Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (15 tema)

QUOTE(Lutpede @ 2010 06 10, 13:11)
kaip naujutelio svogūno kažkur apie 27 - 28 Lt
išsikelk iš interneto Daphne ir gerai pasižiūrėk, kad paskui nesakytum, kad apgavau  bigsmile.gif

O kodėl turėčiau sakyt, kad apgaudinėji blush2.gif Man juk netoli ten nuvažiuot mirksiukas.gif Ir šiaip pasižvalgysiu rolleyes.gif Gal kokią kaliją nusipirksiu hihihi.gif
Kainos tai blink.gif doh.gif doh.gif
Nu reiks nulėkt pasižvalgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 10, 14:18)
O kodėl turėčiau sakyt, kad apgaudinėji  blush2.gif  Man juk netoli ten nuvažiuot  mirksiukas.gif Ir šiaip pasižvalgysiu  rolleyes.gif Gal kokią kaliją nusipirksiu  hihihi.gif
Kainos tai  blink.gif  doh.gif  doh.gif
Nu reiks nulėkt pasižvalgyt  mirksiukas.gif

Na tai duosi žinią ką ten rasi ir nusipirksi
radau tokį katalogą nematytą
http://bj.huarr.com....s...ame&search=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 birželio 2010 - 12:43
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 10, 13:20)

Matytas mirksiukas.gif Buvai man atsiuntus mirksiukas.gif
Atsakyti
mano Jewel du žiedai suaugo vienas su kitu. blink.gif Gavosi kažkoks nenormalus žiedas. Jei įstengs daugiau prasiskleisti-įdėsiu foto.

Ice tea kokios naujienos?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 11, 09:11)
mano Jewel du žiedai suaugo vienas su kitu.  blink.gif  Gavosi kažkoks nenormalus žiedas. Jei įstengs daugiau prasiskleisti-įdėsiu foto.

Ice tea kokios naujienos?

Bais įdomu kas ten per vaizdas bigsmile.gif

O medžioklės rezultatai TOKIE- Daphne's kainos NENULEIDO frusty.gif , bet aš surizikavau ir iš tos pačios partijos nusipirkau Charisma. Gaaaaalbūt ji irgi pražydės Daphne mirksiukas.gif Nu jei ne, tai Charismos ir taip neturiu mirksiukas.gif
Ir dar nusipirkau tikrą amarilį kaip Beladona, bet baltą- nepamenu pavadinimo doh.gif

Bet tie pražydę tai TIKRAI super bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Vienas kažkuom panašus į Herkules buvo, bet nerealiai gražus rolleyes.gif Ale pagailo pinigų doh.gif
Atsakyti

Pasimaivau su pūkiu Ice Queen

user posted image
Atsakyti
jo pardavėja sake, kad ta Daphne pražydo iš Charismų, o tas baltas pilnaviduris iš Nyphų, tai ir aš susigundžiau rizikuoti nusipirkti, nes tokio balto pilnavidurio neturiu. Man jis panašus į Alfesko, nors gali būti koks suvargęs White nymph
Puiki Ledo Karalienė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 11, 11:31)
jo pardavėja sake, kad ta Daphne pražydo iš  Charismų, o tas baltas pilnaviduris iš Nyphų, tai ir aš susigundžiau rizikuoti nusipirkti, nes tokio balto pilnavidurio neturiu. Man jis panašus į Alfesko, nors gali būti koks suvargęs White nymph
Puiki Ledo Karalienė  thumbup.gif

Tai nusipirkai coliuką-baltuką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 11 birželio 2010 - 10:34
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 11, 12:33)
Tai nusipirkai coliuką-baltuką  bigsmile.gif

ne coliuką, o rizikavau kaip ir tu is svogūnų. Tas coliukas tai paprasčiausias suvargelis. tik tiek, kad jis į Alfesko panašus. Tai ir rizikavau su nuolaida nusipirkti svogūną. Matysim po kokių 3-4 savaičių kas bus
Papildyta:
apie amarilio auginimą paskaitykit Steputės komentarus
http://www.rojaussod...i...21&start=60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 11 birželio 2010 - 10:46
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 11, 12:12)
Pasimaivau su pūkiu Ice Queen

Nuostabus gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

jau kokiu groziu priderejo wub.gif o maniskis is gelyno baltas uzaugines didziuli svoguna siemet ziedo neisleido sad.gif mastau.gif

gal ir man iki tos palatkes Viduno al. reiktu palekt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 11 birželio 2010 - 21:48
Buvau šiandien Žalioje palapinėje ir pirkau balto pilnavidurio (?) amarilio svogūną ax.gif Ėmė iš Nymph dėželės, na galvoju, jei pražydės paprasta Nymph - turėsiu 4 doh.gif bet tikiuosi, kad taip nebus - lauksiu žydėjimo flirt.gif
Atsakyti