Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

QUOTE(Ausrytia @ 2006 07 23, 18:07)
mes pradejom galvoti pries daugiau nei metus laiko, o konkrecius darbus pradejom daryti likus metams...  ax.gif

turbut liuksines vestuves bus pas jumi kai tiek daug suplanuosit bus viskas idealu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 07 23, 18:10)
turbut liuksines vestuves bus pas jumi kai tiek daug suplanuosit bus viskas idealu  mirksiukas.gif

bandysim minimaliom sanaudom isgaut maximalu rezultata blush2.gif daug ka darysiu pati, kaip kvietimus, stalo korteles, stalo ir sales papuosimus, gal dar ka sumastysiu, o tai reikalauja nemazai laiko... mirksiukas.gif
Atsakyti
pasipiršo daugiau nei prieš metus iki vestuvių, tai galima sakyt, kad nuo tada po truputį ir planavom wink.gif
Atsakyti
Pradejau ruostis pris pusmeti.Tai ta pusmeti ir pragyvenau tik ir galvodama ka cia padarius ,kur ta gauti ir ta ar ana uzsakyti ir.....Man tai buvo sunkus laikotarpis,darbas,mokslai,atsiskaitymai,namai ir dar ruosymasis vestuvem. Viska dariau pati,esu tuo patenkinta ,o ypatingai mano vyras,nes jam nekliuvo jokiu rupesciu.
Rezultatai buvo matyti biggrin.gif
Atsakyti
Mes pradejom planuoti prie 8 menesius. Susiradom sventes vieta, muzikantus, fotografa ir filmuotoja, ir paskui ramiai sedejom, kol liko 3 menesiai, o tada pradejom rupintis smulkmenom. Bet visus tuo 8 menesiu kitos laisvalaikio temos prie interneto ir nebuvo smile.gif vien vestuviu tematika smile.gif truputi pavargau, bet dabar dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Mes pradejome viska planuoti likus iki vestuviu 8 menesiams, ir galiu pripazinti, kad padareme klaida. Per ilgas laiko tarpas, nemaciau nei vasaros, nei normalaus poilsio, nes visada galva buvo prikimsta mintimis apie vestuvinius rupescius. blink.gif
Atsakyti
As tai vengdavau tokiu temu pries vestuves, nes buvo baisu, nors ir nesupratau, ka ten metus galima planuoti rolleyes.gif Galeciau paguosti tas, kurios pradeda planuoti vestuvesveliau, nes tikrai viskas imanoma. Musu vestuves buvo paskutini siu metu vasaros savaitgali, o pradejom realiai planuoti vasaros pradzioje. Beje, vestuuves buvo netradicines. Restorana usisakem pries menesi, muzikanta taip pat. Del makiazo ir sukuosenos susitariau likus gal porai savaiciu iki vestuviu. Siek tiek daugiau nei pries menesi pradejau siuti sukele. Pakvietimus, korteles, kaspinus padarem patys. Puokste, masinos ir sales papuosimus turgelyje taip pat uzsakem gal pries pora savaiciu. Ir nieko nereikejo metus planuoti ir galvoti apie ta pati. Viskas praejo labai sauniai ir skalndziai isskyrus viena nesklanduma. tikriausiai be ju neimanoma isvengt doh.gif Uzlaike liudininko lektuva, bet vietoje atvyke i baznycia pakvietem draugus ir tiek thumbup.gif
Atsakyti
Mes , tiksliau as, pradejom planuoti iskart nunesus pareiskimus i zaksa, t.y. vasario 14 d. nunesem, o vestuves buvo rugpjucio 12d., jau tada labai sunkiai ejosi susirasti sventimo vieta, susiradom tik kovo pradzioj, t.y. kovo 12 d. nuvaziavom i viena sodyba kuri dar nebuvo uzsakyta, apsiziurejom, apsiklausinejom ir iskart uzsisakem sumokejom avansa ir buvo nors del vietos ramu,o ta pacia diena mano vyras iskrido i danija 3 menesiams, tad likau viska planuoti pati, su muzikantais irgi sunkokai sekesi, bet susiradau savo nelaimei, nes atsisake likus menesiui iki vestuviu,reikejo ilgiau paieskoti ir gal buciau geresnius radusi ir patikimesnius, kad nebutu reikeje patirti streso pries pat vestuves nu ir t.t.
Papildyta:
be to, man labai padejo sis forumas nes daug informacijos radau cia ir buvo daug lengviau viska planuotis, tad galeciau padekoti visoms cia rasiusioms 4u.gif
Atsakyti
Mes rimtai planuot pradėjom prieš 2,5 mėn.
Atsakyti
Pasipirso 5 menesiai iki vestuviu, nuo tada ir prasidejo planavimas.
Pirmiausia uzsakem baznycia, issirinkau suknele, uzsakem sale, netrukus susitarem su fotografu ir operatoriumi, po to uzsakem autotransporta, dar veliau - jachta... Savo puokste ir automobiliu papuosimus uzsisakiau gal porai savaiciu likus. Susukavo pazistama kirpeja, pasidaziau pati.
Atsakyti
informacija rink (zodziu kapstytis internete, klausines draugu) pradejom pries kokius 5 men, o realiai viska daryt - pries 2 men. manau suspesim viska padaryt rolleyes.gif , nors truputi nerimo yra..o gal cia tiesiog priesvestuvinis jaudulys mane kamuoja wub.gif
Atsakyti
MEs jau dabar pradejom minimalius darbelius, nors svente bus tik kitu metu rugpjucio menesi. ax.gif Dabar uzsakem sodyba, pati darysiu pakvietimus ir stalo korteles... iki kaledu planuojam ziedelius nusipirkt, ar bent uzsakyt.
NEs galvoju,kad veliau siek tiek gali laiko nebuti... baiginejam magistrus abu, tai mokslai atims nemazai laiko... umn.gif
Atsakyti