Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nidalaura @ 2010 05 25, 14:42)
Zinok man geles laaaaabai patinka, tik kad ju riuzavu tik viena buvo (ir ta mano pirmas karolis).  didis.gif

Pradzioj, kai uzsimaniau troliu, tai sakiau jau geliu ir sarvuociu gyvenime nepirksiu schmoll.gif nesamoniu nesamone... doh.gif O dabar, patys graziausi karoliai wub.gif tik pasirinkimo mazoka g.gif O va tie veideliai visoki su dantim ar be dantu, tai brrrr... ax.gif Nenoreciau tokiu schmoll.gif Pradejo patik visokie fyfiski karoliukai, kad labiau blizgetu blush2.gif

QUOTE(Dovis @ 2010 05 25, 14:49)
Mergaites, reikia jusu patarimo.

Siaip, pagal taisykles, tai jei apranga ilgom rankovem, tai apyranke puostis negalima. Tik nezinau ar sita taisykle galioja troliams blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, reikia jusu patarimo. Ar nesuerzinsiu ne troliu myletojus pasidabinus savo turtais biggrin.gif ? Ar uztektu vien ant kaklo? O apyrankes irgi norisi biggrin.gif doh.gif

Gražu thumbup.gif

Mergai, ką manote apie šitą uniką?

user posted image

Rezervavau kažkokiu būdu, o šarvuočių kokių gražių buvo, ir nespėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 25, 15:03)
Gražu  thumbup.gif
Rezervavau kažkokiu būdu, o šarvuočių kokių gražių buvo, ir nespėjau  doh.gif

Jetau kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
MB sako, kad nejamt biggrin.gif Gal iš tiesų man ne į temą... Jeigu kas nors norite, kaip čia būtų galima perleisti rezervaciją? Aš atšaukiu, o kažkuriant jo kabo ir skuba užsirezervuoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 05 25, 14:58)

Siaip, pagal taisykles, tai jei apranga ilgom rankovem, tai apyranke puostis negalima. Tik nezinau ar sita taisykle galioja troliams blush2.gif

O kaip ziema g.gif Juk nesiojam ir viskas. Prie tos suknutes bus kitas svarkelis, jei bus karsta, teks ir nusiimti ji. Tai kaip ir noretusi ko ant rankos, juolabiau,kad su apyranke praktiskai nesiskiriu smile.gif Bet va bijau kitu reakcijos, kas cia, kiek kainuoja ir vai vai, kiek ju daug. Juk troliai labai atkreipia i save demesi biggrin.gif
O as kuo toliau tuo labiau dziaugiuosi savo karoliu gausa, na nesulyginama su kitu kolekcijom biggrin.gif Bet smagu darosi,kai galiu pagal nuotaika, prie aprangos susiverti vis kita varianta.
Siandien tokia dziaugiuosi. Man saules truksta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Dovis, aš gal dėčiau tik ant kaklo ax.gif Juolab, kad rankovės ilgos.

Nidalaura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 25, 15:10)
MB sako, kad nejamt  biggrin.gif Gal iš tiesų man ne į temą... Jeigu kas nors norite, kaip čia būtų galima perleisti rezervaciją? Aš atšaukiu, o kažkuriant jo kabo ir skuba užsirezervuoti?  unsure.gif

Man tai gaila 100 litu ant uniku ax.gif ale sita labai grazi ir tiktu man rolleyes.gif bet as laukiu vasarines kolekcijosm manau kazkas grazaus bus tikrai wub.gif
O jus, merginos, gal pastebeje esate, ar nebuna taip, kad kai pavaro kazkiu naujovisku uniko, po to iseina ir i prekyba tokie karoliukai? g.gif As pastebejau kaip su tuo pavasariniu LE buvo. Pries tai pavare tokiu uniku labai panasiu, ir oplia tas LE isejo. Tai as kazkaip ziuriu i tas macrow unikas ir laukiu grazaus vasarinio leidimo ax.gif Ar as klystu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 05 25, 15:16)
O kaip ziema g.gif Juk nesiojam ir viskas. Prie tos suknutes bus kitas svarkelis, jei bus karsta, teks ir nusiimti ji. Tai kaip ir noretusi ko ant rankos, juolabiau,kad su apyranke praktiskai nesiskiriu smile.gif Bet va bijau kitu reakcijos, kas cia, kiek kainuoja ir vai vai, kiek ju daug. Juk troliai labai atkreipia i save demesi biggrin.gif
O as kuo toliau tuo labiau dziaugiuosi savo karoliu gausa, na nesulyginama su kitu kolekcijom biggrin.gif Bet smagu darosi,kai galiu pagal nuotaika, prie aprangos susiverti vis kita varianta.

Tai vat ir sakau, nezinau ar troliai turi but atskirti nuo sios taisykles ar ne mirksiukas.gif As ziema mazai dar tu karoliu turejau, tai nenesiojai prie ilgu rankoviu, o va kelis kartus prie ilgu rankoviu uzsidejau apyranke ir kazkaip nejaukiai jauciausi, man vis atrodo, kad kazkas ne taip blush2.gif Bet cia gal tik man taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 05 25, 15:19)
Man tai gaila 100 litu ant uniku ax.gif ale sita labai grazi ir tiktu man rolleyes.gif bet as laukiu vasarines kolekcijosm manau kazkas grazaus bus tikrai wub.gif
O jus, merginos, gal pastebeje esate, ar nebuna taip, kad kai pavaro kazkiu naujovisku uniko, po to iseina ir i prekyba tokie karoliukai? g.gif As pastebejau kaip su tuo pavasariniu LE buvo. Pries tai pavare tokiu uniku labai panasiu, ir oplia tas LE isejo. Tai as kazkaip ziuriu i tas macrow unikas ir laukiu grazaus vasarinio leidimo ax.gif Ar as klystu? g.gif

Manau, neklysti drinks_cheers.gif Turėtų būti kažkas iš tokio stiliaus:

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 25, 15:03)

Rezervavau kažkokiu būdu, o šarvuočių kokių gražių buvo, ir nespėjau  doh.gif

sarvuociu niekada nespesim rezervuot, as jau isitikinau, tik imeta ir jau buna rezervuoti, ten jie sedi uzgule po kelis kompus fanatikai, ir griebia, na o del sios unikos, tai jei imsi tu ja viena, per brangiai iseis, o ji tikra netaip atrodys graziai kaip foto, ji bus permatoma ir tie kleckai papaisyti ant virsaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 25 gegužės 2010 - 14:25
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 25, 15:25)
sarvuociu niekada nespesim rezervuot, as jau isitikinau, tik imeta ir jau buna rezervuoti, ten jie sedi uzgule po kelis kompus fanatikai, ir griebia, na o del sios unikos, tai jei imsi tu ja viena, per brangiai iseis, o ji tikra netaip atrodys graziai kaip foto, ji bus permatoma ir tie kleckai papaisyti ant virsaus...

Ak štai kaip g.gif Tegul tada ją turisi irnesakyk.gif
Atsakyti
Dovis, jei su apyranke geriau jautiesi, tai sekis ir ją. 4u.gif O į kalbas apie jų vertę ir pan. nesileiski mirksiukas.gif
QUOTE(Lorute @ 2010 05 25, 15:23)
O jus, merginos, gal pastebeje esate, ar nebuna taip, kad kai pavaro kazkiu naujovisku uniko, po to iseina ir i prekyba tokie karoliukai? g.gif As pastebejau kaip su tuo pavasariniu LE buvo.

drinks_cheers.gif man irgi taip pasirodė.
Erszebeth, toji unika labai graži. Bet mane, nors pilnatvės jausmas ir pradeda po truputį apleisti, bet trolių dieta neleidžia nieko norėti lotuliukas.gif
P.S. kol parašiau Fontenay, paaiškino, kad ji ir ne tokai graži lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 25 gegužės 2010 - 14:30
Mergaites, reikia jusu patarimo. Ar nesuerzinsiu ne troliu myletojus pasidabinus savo turtais biggrin.gif ? Ar uztektu vien ant kaklo? O apyrankes irgi norisi biggrin.gif doh.gif

Dovis dekis tik ant kaklo, jei neturetum ant kaklo tai tada ant rankos, nu zinai kad nebut perdaug, nes tikrai atkreipsi kitu demesi nono.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 25, 15:27)
Ak štai kaip  g.gif Tegul tada ją turisi  irnesakyk.gif

butent is situ permatomu, jos tik paveiksliuke man grazios, nes kai viena karta pagrazinau as jiems 7 karolius, tai praejo noras is tokio stiliaus ka imt. nes jie labai skirtingu dydziu, kai kurie net neapvalus, kazkoki invalidai iskraipyti, nu vien u zodziu, zymiai grazesnes unikutes yra gyvos tam II ooak glass beads kataloge.
o retired katalogo niekaip jie nesugeba atnaujinti, kai pirma karta juos atradau, tai turejo virs 50 retired, o dabar jau kiek menesiu maziau nei 20, siuo metu 17... g.gif
nu kad gyvai pamatyt tas unikas, juus pasizvalgykit tam amerikonu puslapy http://trollbeadsgal....ning.com/photo, kartais imeta bobos nufotkine, tai bent vaizdas bendras susidarys, o paskui kai gauni stikliuka kuris nepatinka virs 100 lt, tai nagus nusigrauzt gali wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 25 gegužės 2010 - 14:40