Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 23, 19:40)
Afu...labukas visoms...ką tik grįžau...kadangi tik ką ižengiau,tai nespėjau perskaityti kas kaip kur pas jus,bet gi gavau iš auksarankės šarvuotį-tai skubu pasigirti,ir šiaip kažkas labai norėjo pamatyti kokio gi ten raudonumo šarvuotis - ta va,įdedu (šiaip vieta manau keisis,nes dar laukiu unikų  blush2.gif )....Jūsų teismui  blush2.gif

Nu bet koks grazuolis tas auksrankes sarvuotis... wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 05 24, 08:29)
Kaina kosmine doh.gif  Birzelio 13 d. dukriuko konfirmacija - pandos su baltais deimantais jau uzsakytos, o kur dar sukneles nuoma (mums gi nuotakos reik nuomot, nes ji mano ugio  lotuliukas.gif ), bateliai ir t.t. I klausima, kodel taip velai leidziu atsakau is karto - Evangeliku liuteronu baznycioj visi vaikai konfirmuojami veliau, kai noras ir supratimas atsiranda. 4u.gif

Nuskubejau pagooglinti kas cia per dalykai lotuliukas.gif Laukia grazi svente rolleyes.gif
Atsakyti
Labas dienas.
Gavau auksarankės stikliukus. Apyrankę oficialiai skelbiu užbaigta biggrin.gif

A ką dabar daryt? Pirkt naują ir pradėt nuo nulio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 05 24, 12:10)
Nu bet koks grazuolis tas auksrankes sarvuotis... wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu ačiū ačiū ax.gif bet tikrai labai gražiai ir dailiai padaryta ax.gif

Na ką,atekliavo mano paskutinės unikos ant šitos apyrankės iš macrow,nu tokios fainuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kai kam labai didelis dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif kai tik suversiu ir pafotkinsiu įdėsiu foto blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 05 24, 12:47)
Labas dienas.
Gavau auksarankės stikliukus. Apyrankę oficialiai skelbiu užbaigta biggrin.gif

vat pas mane šiandien taip pat paskutinės atkeliavo,tai pas mane irgi toks klausimas pasistojo doh.gif lotuliukas.gif

nu šiaip aš labai noriu odinukės - ta vat nuo šito noro ir reikės pradėti lotuliukas.gif

tik gal šiek tiek vėliau blush2.gif

prašom pasirodyti užbaigtą apyrankę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 24, 12:47)

Ty je je. Ir džiaugtis, kad akcija - ji gi pasibaigs galų gale? unsure.gif
Atsakyti
Kikirike, mes kartu pradejom, dar atsimenu tavo drakona ir rudaja papuga vienisus ant apyrankes. biggrin.gif Pas mane tuomet kauliukas ir rozine gelele vieni karaliavo biggrin.gif Nu man dar truksta iki pilnos, bet matyt mano ranka storesne hihihi.gif
Papildyta:
Jau kaip laukiu ka troliai vasarai naujo isleis, negaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 24, 12:58)
Ty je je. Ir džiaugtis, kad akcija - ji gi pasibaigs galų gale? unsure.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 24, 13:00)
Kikirike, mes kartu pradejom, dar atsimenu tavo drakona ir rudaja papuga vienisus ant apyrankes.  biggrin.gif Pas mane tuomet kauliukas ir rozine gelele vieni karaliavo  biggrin.gif Nu man dar truksta iki pilnos, bet matyt mano ranka storesne  hihihi.gif
Papildyta:
Jau kaip laukiu ka troliai vasarai naujo isleis, negaliu  wub.gif

thumbup.gif tai pas mane 19cm grandinėlė,šiaip dar tilptų pora karoliukų,bet kažkaip mano akiai užtenka,nu vėliau pafotkinsiu blush2.gif o kiek tau dar trūksta?
aš irgi labai laukiu ką naujo išleis,nes jei jau žadu pirkti odinukę,tai reikia sumąstyti koks koloritas bus,o niekaip neišmąstau,nes man dar ta raudona spalva nedingsta iš akių doh.gif dviejų raudonų gi neturėsiu,kažkaip nei šis nei tas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas norėjo tulpės? Galima bandyt pasiūlyti savo kainą, dar valanda liko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 24, 13:07)
Kas norėjo tulpės? Galima bandyt pasiūlyti savo kainą, dar valanda liko  blush2.gif

o kiek siūlyti galima? g.gif na už kiek realu siūlyti?norėčiau mamai padovanoti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
o man iskilo klausimas gal yra kur pasiskaityti apie tuos pensininku karoliukus nes jus cia visos zinot kuris jau pasenes kuris ne g.gif
Na noreciau save apsvieti kurie jau isimti is prekybos ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 24, 13:15)
o kiek siūlyti galima?  g.gif na už kiek realu siūlyti?norėčiau mamai padovanoti  blush2.gif

Iš šito aš bulvę derinau... Norėjo gal 49,99 $, aš pasiūliau 40, tada man pasiūlė už 46. Bet po to kažkas nupirko už buy it now. Velnias žino, kiek už tą tulpę gali siūlyti. Kokius 75 bandyčiau unsure.gif Ji yra itin reta.

QUOTE(Laivite @ 2010 05 24, 13:26)
Sveikos,
o man iskilo klausimas gal yra kur pasiskaityti apie tuos pensininku karoliukus  nes jus cia visos zinot kuris jau pasenes kuris ne g.gif
Na noreciau save apsvieti kurie jau isimti is prekybos ax.gif
Aciu  4u.gif

Čia yra muziejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 24, 13:39)
Iš šito aš bulvę derinau... Norėjo gal 49,99 $, aš pasiūliau 40, tada man pasiūlė už 46. Bet po to kažkas nupirko už buy it now. Velnias žino, kiek už tą tulpę gali siūlyti. Kokius 75 bandyčiau  unsure.gif Ji yra itin reta.
Čia yra muziejus  smile.gif

nu žiūrėsim blush2.gif
Atsakyti
http://cgi.ebay.com/...=item45f159e103

Negi ir tikras toks grazus?

Labas.
Atsakyti