisiu - privertė gydytoja... Labai nelaukiu, bet žinau, kad grįžus iš jų gerai bus... Prievarta, bet paskiau gera... g.gif

QUOTE(kamius @ 2010 07 13, 23:01)
noriuzako, kiekvieną kartą taip džiaugiuyo0s skaitydama tavo postus, kad neberašai jog vemi smile.gif Valgai normaliaiair dar svoris krenta smile.gif iš tikro norėčiau bir aš ten pagulėt,nes sunku man pačiai..
o bijot nėra ko .,.manau pabuvus VSC išmoksi save kontroliuot ir vėl įisiliet į normalų gyvenimą bus daug paprasčiau:)

Na taip, išeisiu iš čia, eisiu į dienos stacionarą. Stengsiuosi kontroliuoti savo maistą. kaip sakė pagrindinis vaistas mums - maistas. Normalus, pagal planelį smile.gif Noriu normalaus gyvenimo išvykus, kad galėčiau džiaugti savo mokslais, laisvalaikiu, draugais, o ne liūdėti užsidariusiai kambary biggrin.gif Žinoma dar laikysiu ryšius su gydytoja, sakė atkryčiai bus tikrai... bet tikiuosi įveikiama bus viskas...
Tikrai man VSC patinka. Dabar džiaugiuosi, kad čia atsiguliau. Ir su tėvais santykiai gerėja. Supratau, kad aš juos tolinau nuo savęs, jaučiu pyktį jiems, bet nežinau kol kas kodėl, gal kad į mano erdvę brovėsi, o susirgus bulimija ir depresija bet koks klausimas atrodė kėsinimasis į MANO pasaulį. Dabar papasakoju kaip sekasi, vakar po pusės metų pirmą kartą net pajuokavom telefonu. Stengiuosi nesinervinti, atviriau šnekėti - šaunu 4u.gif Aš laiminga dėl to bigsmile.gif Ir tikrai galiu pasakyti, kad dabar NORIU pasveikti. Tikrai noriu. rolleyes.gif

QUOTE(kamius @ 2010 07 13, 23:01)
o man nežinau aks vėl atsitiko..Taip normaliaia viskas buvo..o va vakar buvom šiauliuose,suvalgiau ledų.Viskas normaliaia atrodo.bet nuėjom dar su draufėm  guminukų nusipirkt truputį..Na galvojau bus mano vakarienė kaip ir..O grįžus namo taip užsinorėjau normalaus maisto per visą dieną negavus tai priėdžiau nesamonių visokių..tiesa, apsiėdimas mažesnis nei anksčiau būdavo,bet visvien nesamones  darau doh.gif

Čia būdama suvokiau, jog ribojimas kažko tikrai sukels persivalgymą, tam maistui. Va valgei ledus, guminukus - saldų vien maistą, užsimanei normalaus. Čia gaunam pavakriam ir sausainių, ar bulkutę - ir nesinori tų saldžių dalykų. Žinoma kai emociškai užeina, kad valgyt noriu ir vemt - save raminti, manau nesustočiau, net jei ir laikysiuos toliau to plano. Bet kovosiu... Jau 13 diena nevemiant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 14, 07:26)
Aš laiminga dėl to  bigsmile.gif Ir tikrai galiu pasakyti, kad dabar NORIU pasveikti. Tikrai noriu.  rolleyes.gif

Issisiepiau is laimes skaitydama ka parasei, saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ziauriai dziaugiuosi uz tave clap.gif
Atsakyti
domutiene,kaip Palangoj dabar padėtis/ girdėjau jog vanduo žydi atrodo? važiuosim šį savaitgalį pailsėt mes ten :}

Kamius: vanduo jau baige zydeti, tai kad tirai gali nepergyventi ir lepintis saules spinduleliai ir siltu juros vandenuku, o jis siuo metu yra 23 laipsniai yahoo.gif Su vyru siandien snekejom, gal kita savaite islekti vel i pajuri, beproto si kart mum patiko?!
Atsakyti
noriuzako, kaip tau sekasi tame centre? Pasidalin perliukais ir su mumis kaip sau padeti. Kuriu merginu yra daugiau ten, turinciu A ar B?
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 07 19, 18:50)
noriuzako, kaip tau sekasi tame centre? Pasidalin perliukais ir su mumis kaip sau padeti. Kuriu merginu yra daugiau ten, turinciu A ar B?

Laikausi neblogai, tik va šiuo momentu kažko bloga labai nuotaika užėjo...
Sau padėsit tik pačios - daug darbo su savimi, savo įsitikinimais, suvokimu ir bendravimu... TIk nuo manęs priklauso santykiai su tėvais, nuo manęs priklauso mano požiūris į kūną (šiandien išsiaiškinau, kad jis yra labai žemas ir kad aš nenoriu sau leisti savęs mėgti... dirbti daug reikės...), tik nou manęs priklauso noras sveikti, nuo manęs priklauso sveikimo procesas. Viskas nuo manęs....
Reikia tai suvokti.. bet man baisu grįžti namo.. Penktadienį po pusryčiu važiavau namo, ruošiaus išleistuvėm, vakare išleistuvės buvo. Šeštadienį pusę keturių jau VSC buvau. Valgiau pagal planelį namie, bet po pietų toks marazmas galvoj kilo - eit vemt, valgyt. galvojau išprotėsiu, pabėgau, užsidariau kambary, pasiimiau knugą ir sau kartojau, kad negalima negalima negalima... Ištvėriau... unsure.gif
Nekreipkit dėmesio - kažkaip nedžiugiai aš čia rašau, bet nuotaika šiuo metu sukakota g.gif Ir nežinau kodėl...

Žinok merginų čia nepasakyčiau kurių daugiau, daug ir tų ir tų... Ir tokių kuriom viskas suimaišę...
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 07 19, 18:30)
Laikausi neblogai, tik va šiuo momentu kažko bloga labai nuotaika užėjo...
Sau padėsit tik pačios - daug darbo su savimi, savo įsitikinimais, suvokimu ir bendravimu... TIk nuo manęs priklauso santykiai su tėvais, nuo manęs priklauso mano požiūris į kūną (šiandien išsiaiškinau, kad jis yra labai žemas ir kad aš nenoriu sau leisti savęs mėgti... dirbti daug reikės...), tik nou manęs priklauso noras sveikti, nuo manęs priklauso sveikimo procesas. Viskas nuo manęs....
Reikia tai suvokti.. bet man baisu grįžti namo.. Penktadienį po pusryčiu važiavau namo, ruošiaus išleistuvėm, vakare išleistuvės buvo. Šeštadienį pusę keturių jau VSC buvau. Valgiau pagal planelį namie, bet po pietų toks marazmas galvoj kilo - eit vemt, valgyt. galvojau išprotėsiu, pabėgau, užsidariau kambary, pasiimiau knugą ir sau kartojau, kad negalima negalima negalima... Ištvėriau...  unsure.gif
Nekreipkit dėmesio - kažkaip nedžiugiai aš  čia rašau, bet nuotaika šiuo metu sukakota  g.gif  Ir nežinau kodėl...

Žinok merginų čia nepasakyčiau kurių daugiau, daug ir tų ir tų... Ir tokių kuriom viskas suimaišę...

Na, bus dar tu sunkiu nuotaiku, bet svarbu esi ne vietoje, jau geriau letai eit i prieki, kad ir su zingsneliu atgal, bet tai vis ejimas i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Stela *: 19 liepos 2010 - 21:50
Sveikutės;} taip ramu čia :}
džiugu skaityt,kad tau,Noriuzako,viskas taip šauniai sekjasi :}kažkaip įkvepia tokie postai :]

oi kaip gerai atostogas praleidom Plaangoj:} vanduo, oras, puiki kompanija :} o ir valgymo atžvilgiu viskas buvo gerai.Pasilepindavau vajkarais, negalvojau apie maistą ištisai,nes tieisog nebuvo kada.Per daug veiklos turėjom:} bet va grįžus namo užėjo kažkas ir prisiryjau. na bet pagalvojau,akd atostogų paskutinė diena,grįšiu į vėžes ir viskas bus gerai.dabar normaliai gana.bet vis suklumpu.Ryt draugės gimtadienis..na bus matyt ar padarioau pažangą ir ar nors kiek išmokau save valdyt ar ne :}

na,tai kaip kitom besiseka:}?
Atsakyti
Sveikos brangiosio drinks_cheers.gif Pagaliau ir as pasirodziau po savo atostogu, per kurias gerai pailsejau, bet tikrai nelabai gerai maitinausi. Prisirijimo priepoliu nebuvo jauciu, kad labiau buvo nedavalgymu, bet laikausi kol kas geria. Bandau isilieti i savo normaluji gyvenima, ko nelabai noriu, nes bo poros savaiciu vel atostogausiu. Pirmoji vasara, kad galeciau sitiek daug pailseti ir pasilepinti geru oru.
Atsakyti
KUR VISOS DINGUSIOS?
Atsakyti
sveikos,as ir vaziuosiu rugpjucio 18d,pirmai konsultacijai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 07 29, 18:38)
sveikos,as ir vaziuosiu rugpjucio 18d,pirmai konsultacijai. blush2.gif

Labai gerai, kad vaziuoji NEBIJOK VISKAS BUS GERAI. O tai kas tau yra bulimija ar anoreksija?
Atsakyti