Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Song @ 2010 05 25, 00:20)
Aš gal nenormali ir būsiu nepopuliari, bet man ta gėlių serija nekelia jokių emocijų g.gif Ir našlaitės nekelia. Negražios jos man. Gal kad ne raudonos?  mastau.gif

Tik nesupykit, kiekvieno skonis skirtingas, tame ir gėris. O tai nešiotume vienodas apyrankes kaip durnės ax.gif  biggrin.gif

O ko čia pykti? Už tai, kad pasakai garsiai tai, ką kitos tyliai pagalvoja? smile.gif Man šarvuočiai nelimpa, nors jūs jau ir troliškiesiems principams nusižengiate dėl jų spalvinės gamos smile.gif Laukiu iš US parvežant pilkąjį, bet nežinau, ką su juo veiksiu smile.gif

Našlaitės ir kailinės gėlės yra dveji gėlėti karoliai pas mane. Pradžioj nežinojau, kur dėsiu našlaites, o paskui tiko ir patiko. O jei antrosios nebūtų radę kelio pas mane, tai ir green apple būtų be vietos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 05 25, 00:28)
Laukiu iš US parvežant pilkąjį, bet nežinau, ką su juo veiksiu smile.gif

Man parduosi wub.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

savaitgaliais nėr kada pas jus ateit, pirmadieniais irgi, antradieniais bandau nuo ankstaus ryto vytis doh.gif biggrin.gif

Simres pensionatas nustebino thumbup.gif Drugeliuko kolekcijai net komplimentų trūksta, bet iš jos to ir tikėjausi smile.gif Super, visų parodytos grožybės. 4u.gif Rasidos su našlaitėm irgi nebuvau mačiusi wub.gif
Iš šarvuočių serijos turiu tik voverę (mano tvyniukas voveriukų grupę lanko biggrin.gif ), bet tęsiant pamėtėtą mintį- man patinka gėlių serija smile.gif Savo naujų našlaičių ir tamsiojo agato dar nesulaukiau, tad ir turimos skaidrios našlaitės bei agato nefotografavau. Visus kitus turimus pensininkus rodau:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas

Tvyne, grazus tavo pensininkai. Kuo daugiau ziuriu i tas uogas, tuo labiau galvoju apie raudona spalva. Kaip as nukrypau i kita puse, pati nezinau. Ir galvojau pirmiausia butent apie raudona. Nieko, ne velu.

Tesiant gelyciu tema, tai ir man jos ne tai, kas labai, labai.Naslaites atsirado is gobsumo. Kad niekur nebera cia LT, tai progai pasitaikius priglaudziau. Bet manau, kaip atejo, taip ir iseis.
Pas Rasida toj zaliojoj apyrankej jos tinka.Kad ir ne vienos. Ten kazkaip visi karoliukai kaip ir skirtingi, bet tai, matyt, ir suteikia ta geruma. Man ten viskas labai vietoje. Nors melyna-zalia ne mano spalva.
Sita naslaite, apie kuria vakar kalbejom, jau kitokia. Nebent foto ji tokia tik. Ji prislopinta ir subtilesne.

Labiausiai mane zavi troliski snukeliai. Ir stikliukai galetu buti su snukeliais. Be dantu ir su dantim, ir aplamai visokie. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 25 gegužės 2010 - 06:18
QUOTE(tvynė @ 2010 05 25, 06:56)
Sveikos,
Visus kitus turimus pensininkus rodau:

Labas rytas,
tvynes apyranke is retintu tokia suderinta atrodo, kad as ja tokia ir nesiociau nieko nekeisdama thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2010 05 24, 21:31)

Būčiau Tauragėj,

Laba visoms, Taurag4j vakar tur4jau b8ti, bet...neesu ir nebūsiu šią savaitę, bet...jei yra DIDELIS reikalas, galiu mamos paprašyti, kad kažką paimtų, tik jau reikia parašyti lape, ko būtent. Ji troliuose gaudosi, bet ne taip kaip jūs smile.gif

Mano mozaikos proga...rašiau kai ką vienam žmogui, jis sumanė, kad per mažai atsidėkojo...dametė...o uždirbta kupiūra yra juodu smegenų prakaitu, tai reikėjo ne mėsgaliui jį išleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 25, 00:29)
Man parduosi wub.gif
biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip sako Simre: kas mano, tai mano, vat yahoo.gif (čia mano gobšumas prabilo, jau trys karoliai taip pas mane atsirado).

Tvynės apyrankė labai šauni, tarsi ir buvo tokia planuota, pradžioje net nesupratau, kad ji yra pensijinė, maniau, šiaip rodo. Kaip sako Fontenay: nešiočiau ir nieko nekeisčiau.

Kas čia daros, nuo citatų rytas prasideda, savarankiškai mąstyti negaliu, jau ir Danske norėjau cituoti doh.gif Laiku užsičiaupiau.
Papildyta:
Ar trollstone - pensininkas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 25 gegužės 2010 - 08:16
Laba ryta 4u.gif

O man tai visai ne iki troliu... unsure.gif bet gal cia laikinai...labai tikiuosi...kazkaip su troliais man linksmiau gyvenasi... smile.gif

O ta tema, apie naslaites...tai pasakysiu, man labiausiai is troliu patinka akmenai wub.gif ...va ju gali buti bele kiek...as tai nelabai megstu, kai marga, ypac kai nederinama... bet velgi, negaleciau labai grieztai sakyti, kad visai jau taip nepatinka...paziuret grazu...as gal sau nenoreciau labiau...bet ka cia kalbet, viena sakai, o ziurek tuoj apsivers viskas aukstyn kojom...cia taip su tais troliais... nenuspejamai... lotuliukas.gif Siandien nepatinka, o ryt jau patinka...kai rinkausi unikas, ir ta grazi, ir ta grazi, o tos kaip noriu....ai , ka cia ir kalbet... lotuliukas.gif Ziurek, kad nereiktu teisintis del savo zogziu tuoj... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 25, 09:29)
O man tai visai ne iki troliu... unsure.gif bet gal cia laikinai...labai tikiuosi...kazkaip su troliais man linksmiau gyvenasi... smile.gif

Bet kai šis etapas praeis, būsi verta kokių kelių riebesnių trolių 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(tvynė @ 2010 05 25, 06:56)
Visus kitus turimus pensininkus rodau:

Oho thumbup.gif Ir kaip gražiai dera tarpusavyje thumbup.gif

QUOTE(danske @ 2010 05 25, 07:17)
Labiausiai mane zavi troliski snukeliai.

Mane irgi drinks_cheers.gif Ir šiaip babaušiai, tokie, kaip trolis cherubo poza, besiridenantis trolis. Ypač mielas trolio medžio užsegimas. O šiuo metu mylimiausias snukis yra "two trolls" iš "anniversary bracelet", ypač ta jo pusė, kur iškišęs liežuvį tongue.gif Visus tuos snukius laikau ant vienos apyrankės.

QUOTE(rasida @ 2010 05 25, 09:19)

Sakyčiau, taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 05 25, 09:45)
Bet kai šis etapas praeis, būsi verta kokių kelių riebesnių trolių 4u.gif

drinks_cheers.gif ...kokios peledos gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 25, 00:20)
Tik nesupykit, kiekvieno skonis skirtingas, tame ir gėris. O tai nešiotume vienodas apyrankes kaip durnės ax.gif  biggrin.gif

Taigi jau kas teisybė, tai ne melas. Aš ne tik ant trolių pastebėjau, kaip skirtingai žmonės atsirenka. Ir kosmetika, ir baldai, ir skudurai, ir kita juvelyrika, nu viskas. Atrodo, koks nors daiktas net ir visai baisus, gyvenime nevartotinas, o kitas ir jama, ir džiaugiasi, o kai pasižiūri - jam ir tinka idealiai...

QUOTE(rasida @ 2010 05 25, 09:19)

jo.

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 25, 09:29)
O ta tema, apie naslaites...tai pasakysiu, man labiausiai is troliu patinka akmenai  wub.gif ...va ju gali buti bele kiek...

Kad ko gero aš irgi. jei ant apyrankės nėr akmenų - kažko jai trūksta ir viskas. va, kaip aš su mėlyna nesusigyvenu - suveriu perveriu... Akmenų ant jos nėr. O kur bent kokie trys akmenai - viskas į vietas sutoja. Man taip. Nu nesikomponuoja man be akmenų, nors tu ką smile.gif Kiti va sukomponuoja, ir nieko, o man š išeina...

QUOTE(erilukaha @ 2010 05 25, 09:52)
drinks_cheers.gif ...kokios peledos gal g.gif

Ai kad ji kaip padvėsus, natūrali jos būsena - uodega į viršų doh.gif kai ją pamatau, tai vienintelį dalyką prisimenu - dainą gražią. Nuuuušovė tė-ėė-velis, nuušovė motinėlė, nuuušovė visi vaikai pe-lė -dą laugh.gif
Atsakyti