Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

Pabandžiau kažką su vyno taurėm...bet tai dabar galvoju, gal būtų geriau tikros gėlės. Na nežinau.. noriu kuo daugiau darbų (visokių smulkmenų) pasidaryti, kad po tuo nereikėtų jomis rūpintis, o juk gyvos gėlytės nuvys man.. 4u.gif doh.gif Net nežinau ar taip jas paliksiu, gal bus gerai gamtoj.. Šampano taures kitaip kaip nors gal pasidarysiu. blush2.gif vyno taurės čia... http://www.radlig.or.../image/tau1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 07 10, 22:12)
Pabandžiau kažką su vyno taurėm...bet tai dabar galvoju, gal būtų geriau tikros gėlės. Na nežinau.. noriu kuo daugiau darbų (visokių smulkmenų) pasidaryti, kad po tuo nereikėtų jomis rūpintis, o juk gyvos gėlytės nuvys man.. 4u.gif  doh.gif  Net nežinau ar taip jas paliksiu, gal bus gerai gamtoj.. Šampano taures kitaip kaip nors gal pasidarysiu.  blush2.gif  vyno taurės čia... http://www.radlig.or.../image/tau1.jpg

Graziau su gyvom gelytem. Nemanau kad nuvys, rinkis ne tokias lepias geles ir nenuvys.. ax.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau labai dailias, idomias ir nebrangias taures. Na tokios kur ant ilgos kojos, bet jos nepastatomos o "merkiasi" i spec vazyte smile.gif nezinau ir kaip paaiskinti kitaip g.gif Pati taure standartines formos, o koja raudono stiklo su stiklinem sirdeles. wub.gif Super atrodo. Ir kaina tik 25 Lt smile.gif Jei ka domina galesiu isduoti kur pirkau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonele @ 2007 07 11, 20:12)
Siandien nusipirkau labai dailias, idomias ir nebrangias taures. Na tokios kur ant ilgos kojos, bet jos nepastatomos o "merkiasi" i spec vazyte smile.gif nezinau ir kaip paaiskinti kitaip  g.gif  Pati taure standartines formos, o koja raudono stiklo su stiklinem sirdeles.  wub.gif Super atrodo. Ir kaina tik 25 Lt smile.gif Jei ka domina galesiu isduoti kur pirkau  tongue.gif

Parodyk.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kur graviruojat Vilniuje taures ir per kiek laiko padaro? Labai svarbu zinoti, nes turesiu LT tik dvi savaites iki vestuviu, tai ar spesiu?
g.gif
Atsakyti
labuka visoms.. niu man tai va sitos gražiausios, tik nzn kur tokių medžiagų gauti, tie siūlai ir karoliukai tai suprantu, bet kas ten per lapas, tas baltas ir kokia ten mediaga tai neikertu.. bandysiu, kazka panasaus daryti, tik tokio kruopštumo nelabai turiu... ir nesuprantu, ar ten tos juosteles su klijais klijuotos ar tik taip apvyniota
Atsakyti
Paneles, gal kas diprinte ar mylidoj taures stiklines graviravote? Kokia mazdaug graviravimo kaina? Nes man sako 20lt viena taure, bet gal kur pigiau graviruoja? Ar cia tokia kaina yra normali?
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 07 12, 10:50)
labuka visoms.. niu man tai va sitos gražiausios, tik nzn kur tokių medžiagų gauti, tie siūlai ir karoliukai tai suprantu, bet kas ten per lapas, tas baltas ir kokia ten mediaga tai neikertu.. bandysiu, kazka panasaus daryti, tik tokio kruopštumo nelabai turiu... ir nesuprantu, ar ten tos juosteles su klijais klijuotos ar tik taip apvyniota

tų lapelių galima gauti gėlių salonuose, floristikos parduotuvėse. o prisvirtinti galima su silikoniniais klijais, tiesiog lašeliais prikabinti tiek lapukus, tiek pačią vielutę su perliukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 07 12, 15:01)
tų lapelių galima gauti gėlių salonuose, floristikos parduotuvėse. o prisvirtinti galima su silikoniniais klijais, tiesiog lašeliais prikabinti tiek lapukus, tiek pačią vielutę su perliukais  4u.gif

gal kvailai nuskambes blush2.gif bes kas tie silikoniniai klijai ir kur ju galima nusipirkt/ nes man tos taures irgi labai patiko, pabandysiu pati pasidaryt ax.gif
Atsakyti
As pirkau klijus Senukuose, ten gali nusipirkti ir pistoleta karstiems klijams. Labai geras dalykas bet kam.
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 07 12, 10:50)

Oi kokios grazios, o kur darei, ar cia pati taip graziai sugalvojai?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2007 07 12, 20:25)
As pirkau klijus Senukuose, ten gali nusipirkti ir pistoleta karstiems klijams. Labai geras dalykas bet kam.

reikia nueiti i geliu [arduotuve ir ten tikrai papuos ir su klijais ir gyvom gelem ar karoliukais. siandien klausiau tai kaina nuo 8 iki 15 lt.
Atsakyti