Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

niu mes kalbejom apie vestuves, kad galbut jos bus rugjucio men...bet gandrai mus siak tiek paskubino, tai teko jas atsokti birzelio 27 d., o suzinojom, kovo pabaigoj, tai viska ir pradejom panuot, bet aisku daugiausia visko padarem paskutini menesi mazdaug blush2.gif
Atsakyti
pries pusmeti biggrin.gif
Atsakyti
man tai kadangi neseniai pasipiršo tai ir jau planuoju..bent jau daugmaž..
o planuojam kitų metų vasarai...

o db tas planavimas, tai toks daugmaž... apytikslis... o norėčiau, ko nenorėčiau ir pan...

sunkiausia datą išsirinkt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 12 rugpjūčio 2009 - 22:37
Pries kokius 3 men. prasidejo kalbos smile.gif Data issirinkom gana greitai smile.gif
Atsakyti
Prieš nepilnus du mėnesius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2009 08 12, 23:36)
man tai kadangi neseniai pasipiršo tai ir jau planuoju..bent jau daugmaž..
o planuojam kitų metų vasarai...

o db tas planavimas, tai toks daugmaž... apytikslis... o norėčiau, ko nenorėčiau ir pan...

pas mus ta pati situacija 4u.gif nors laiko dar daug,bet ziurineju ziedukus,sukneles ir siaip mastau ko noreciau ta diena,man tai vienas malonumas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(3kitten @ 2009 07 30, 09:43)
Na mes planuojam vestuves kitu metu liepa, turiu jau ir fotografa ir rubus, bet kwaila tikrai nesijauciu, greiciau atwirksciai, kol atostogos galiu sau leisti uzsiimti planawimu ir pirkimu, wisai nenoreciau paskutine sawaite ar menesi lakstyt wisur kaip paselus, juk tai westuwes, o ne planawimo greitumo warzybos , tai kaip kam patogiau taip tas ir planuojasi  tongue.gif

Pritariu visu 100proc. 4u.gif
Atsakyti
per keturis menesius viska suplanavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2009 08 12, 22:36)

va va drinks_cheers.gif panaši ir pas mane sutuacija ax.gif
Atsakyti
Mes vestuves pradėjome planuoti iškart po sužadėtuvių, t.y. likus 9 mėnesiams iki didžiosios dienos. Gal kam atrodytų per anksti, bet tikrai taip nebuvo, nes norint daryti vestuves vasarą reikia labai daug ką užsisakyti iš anksto, kadangi vasara-piko metas. Tiesiog kuo anksčiau pradedi planuot, tuo didesnį pasirinkimą turi (bažnyčios laiko, sodybos, muzikos, fotografo ir t.t.).
Atsakyti
Pries 3 menesiukus , viska nuo iki susiplanavome smile.gif Manau laiko pakankamai buvo
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi, mes su vyru vestuves suplanavome per 2 menesius, o dabar padedu vyro pusseserei tai nepatikesite pasake, kad vestuves nutare atsokti rugsejo 26 diena, tai per viena menesi laiko reikejo viska padaryti, tai ji rupinosi kur bus vestuves ir visa kita, o as su ivairiais diplomais, kuriuos vakar pabaigiau padaryti smile.gif sekmes visoms planuojancioms
Atsakyti
planuoti ir realizuoti man atrodo skiriasi rolleyes.gif
nes "planuoti" as suprantu kaip diskusijas tarp busimu sutuoktiniu apie norus, galimybes ir t.t.

o jei norejai paklausti kiek trunka vestuviu sventes realizavimas, tai pvz mes turejome tris savaites.

1. susiradom kur gamintis ziedus, patvirtino, kad padarys per savaite. tai labai svarbus niuansas, kuris data koreguoja
2. tada susitarem del sventes vietos
3. nunesem pareiskimus (beje mums uzteko 14D, nes turime bendra vaika. jei taip nera, reikia nesti pries 30D)

o visa kita susitariau ir nusipirkau per savaite... tai visai nesunku kai puikiai zinai ko nori mirksiukas.gif

dabar sedziu kojas istiesusi ir laukiu sventes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonyEx: 24 rugsėjo 2009 - 17:55