Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 24, 15:32)
Tikrai ne per didele, nueik prinerk pilna karoliu ir pamatysi, kad viskas ok.  smile.gif

Man atrodo per didele..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 05 24, 16:34)
Man atrodo per didele..

jei į tą tarpą telpa trys pirštai, tai kad tik nebūtų paskui per laisva mirksiukas.gif o jei ir keturi, tai irgi dar viskas čiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 05 24, 15:37)
jei į tą tarpą telpa trys pirštai, tai kad tik nebūtų paskui per laisva mirksiukas.gif o jei ir keturi, tai irgi dar viskas čiki  mirksiukas.gif

Sukisiau 4 pirstus ir dar kokie 3 tilptu biggrin.gif
Atsakyti
Neziurek tu su tais pirstais, pas mane pilna ir 4 pirstai telpa. Geriausia pilna prinert (gi leidzia pardaveja) ir nuspresi. Man patinka kai ant kaulu, tokia apylaisve.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 24, 14:39)
Niu ir aš pasirodau savo gražuolius,na bent jau man jie gražūs  blush2.gif

Naujienos - šarvuotis,unika prie takmos,ir unika prie šarvuočio  blush2.gif

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Song @ 2010 05 24, 15:07)
Šiandien raudonųjų apyrankių užbaigimo diena biggrin.gif

----------------------------------------

Sekanti, manau, bus juodai balta rolleyes.gif

Irgi thumbup.gif wub.gif

Ant juodai baltos neperkelsi vilko ir baltojo šarvuočio? rolleyes.gif

QUOTE(zhyi @ 2010 05 24, 16:30)
Sveikos,
Siandien nusipirkau savo pirmaja apyranke, uzsegima bei gavau du karoliukus dovanu  ax.gif 

Tiesa, dar mastau ar tik nebusiu per ilgos apyrankes pasiemus. Emiau 20cm.. Nes 19cm, tai be karoliuku buvo kaip tik.. Tai bijojau, kad uzdejus daugiau karoliuku nepaliktu per trumpa, o man tokios laisvesnes norisi.  g.gif

Smėlinis karoliukas thumbup.gif Tokių spalvų ir rinksi?

Kiek cm tavo riešas? Jeigu nenuėmei etikečių, tai tikrai pakeis. Nueik ir paprašyk priverti pilną savo turimą ir trumpesnę, galėsi palyginti mirksiukas.gif

QUOTE(Yell @ 2010 05 24, 16:38)
Sveikos,
ką daryt, jei negaunu balandžio 11d pirkto trolio iš Jav? Pas pardavėją 6405 100proc teigiami feedback'ai. Prieš pusantros savaitės rašiau, kad negavau, teisinosi, kad buvo išvykus, sirgo vaikas ir 10 dienų vėliau išsiuntė, prašė dar savaitę palaukt. Laukiau, nesulaukiau, vakar ryte vėl parašiau, kol kas tylu. Na pagal feedback'us neatrodo apgavikė, yra iš jos gavusiu ir ne po vieną siuntinį, bet ką daryt, jei tarkim siuntinys pasimetė, dingo, nes kaip supratau, siuntė neregistruotą. Ar pardavėja turi grąžint pinigus ar jau čia mano bėdos, kad negavau  g.gif

Jeigu mokėjai per PayPalą, tada grąžins. Parašyk dabar laiškutį, kad visgi negavai, tad norėtum atgauti pinigus. Pabandytų negrąžinti - apskųstum PayPale, tada tavo laiškai būtų kaip įrodymas, nors nemanau, kad iki to prieisite. Aišku, nepatogu prieš pardavėją, ypač, kai galvoji, kad paštas pradangino, bet toks gyvenimas. Beje, MB kartą susigrąžino pinigus, o po to atėjo knyga, kurią buvo užsakęs. Tada jis vėl atgal grąžino pardavėjui pinigus ax.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 24, 17:25)

kazkuriai donnos reikejo, liko 8 val.reikia sekt aukciona smile.gif
http://cgi.ebay.com/...=item3eff894345

Čia tik į JAV siunčia...
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 24, 15:42)
Neziurek tu su tais pirstais, pas mane pilna ir 4 pirstai telpa. Geriausia pilna prinert (gi leidzia pardaveja) ir nuspresi. Man patinka kai ant kaulu, tokia apylaisve.

Buvau kaip ir pasikeisti, bet ant maniskes privere karoliuku ir pasirode, kad kai pilna, tai kaip tik! biggrin.gif Tiek, kad neisivaizduoju kada ja pilna priversiu, nes pirksiu karoliukus tik progomis ax.gif
Atsakyti
Merginos, girdit, tik progoms lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas
: lotuliukas.gif
Oi, negaliu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 24, 18:34)
Ant juodai baltos neperkelsi vilko ir baltojo šarvuočio?  rolleyes.gif

Gal... Bet kol kas matau labiau juodą ir sidabrinę rolleyes.gif

QUOTE(zhyi @ 2010 05 24, 18:36)
Tiek, kad neisivaizduoju kada ja pilna priversiu, nes pirksiu karoliukus tik progomis  ax.gif

Aha, mes čia visos tik progoms biggrin.gif Aš tik progoms nuo vasario rinkau cool.gif
Mūsų gyvenimas viena ištisa didelė proga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 24, 18:38)
Merginos, girdit, tik progoms  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  :lotuliukas
lotuliukas.gif
Oi, negaliu  hihihi.gif

Joooo... Mums visoms - kaip diena, taip ir proga mirksiukas.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 05 24, 18:47)
Joooo...  Mums visoms - kaip diena, taip ir proga  mirksiukas.gif  yahoo.gif

Va šitas sakinys ir paaiškina faktą, kodėl pas mus troliai dauginasi, nors tiek ir neuždirbam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 24, 18:38)
Merginos, girdit, tik progoms  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  :lotuliukas
lotuliukas.gif
Oi, negaliu  hihihi.gif

Tai ir aš tik progom, ko čia žvengi schmoll.gif Ar aš čia kalta, kai šitiek progų ant svieto?! Tokia akcija, anokia akcija, alga, chaltūra rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš čia tokį retorinį klausimą aukštai pakėlusi laikau: "A kodėl man tiek daug progų per pusmetį pasitaikė?"
Atsakyti