Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(Forgete @ 2006 07 09, 13:41)
Visur vezemes. Tiek prie baznycios tiek prie zakso is ju gerem, tiek po to salej.

man iskilo toks klausimukas 4u.gif o kiti sveciai gere is ko?
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2006 07 09, 22:55)
man iskilo toks klausimukas  4u.gif o kiti sveciai gere is ko?

is plastikiniu
Atsakyti
Norėčiau savo taurių fotkes įmest, bet šitoje temoje neleidžia... nors kitose pavyksta...sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2006 07 09, 20:13)
is plastikiniu

Mes pulkui nupirkom plastikines taures ant kojeliu o visiems sveikintojams parastas plastikines stiklines. bus gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIAN: 10 liepos 2006 - 17:21
QUOTE(LIAN @ 2006 07 10, 18:22)

Mes pulkui nupirkom plastikines taures ant kojeliu o visiems sveikintojams parastas plastikines stiklines. bus gerai...

drinks_cheers.gif mes irgi pirkom plastikines sampano taures
Atsakyti
Mums va taip su perliukais papuošė:
Atsakyti
Buuukiit geros ikelkit kas nors pasidabruotu tauriu nuotrauku, kas turejot tokias 4u.gif Plyyyyyyyzzzz 4u.gif Man tai labai norisi issaugot tas taures ilgai, del to pirksiu metalines. Ar gal i pasta man gal galetumete imesti Zvakee@gmail.com . Laaaabai buciau dekinga bis.gif
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2006 07 10, 18:22)
Norėčiau savo taurių fotkes įmest, bet šitoje temoje neleidžia... nors kitose pavyksta...sad.gif

tai atsiųsk į gintukes@yahoo.com, įkelsiu 4u.gif
Atsakyti
O man toks klausimelis iskilo? ar tauremis rupinasi pirma pamerge ar cia patys jaunieji sau pasipuosia?
Atsakyti
QUOTE(Dovike @ 2006 07 20, 08:31)
O man toks klausimelis iskilo? ar tauremis rupinasi pirma pamerge ar cia patys jaunieji sau pasipuosia?

Piršliai gal g.gif Jie gi šampaną turi, jie ir taures duoda.
Atsakyti
tai jau tikrai kad patys jaunieji puosia, nebent pirsliai pasako, kad puosti taures nori jie, bet siaip jiems nepriklauso pagal pareigas ta daryti, o tuo labiau pirmajai porai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 20 liepos 2006 - 16:00
QUOTE(Ausrytia @ 2006 07 20, 16:41)
tai jau tikrai kad patys jaunieji puosia, nebent pirsliai pasako, kad puosti taures nori jie, bet siaip jiems nepriklauso pagal pareigas ta daryti, o tuo labiau pirmajai porai  schmoll.gif

thumbup.gif butent, prie ko cia tie pirsliai is viso nesuprantu.juk kiekvienu jaunuju reikalas kaip jos bus papuostos, vieni nori rutu treti gelyciu.
kazkokia nesamone butu jai tuo reikalu rupintusi liudininkai.viska kartu uzsakineja jaunoji pas savo floriste, ir nelieka jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 07 20, 19:40)
thumbup.gif butent, prie ko cia tie pirsliai is viso nesuprantu.juk kiekvienu jaunuju reikalas kaip jos bus papuostos, vieni nori rutu treti gelyciu.
kazkokia nesamone butu jai tuo reikalu rupintusi liudininkai.viska kartu uzsakineja jaunoji pas savo floriste, ir nelieka jokiu problemu.

Pritariu drinks_cheers.gif
Nes as irgi norejau kokiu nors gelyciu, bet galiausiai paprasiau floristes, kad padarytu is rutu maziukus vainikelius taurem.
Atsakyti