QUOTE(SNOWGIRL2 @ 2010 05 24, 09:05)
Sveikutes,likimo drauges
Visas su atejusia nauja savaite! Kaip jusu savaitgalis praejo? Maniskis tai neblogas-su seima,o svarbiausia be persivalgymu-taip gera valgyt del to,kad isgyventi,o ne valgyt,kad prisikimst,,,suvalgyt emocijas'',o paskui grauztis
Tikiu,kad taip ir bus,bet reikia...laiko

Visas su atejusia nauja savaite! Kaip jusu savaitgalis praejo? Maniskis tai neblogas-su seima,o svarbiausia be persivalgymu-taip gera valgyt del to,kad isgyventi,o ne valgyt,kad prisikimst,,,suvalgyt emocijas'',o paskui grauztis

Sveikutė

Džiugu, jog tavo savaitgalis geras buvo

Gal ir zinau diagnoze-kad ir suprantam savo beda,bet tikimes,kad pakeisim save,ypac isvaizda,savo formas.Kalbedama su psichologe,supratau,kad viskas tik del svorio-jei numesiu,busiu laimingesne,jei numesiu zmones labiau myles.O ji paklause,kuo skiriuosi as su 78kg.ir su 65kg.Aisku,kad tik formom,o juk zmogus,jo vidus islieka toks pats.Priverte susimastyti,kad perdaug noriu is saves-juk noriu buti tokia,kokia galbut negaliu but!!!
Va taip, man irgi atrodo, kad būsių plonesnė - būsiu daug laimingesnė. Beja taip ir būtų. Nes taip BUVO

Miela noriuzako,noriu tau pasakyti: dabar susiimk,laikykis,neatidek pasveikimo tada,kai atsidursi SVC.Ten tikrai gausi pagalba,bet ismokys ten tave VALGYT.Stoves salia,ziures,ar viska suvalgai,neleis vemti(aisku,kai labai nori,viskas imanoma,bet merginos sake,kad neiseina ten vemti) O porcijos patikek,bent pries 2 metus,tai pakankamai dideles buvo.Todel suprantama,kad tau prades dideti svoris.As tai tik dienom ateidavau,priklause pietus,pavakariai,ir tai pradejau storet,pasibaisejau.
Mėginu laikytis... Bet aš paniškai bijau priaugti svorio. Jau ir taip jo daug priaugau, bijau lipti ant svarstyklių

Kamius, kaip tau sekasi? Suvalgiau pusryčius pagal VSC planelį. Nežinau kas užėjo, atrodė eisu dar valgyt, kiek tilps visko. Bet susilaikiau - išėjau iš namų su šuniu. O po valandos organizmas pradėjo pats maistą man per gerklė stumti lauk. Kaip nemalonu, einu ir gerklėj obuoliai su avižine koše, nuryju ir vėl tas pats... Prisidirbau aš su tuo vėmimu. Atrodo nueičiau į WC ir išvemčiau... Bet epasiduodu. Eisiu dabar užkandį sualgysiu, tik vietoj banano su varškės sūreliu, kivį suvalgysiu.

Sėkmės merginos, laikykitės.