QUOTE(katyteee @ 2005 10 12, 15:27)
na man tai limuzinas faina ne del to kad tai limuzinas, bet del to kad visas pulkas gali kartu vaziuoti ir linksmai laika leisti keliones metu!
Va per Dellos vestuves lakstem su limuzinu, tai ir muzika gerai grojo ir smagiai patogiai keliavom!
autobuso kokio tai nenoreciau, nes kazkaip kaip per ekskursija jausciaus!
Man irgi limuzinas priimtinas dėl to, kad patogiausia važiuoti kartu
QUOTE(kate0 @ 2005 10 13, 07:45)
O mums limuzinai atrodo jau "nuvalkiotas" reikalas. Jei norisi prabangos dabar per vestuves reikia retro (ir ne bet kokio).
O limuzinai dabar skirti daugiausia siaip pasilinksminimams, baliukams, gimtadieniams.
O jei prabangos nenori, tik patogumo? Beje, retro jau irgi nusivalkioja

O limuzinas tai toks dalykas, kuris nei madingas, nei nemadingas, tiesiog klasika, kuri yra patogu ir pigu lyginant su retro, aišku jei ne vieną retro stiliaus mašiną nuomojiesi

, kai iš paskos kiti golfukais atvaro
QUOTE(kate0 @ 2005 10 15, 07:57)
Ne esme ne tame, ir ne tame, kasd jie negrazus ar nepatogus. As tik suprantu taip, kad limyuzinai uzsakomi vestuvems tam, kad isiskirtumete ta diena. Valio gerai. Taciau jei ziureti i keliu metu praktika, tai vaziuoti sau leisti limuzinu galejo nedaugelis, dabar beveik visi. Todel siuo klausimu jau nebeisisirsite. Jei jums reikia isiskirti tik pries save - nes sdiap tai jums limuzinas nekasdienis dalykas, tada vel puiku saunu.
Nežinau, kas čia dėl išsiskyrimo šiais laikais užsakinėja limuzinus, nu nebent kokiam Balbieriškį

(atsiprašau, jei ką iš ten įžeidžiau). Ir man tai transportu prieš nieką nesinori išsiskirti - noriu, kad atrodytų gražiai, kultūringai ir t.t...