Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (15 tema)

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 25, 16:26)
mūsų tokie pat tik aš saviškį gal mažai trąšom myliu,nes irgi matosi ružavi dryžiukai tik ant lauko pusės labiau  biggrin.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kažką čia iš kitos temos pacitavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šito saviškio aš irgi netręšiau kol kas- maitinu tik saule ir vandenuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 gegužės 2010 - 15:47
nu net nubėgau iš arčiau nufotkint ,kad ir maniškis turi dryžiukų,tik kitoj pusėj jie ryškeni mirksiukas.gif
ai matyt m,ano rimtai girtas ir apsigimęs biggrin.gif bet man jis wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na vat žiūriu į jūsų gražias gėlytes, tai ir savo gražuolę noriu parodyti, nesenai pražydo, jau antrus metus turiu, na pernai užderėjo 3 žiedelius šeis metais tik 2 g.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif graži,pas mane dar tik dvi ir abi šviesios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 25, 20:21)
wub.gif  graži,pas mane dar tik dvi ir abi šviesios  wub.gif

ačiū mirksiukas.gif na ant dėžutės rodė ir pas mane, kad šviesi, kad bus dryžuota balta su raudona, na bet rezultatas, raudona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 05 25, 19:35)
ačiū mirksiukas.gif na ant dėžutės rodė ir pas mane, kad šviesi, kad bus dryžuota balta su raudona, na bet rezultatas, raudona biggrin.gif

doh.gif tai mūsų abiejų sukeitė vietomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 25, 20:50)
doh.gif  tai  mūsų abiejų sukeitė vietomis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai pas teve raudoni turėjo būti lotuliukas.gif na su gėlėm visad taip būna, vienos spalvos perki, o kitokia būna, na nebent jau žydinti, tai matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 25, 16:57)
nu net nubėgau iš arčiau nufotkint
user posted image

SUPERINĖ foto bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš apakus blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 26 gegužės 2010 - 07:48
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 26, 08:48)
SUPERINĖ foto  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš apakus  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš pati atsižiūrėti negalėjau kai į kompą perkėliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif kodėl čia šiandien taip tylu g.gif
maniškis jau trečią žiedelį išskleidė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 26, 20:42)
g.gif  kodėl čia šiandien taip tylu  g.gif
maniškis jau trečią žiedelį išskleidė  wub.gif

pas mane buvo 2 ir abu iš kart išsiskleidė, na jau savaite žydi, jaučiu labai ilgai nebetems schmoll.gif pastačiau į vėsesnę vietą, gal ilgiau iūsilaikys g.gif
Atsakyti
Štai tikrasis President Johnson. O pries tai buves ziedkotis buvo arba girtas, arba nususes smile.gif Na, kur skundziausi, kad tikejausi ispudingesniu. Štai ir gavau. Liuks, tokio ir norejau - ir raudoni krasteliai, nu jau labai raudoni thumbup.gif
user posted image
Beje, ir kotas, kaip kotas - ne koks nykstukas, i praktiskai lango virsu remia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 26 gegužės 2010 - 23:14