Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(_celeste @ 2005 11 06, 20:43)
ir kokia bus to malonumo kaina?

ax.gif ir mes turejom navigatoriu, tai tikrai smagu ir ispudinga:) grazesnis autobusiukas ir tiek:))) kaina irgi nera tokia jau siaubinga... mes uz 7 val sumokejom 1600lt(kauno limuzinai)i ta pacia kaina iejo ir atvaziavimas is kns 160km i abu galus ir dar vietoj nemazai prasukom thumbup.gif bet negaila ne 1 lt, nes tikrai super buvo 4u.gif thumbup.gif 19 zmoniu sedejom kaip karalaiciai, sukneles ne kiek nesusiglamze ir labai smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
Nu jo, kaina uz masina 1300-1600 ir nera ispudinga. Sakes 10 procentu visu vestuviu, bent jau mums.
Atsakyti
O kiek telpa i paprasta limuzina zmoniu?Gal kas samdet?Keik kainuoja?
Atsakyti
Pas mus irgi buvo du limuzinai, iš pradžių aš buvau prieš, bet maniškis labai norėjo, O po vestuvių buvau labai patenkinta ir aš biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paskaitinejeu visus puslapius ir pamaciau jog vieniems tai banalu, kitiems idomu.O as nesu ne karto vaziavusi su limuzinu, tai per savo vestuves noriu isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2005 11 08, 13:45)

limuzinai daugumoj buna 8, 10 ir 12 vietu. jei dar didesnis, tai jau tada bus tas limuzinas-dzipas
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2005 11 08, 13:45)

pas mus buvo 14vietu.o vazinejosi 12zmoniu.tai sedejome visi kuo laisviausiai.uz 7val.mokejom 1050lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 10 12, 15:27)
na man tai limuzinas faina ne del to kad tai limuzinas, bet del to kad visas pulkas gali kartu vaziuoti ir linksmai laika leisti keliones metu!
Va per Dellos vestuves lakstem su limuzinu, tai ir muzika gerai grojo ir smagiai patogiai keliavom!
autobuso kokio tai nenoreciau, nes kazkaip kaip per ekskursija jausciaus! wink.gif

Man irgi limuzinas priimtinas dėl to, kad patogiausia važiuoti kartu biggrin.gif

QUOTE(kate0 @ 2005 10 13, 07:45)
O mums limuzinai atrodo jau "nuvalkiotas" reikalas. Jei norisi prabangos dabar per vestuves reikia retro (ir ne bet kokio).
O limuzinai dabar skirti daugiausia siaip pasilinksminimams, baliukams, gimtadieniams.

O jei prabangos nenori, tik patogumo? Beje, retro jau irgi nusivalkioja tongue.gif O limuzinas tai toks dalykas, kuris nei madingas, nei nemadingas, tiesiog klasika, kuri yra patogu ir pigu lyginant su retro, aišku jei ne vieną retro stiliaus mašiną nuomojiesi doh.gif , kai iš paskos kiti golfukais atvaro doh.gif

QUOTE(kate0 @ 2005 10 15, 07:57)
Ne esme ne tame, ir ne tame, kasd jie negrazus ar nepatogus. As tik suprantu taip, kad limyuzinai uzsakomi vestuvems tam, kad isiskirtumete ta diena. Valio gerai. Taciau jei ziureti i keliu metu praktika, tai vaziuoti sau leisti limuzinu galejo nedaugelis, dabar beveik visi. Todel siuo klausimu jau nebeisisirsite. Jei jums reikia isiskirti tik pries save  - nes sdiap tai jums limuzinas nekasdienis dalykas, tada vel puiku saunu.

Nežinau, kas čia dėl išsiskyrimo šiais laikais užsakinėja limuzinus, nu nebent kokiam Balbieriškį hihihi.gif (atsiprašau, jei ką iš ten įžeidžiau). Ir man tai transportu prieš nieką nesinori išsiskirti - noriu, kad atrodytų gražiai, kultūringai ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2006 01 17, 13:39)
Man irgi limuzinas priimtinas dėl to, kad patogiausia važiuoti kartu  biggrin.gif
O jei prabangos nenori, tik patogumo? Beje, retro jau irgi nusivalkioja  tongue.gif  O limuzinas tai toks dalykas, kuris nei madingas, nei nemadingas, tiesiog klasika, kuri yra patogu ir pigu lyginant su retro, aišku jei ne vieną retro stiliaus mašiną nuomojiesi  doh.gif  , kai iš paskos kiti golfukais atvaro  doh.gif
Nežinau, kas čia dėl išsiskyrimo šiais laikais užsakinėja limuzinus, nu nebent kokiam Balbieriškį  hihihi.gif  (atsiprašau, jei ką iš ten įžeidžiau). Ir man tai transportu prieš nieką nesinori išsiskirti - noriu, kad atrodytų gražiai, kultūringai ir t.t...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pagal mus lietuvius, tai reiskia kad viso pasaulio zvaigzdes nieko nenumano ir kiti turtingieji...nes jie vis dar vazineja limuzinais...

keisi tie lietuviai...mn tai irgi juokinga kaip sako limuzinu nieko nesnutebinsi..o kam cia stebint...cia del patogumo ir siaip limuzinas yra limuzinas....
Atsakyti
Tikrai, tie limuzinai nėra kažkoks stebuklas, tiesiog tai yra gražu ir patogu ir tikrai tai ne mados ar mados mašina. smile.gif
Tik norėčiau perspėti visas kurios nori jų užsisakyti savo dianai, kad užsisakytų kuo anksčiau. Jau kaip ansksčiau minėjau, kai mums reikėjo, buvo šeštadieniams užsakyta pusei metų į priekį, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Bet gal čia taip buvo tik tuomet g.gif gal dabar tiek daug į priekį neužsakyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2006 01 17, 14:18)
Bet gal čia taip buvo tik tuomet g.gif gal dabar tiek daug į priekį neužsakyta g.gif

manau netrukdys tikrai uzsisakyt anksciau! pasirinkimas didesnis bus tada ir jei is anksciau kaina paderint galima!

mes irgi pries naujus uzsisakem birzelio pradziai!
Atsakyti