Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (15 tema)

QUOTE(diasaja @ 2010 06 03, 23:23)
Štai maniškių vasaros rezidencija. Kiek žvaigždučių duodam? g.gif  lotuliukas.gif

user posted image

puikų šiltnamį pastatėt.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 03, 22:52)
puikų šiltnamį pastatėt.

tikrai thumbup.gif labai džiaugiuosiu. Tik mąstau, ką daryti:
nenoriu laistyti su trąšomis, nes kitais metais ten bus daržas. tai gal užteks, kad laistysiu tik lietaus vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 03, 23:55)
tikrai thumbup.gif labai džiaugiuosiu. Tik mąstau, ką daryti:
nenoriu laistyti su trąšomis, nes kitais metais ten bus daržas. tai gal užteks, kad laistysiu tik lietaus vandeniu.

O kas draudžia laistyti organimėm trašom ? Svogūninėms gėlėms labai tinka vištų mėšlas. Tik skiesti reikia ( atrodo) 1:20. Kaip paruošti tikriausia žinot.
Tinka ir karvių mėšlas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 03 birželio 2010 - 22:33
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 03, 23:32)
O kas draudžia laistyti organimėm trašom ?  Svogūninėms gėlėms labai tinka vištų mėšlas. Tik skiesti reikia  ( atrodo) 1:20. Kaip paruošti tikriausia žinot.
Tinka ir karvių mėšlas.

neturiu šio gėrio, nors ir kaime gyvenu biggrin.gif O katės ir šunio netinka? lotuliukas.gif
Reikės pas kaimynus prašytis. Įtariu, kad nesupras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 04, 00:35)
neturiu šio gėrio, nors ir kaime gyvenu biggrin.gif O katės ir šunio netinka? lotuliukas.gif

Šių gyvūnų netinka lotuliukas.gif , bet kai paprašysi kaimynų - tikrai supras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 04, 00:35)

Na jau nejuokauk. Išeisi į pievas ir prisirinksi to gėrio, o ir kaimynai sušeps hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 03, 22:23)
Štai maniškių vasaros rezidencija. Kiek žvaigždučių duodam? g.gif  lotuliukas.gif

Superinis kurortas wub.gif bigsmile.gif ,aš tai savuosiu šiandien tarabanysiu į šiltnamį,lai daraugauja su pomidorais per atstumą hihihi.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 06 03, 23:32)
O kas draudžia laistyti organimėm trašom ?  Svogūninėms gėlėms labai tinka vištų mėšlas. Tik skiesti reikia  ( atrodo) 1:20. Kaip paruošti tikriausia žinot.
Tinka ir karvių mėšlas.

Galima tręšti ir gėlėm skirtom trąšom,jos tikrai nekenks daržo augalams.Juk į visų gėlinių trąšų sudetį įeina tie patys komponentai,tik šiek tiek skiriasi proporcijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 06 04, 08:32)
Superinis kurortas wub.gif  bigsmile.gif ,aš tai savuosiu šiandien tarabanysiu į šiltnamį,lai daraugauja su pomidorais per atstumą hihihi.gif
Galima tręšti ir gėlėm skirtom trąšom,jos tikrai nekenks daržo augalams.Juk į visų gėlinių trąšų sudetį įeina tie patys komponentai,tik šiek tiek skiriasi proporcijos. smile.gif

Taigi žmogus norės ekologiškai daržoves auginti. Bent aš taip supratau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 04 birželio 2010 - 07:08
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 03, 20:39)
Ice tea, o gal taviškis  Snow Crest

AHA bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 04, 08:04)
Taigi  žmogus norės ekologiškai daržoves auginti. Bent aš taip supratau

gerai supratai. Aš ekologiškai "ūkininkauju". biggrin.gif
Atsakyti
Vis dar paskutiniai

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 04, 11:48)
Vis dar paskutiniai

Šita Lady Jane jau puikavosi??? Ar čia kita blush2.gif Pasimečiau- kelt į albumėlį ar ne doh.gif
Atsakyti