Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (15 tema)

QUOTE(Lutpede @ 2010 07 23, 18:29)
tai tada daryk taip: rauk juos iš žemių, mirkyk chemikaluos ir vėl pasodink į nauja žemę. Na  jei jau paaukosi lapus, tai gal dar geriau  bus. Visa ta  nupjauta turta  varyk von iš namų
Aišku po mirkymo  džiovink (pati žinai)

A kame man juos mirkyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 liepos 2010 - 17:32
čia tavo kaltės nėra. Tiesiog tokia vasara papuolė drėgna ir karšta. Va tokiems gyviams ir buvo palankios sąlygos veistis. Žinoma kažkokį užkratą matomai parsinešei į namus
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 23, 18:33)
čia tavo kaltės nėra. Tiesiog tokia vasara  papuolė drėgna ir  karšta. Va tokiems gyviams  ir buvo palankios sąlygos veistis. Žinoma  kažkokį užkratą  matomai parsinešei į namus

Nekaltinu savęs, tik linkiu kad jums taip neatsitiktų mirksiukas.gif
Papildyta:
O Fungicide mirkyt galima g.gif Ar reikia spec. nuo tripsų g.gif
Atsakyti
CELAFLOR Roxion D
CELAFLOR Schädlingsfrei Neem
CELAFLOR Schädlingsfrei Careo Konz.
Bayer Lizetan-Plus-Zierpflanzenspray
Bayer Lizetan-Combigranulat
NEUDORFF Promanal AF Neu
NEUDORFF Spruzit-AF Schädlingsfrei
Порошок пиретрума

bet gali ir viskuo kas yra nuo kenkėjų dabar ant greičio nepasakysiu.
Jau mane pradeda SM adminai blokuoti. Per daug plepu
Įlysiu į orchidėjas pažiūrėti mūsiškų priemonių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 23 liepos 2010 - 17:41
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 23, 18:37)
CELAFLOR Roxion D
NEUDORFF Promanal AF Neu
Порошок пиретрума

bet  gali ir viskuo kas yra nuo kenkėjų dabar ant greičio nepasakysiu.
Jau mane pradeda SM  adminai blokuoti. Per daug plepu

Ko jie čia tave blokuoja blink.gif doh.gif Juk tu man gyvenimą gelbsti, nes aš po darbo net valgyt nevalgiau- nervuojuosi dėl amarilių, kai pamačiau tuos zarazas verysad.gif
O tu man padėjai apsispręsti mirksiukas.gif
Vsio einu pavalgysiu, nulėksiu į senius ir IMSIUOSI darbo doh.gif Pjausiu, mirkysiu ir paliksiu džiūti per savaitgalį mirksiukas.gif

DĖKUI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 23, 19:42)
Ko jie čia tave blokuoja  blink.gif  doh.gif Juk tu man gyvenimą gelbsti, nes aš po darbo net valgyt nevalgiau- nervuojuosi dėl amarilių, kai pamačiau tuos zarazas  verysad.gif
O tu man padėjai apsispręsti  mirksiukas.gif
Vsio einu pavalgysiu, nulėksiu į senius ir IMSIUOSI darbo  doh.gif Pjausiu, mirkysiu ir paliksiu džiūti per savaitgalį  mirksiukas.gif

DĖKUI  thumbup.gif

Va atsiminiau Actara, NeemAzal-T/S jų yra senukuose. Ar tik tie tripsai ne skydmariai lietuviškai? Kai aš daugiausia skaitau ru, tai nelabai žinau atitikimą, o ieškoti žodyno tingiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 23 liepos 2010 - 17:47
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 23, 18:45)
Va atsiminiau Actara, NeemAzal-T/S jų yra senukuose. Ar tik tie tripsai ne skydmariai lietuviškai? Kai aš daugiausia skaitau ru, tai nelabai žinau atitikimą, o  ieškoti žodyno tingiu

Aš irgi apie Neem'ą galvojau mirksiukas.gif
Nu bus matyt rolleyes.gif
Lekiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Raportuoju rolleyes.gif
Nusivežiau lapą, tai pardavėja sakė, ka čia TIKRAI tripsai, nes pavyko ir vieną tripsą nuvežti thumbup.gif Taigi gavau Actara, nes Neem'as nunaikintų tik nuo viršaus, o Actara įsigeria į augalą ir kai tripsas atsikanda lapo, tai nudvesia thumbup.gif
Ir nereikia jokių lapų pjauti, bei žemių keisti, nes tripsai TIK paviršiuj. Taigi mano kvietkos (beje ir kalijas paragavo tripsai) nupurkštos ir jau džiūsta balkone, nes vyras į namus neįsileido CHEMIKALŲ lotuliukas.gif
Tik va iškilo klausimas- ar nebūsiu nutrūčinus savo gėlių g.gif , nes 8 g to truco reikėjo su 10litrų vandens sumaišyti, o aš 2 g sumaišiau su 1 litru doh.gif Nu niekaip man nesigavo tų 2 g padalinti pagal receptą. Nu bus matyt, jei ką tai lapams aleliuja. Svogūnams, tikiuosi, bus viskas gerai blush2.gif

Taigi, atsakymas pirmadienį, nes Actara suveikia per 3 dienas rolleyes.gif

Trileris TĘSIASI hihihi.gif hihihi.gif

Gero visoms savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
na jau ką padarei- nepakeisi. Tikėkimės, kad nenumirs amariliai. Lapai gali ir nudegti, bet mano sočiai nudegė ir nuo saulės. Taigi būtų neblogai , kad pridengtum nuo tiesioginių saulės spindulių. Tik dar aš tavo vietoje dar ir pagirdyčiau actara
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 23 liepos 2010 - 20:55
QUOTE(Pentarda @ 2010 07 23, 11:40)

2. jediara- mainais Cybister Reggae, vaziuosim i Taurage  rugpjucio pradzioj, galiu paprasyt varyt per jurbarka ax.gif gal bus pakeliui susitikti g.gif

drinks_cheers.gif Susirašysime per AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 23, 18:37)
CELAFLOR Roxion D
NEUDORFF Promanal AF Neu
Порошок пиретрума

bet  gali ir viskuo kas yra nuo kenkėjų dabar ant greičio nepasakysiu.
Jau mane pradeda SM  adminai blokuoti. Per daug plepu
Įlysiu į orchidėjas pažiūrėti mūsiškų priemonių

Kazi, jeigu fastac'as? nuo visu parazitu gelbsti..
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 07 23, 10:40)

1. diasaja- maino i Lady Jane

Į ką mainau?
Atsakyti