Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ar vyras?

QUOTE(pieniu pieva @ 2011 03 13, 22:59)
dukra myliu neapsakomai, besalygiskai.

nei myli nei ka.
Esi primityvi kirmele, nesugebanti blaiviai mastyti.

Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2011 03 13, 23:59)
Vyra labai myliu, dukra myliu neapsakomai, besalygiskai. Tuo ir skiriasi mano meile vaikui ir vyrui...

na ką aš žinau..vyrą labai myliu, dukrą nepsakomai myliu, dukrai viską atleisčiau, vyrui ne viską..šitoj vietoj, man regis , reiktų blondino komentaro ...kas yra meilė ir su kuo ji valgoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 03 14, 19:08)
...kas yra meilė ir su kuo ji valgoma  g.gif

meile, tai kai tavo dukra pasmaugia savo du vaikus, o tu vis tiek ta savo dukra myli.
Ne.
Ne taip.
Meile, tai kai tavo sunus susprogdina 2000 zmoniu , o tu vis vien ji myli.
Ne.
Ne taip.
Meile, tai kai tu myli savo vyra, o kai jisai padulkina kita boba, tu jo nebemyli...
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 03 14, 17:09)
Mes galite nustoti myleti vyra, palikti ji, bet, nezinau, kuri galetu nustoti myleti savo vaika  g.gif
Pritariu visoms mintims  smile.gif

Vadinasi, uz tai, kad vyras gali palikti, jis is anksto (prevenciskai) mylimas su salyga "kol nepaliks"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 03 14, 21:34)
Vadinasi, uz tai, kad vyras gali palikti, jis is anksto (prevenciskai) mylimas su salyga "kol nepaliks"?  4u.gif

vyras maziau mylimas todel, kad kai boba bus sena, tai vyras irgi bus senas.
O vaikas bus jaunas.
O senas tai pensija, o jaunas - alga.
Nu..vienu zodziu, vaikas apsimoka labiau.
Atsakyti
QUOTE(plavuša @ 2011 03 14, 22:29)
meile, tai kai tavo dukra pasmaugia savo du vaikus, o tu vis tiek ta savo dukra myli.
Ne.
Ne taip.
Ne.
Ne taip.
Meile, tai kai tu myli savo vyra, o kai jisai padulkina kita boba, tu jo nebemyli...

Taikliai.
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 03 14, 21:34)
Vadinasi, uz tai, kad vyras gali palikti, jis is anksto (prevenciskai) mylimas su salyga "kol nepaliks"?  4u.gif

Rodos parasiau visiskai atvirksciai rolleyes.gif Mes ir galime nustoti myleti bei palikti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 14, 23:17)

Gal ir taikliai, bet ne visai teisingai.
Arba aš absoliučiai nesiorientuoju meilėje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 15 kovo 2011 - 09:26
QUOTE(juzė @ 2011 03 15, 09:23)
Gal ir taikliai, bet ne visai teisingai.
Arba aš absoliučiai nesiorientuoju meilėje...

drinks_cheers.gif
Visiskai neteisingai, visiskai.Prakalbo apie kazkokius iskrypelius.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(plavuša @ 2011 03 14, 22:29)
Ne.
Ne taip.
Ne.
Ne taip.

Meilė vaikui-besąlygiška. Nesvarbu, koks tas vaikas, mama, mylinti mama, mirs dėl jo.
Vyrui? Pilnas forumas-išgrūsiu, vaiko nerodysiu, kiaulė, nekenčiu...Ir viskas tik dėl jo parujojimo. Geria, mušasi-nebemylim, atsiribojam. Skiriamės. Mylim kitus. Taikliai visgi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 15, 18:18)
Meilė vaikui-besąlygiška. Nesvarbu, koks tas vaikas, mama, mylinti mama, mirs dėl jo.
Vyrui? Pilnas forumas-išgrūsiu, vaiko nerodysiu, kiaulė, nekenčiu...Ir viskas tik dėl jo parujojimo. Geria, mušasi-nebemylim, atsiribojam. Skiriamės. Mylim kitus. Taikliai visgi.

Kiek motinu atsizada savo vaiku? ismeta i siukslynus, atiduoda i vaiku namus, kad tik senis nepaliktu?
Yra vyru, kurie ir musa, ir geria, ir pas kitas vaiksto, o moteriai vistiek gerai.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 15, 19:45)
Kiek motinu atsizada savo vaiku? ismeta i siukslynus, atiduoda i vaiku namus, kad tik senis nepaliktu?
Yra vyru, kurie ir musa, ir geria, ir pas kitas vaiksto, o moteriai vistiek gerai.

Moterys, nemylinčios vaikų-išimtys.
Kiek skyrybų? Per daug. Meilė vyrui nėra besąlygiška.
Atsakyti