QUOTE (ingridele @ 2004 05 27, 10:46) | ||
tai mes kur tik skambinome visur jau isnomuota! Tai gal galite pasakyti telefoniuku, kur galima butu paskambinti! Mums reikia 3 valandoms, o dauguma nuomuoja 5 val. MEs neturesime ka veikti......Gal zinote kiek kainuoja kaune issinuomuoti limuzina 1 valandai? Prasau padekit! |
"Kauno limuzinuose" yra senesni limuzinai (vidutinio dydzio) net po 150Lt/val; naujesni - brangesni. 10-viecio kainos iki 200Lt/val.
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 26, 18:15) |
Rusnyte, man tai nenuvalkiotas, bet ne mano skonio, tai mes ir nesinuomojam, vaziuosim retro stiliaus tokia 1940m. masinuke ![]() hereja, gerai darai, tegul nuomojas patys, jei nori, arba duok pasivazinet po 30min, kai gamtoj busit ir po 100 vairuotojas tegul parenka, limo uz puse kainos jum iseis ![]() ![]() |
Smiling girl, o kiek jei ne paslaptis kainuoja toki masiniuka issinuomuoti. As irgi tokios labai noreciau

QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 27, 12:19) |
Sypsenaaa, siaip tai daug pigiau nei limuzinas ![]() |
Gal gali telefona įmesti?

Labai noriu važiuoti su ta mašinyte.
O gal ir nuotraukas kokias turi ar internete radai kaip jos trodo?
Iš kokio miesto tos mašinos?
o ka manote apie retro masinas?

QUOTE (ingridele @ 2004 05 27, 11:40) |
o ka manote apie retro masinas? ![]() |
Mano vyrija uzsimane retro ir rado 1936 m. Mercedes Benz. Nuomosim is privataus asmens, nes firmose uz grazesnius auto prašo apie 300 Lt. uz valanda

QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 27, 14:04) |
Siaip mes nuomojam is kauno, telefonas 8-698 10678, tas vyras vazineja kaune ir iki Rumsiskiu uz 300 uz diena, jei kur toliau vaziuot, aisku uz benza paskaiciuos O del nuotraukyciu tai paziuresiu, kazkur turejau viena maza tos masinukes foto ![]() |
labai labai laukiu

QUOTE (Dewa @ 2004 05 27, 11:56) |
O kiek jums kainuos? Gal galėtum telefona parašyti, jei ten visiems nuomoja? ![]() |
Mes imsim uz 120 Lt/val. O telefonas yra www.vicplius.info. Tik foto neturiu. Gali per paiešką pasileisti Mercedes Benz 1936 metu.