Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(danske @ 2010 05 22, 22:52)
I puoduka ar dubeneli sauksteli sodos, druskos ir folijos gabala, nuo sokolado pvz. Ir karsto vandens. Imeciau grandinele ir pamaisiau. Gal desimt minuciu palikau. Istraukiau grazia, nuploviau po tekanciu vandeniu ir nusluosciau paprastu ranksluosciu. Viskas

Wow kaip įdomiai, pabandysiu, tik jaučiu su akutėm geriau nedėt tų stikliukų.. ta prasme, karalių ir pan.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Na ir pridejot groziu kiekvienam puslapi aikciojau no grazumo good.gif visu ispudingai atrodo thumbup.gif wub.gif . As dar laukiu dvieju pensininku tada ir padarysi foto ax.gif , deja del tu pensininku vakar pramogavom su vaiku turejau laiko nuejau patroliaut ir moteriske man komplimentu pazere as napaziurejus kad jau grazaus amziaus senjora kaip piliau sakau " cia mano pensininkai " o ji sako .. - tai cia nesiot pensininkam biggrin.gif , paziurejau blush2.gif ne sakau jie jau senei isleisti blink.gif bet nieko suprato mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Su švente, dzaska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 23, 11:20)
Su švente, dzaska   4u.gif

Dekui mano vyrui 16 4u.gif 4u.gif 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man reiktu neimanomo dalyko. Aisku , keliu simtu $ nemokeciau. Pora gal ir isdrebeciau.
user posted image
Papildyta:
user posted image

Kaip graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 23, 11:50)
Man reiktu neimanomo dalyko. Aisku , keliu simtu $ nemokeciau. Pora gal ir isdrebeciau.

Laba ryta 4u.gif

Ziuriu ne mano vienos nerealus norai... lotuliukas.gif

Parts pirmas superinis wub.gif O paskutini turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 23 gegužės 2010 - 10:52
Kaip graziai atrodo wub.gif

drinks_cheers.gif avantiurinai man ir labai patinka jie tinka pagal zenkla wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Danske, mes su drauge svaigom dėl tų dėžių, net pasidalinom, jai Tuborgo, man Calsbergo biggrin.gif Ech... O akmenai tai nerealūs wub.gif Labai užburiančiai atrodo.
Atsakyti
Tiesiog taip gavosi. Vienas zmogus sutaise toki daikta, kad as jau nebeturejau vilties. Jau buvo suplanuota pirkti. O tai daug daug karoliu, tegu ir brangiu. O ant kaklo pas ji troline odinuke su tupilaku. Issiaikinom, kad zino kas taie troliai, sesuo padovanojo.Ir kai paklausiau , kaip man jam atsilyginti dabar , tai sako - ai, deze alaus kai kita karta atvaziuosiu. Nu taip man butu gerai tokia deze ax.gif

O tarp tu aventiurinu dar patupdzius pora senuju naslaiciu ir sidabriuku, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 23, 09:35)
Wow kaip įdomiai, pabandysiu, tik jaučiu su akutėm geriau nedėt tų stikliukų.. ta prasme, karalių ir pan.

Jei sidabrinis papuošalas nešiojamas ant kūno patamsėja, veikiausiai vystosi kokia nors liga. Šis metalas reaguoja su jodo ir sieros junginiais, kurie išsiskiria su prakaitu sergant skydliaukės ligomis, vartojant alkoholį, valgant daug svogūnų ir česnakų. Jeigu nešiojami sidabriniai papuošalai visada patamsėja, derėtų pasitikrinti sveikatą.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image

Absoliučiai nerealus dalykėlis. O kas matėt kada nors pirkt? Niekada nemačiau.
Atsakyti
Niekur nemaciau. Nors ir suzinojau tik is to balsavimo muziejuje. Jei jie ten ne viena daugiausiai balsu surinkusi karoli atgaivintu, tai gal ir butu vilciu. Bet kai tik viena, tai abejoju ar toks laimes.
Atsakyti