QUOTE(Kikirike @ 2010 05 24, 14:39)
Niu ir aš pasirodau savo gražuolius,na bent jau man jie gražūs
Naujienos - šarvuotis,unika prie takmos,ir unika prie šarvuočio
QUOTE(Song @ 2010 05 24, 15:07)
Šiandien raudonųjų apyrankių užbaigimo diena
----------------------------------------
Sekanti, manau, bus juodai balta
Irgi
Ant juodai baltos neperkelsi vilko ir baltojo šarvuočio?
QUOTE(zhyi @ 2010 05 24, 16:30)
Sveikos,
Siandien nusipirkau savo pirmaja apyranke, uzsegima bei gavau du karoliukus dovanu
Tiesa, dar mastau ar tik nebusiu per ilgos apyrankes pasiemus. Emiau 20cm.. Nes 19cm, tai be karoliuku buvo kaip tik.. Tai bijojau, kad uzdejus daugiau karoliuku nepaliktu per trumpa, o man tokios laisvesnes norisi.
Smėlinis karoliukas

Tokių spalvų ir rinksi?
Kiek cm tavo riešas? Jeigu nenuėmei etikečių, tai tikrai pakeis. Nueik ir paprašyk priverti pilną savo turimą ir trumpesnę, galėsi palyginti
QUOTE(Yell @ 2010 05 24, 16:38)
Sveikos,
ką daryt, jei negaunu balandžio 11d pirkto trolio iš Jav? Pas pardavėją 6405 100proc teigiami feedback'ai. Prieš pusantros savaitės rašiau, kad negavau, teisinosi, kad buvo išvykus, sirgo vaikas ir 10 dienų vėliau išsiuntė, prašė dar savaitę palaukt. Laukiau, nesulaukiau, vakar ryte vėl parašiau, kol kas tylu. Na pagal feedback'us neatrodo apgavikė, yra iš jos gavusiu ir ne po vieną siuntinį, bet ką daryt, jei tarkim siuntinys pasimetė, dingo, nes kaip supratau, siuntė neregistruotą. Ar pardavėja turi grąžint pinigus ar jau čia mano bėdos, kad negavau
Jeigu mokėjai per PayPalą, tada grąžins. Parašyk dabar laiškutį, kad visgi negavai, tad norėtum atgauti pinigus. Pabandytų negrąžinti - apskųstum PayPale, tada tavo laiškai būtų kaip įrodymas, nors nemanau, kad iki to prieisite. Aišku, nepatogu prieš pardavėją, ypač, kai galvoji, kad paštas pradangino, bet toks gyvenimas. Beje, MB kartą susigrąžino pinigus, o po to atėjo knyga, kurią buvo užsakęs. Tada jis vėl atgal grąžino pardavėjui pinigus
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 24, 17:25)
kazkuriai donnos reikejo, liko 8 val.reikia sekt aukciona
http://cgi.ebay.com/...=item3eff894345
Čia tik į JAV siunčia...