mano dabartine ryskiai raudona,netgi truputi avieciu spalvos, kurgi tokias sruogas rasiu...
as irgi svajoju apie prisegamas sruogas. tikriausiai galeciau nusipirkti ir akropoly, ten baltic hair parduotuvej, tik negaliu apsisprest del spalvos...
mano dabartine ryskiai raudona,netgi truputi avieciu spalvos, kurgi tokias sruogas rasiu...
QUOTE(juodas-drugelis @ 2011 07 16, 11:53)
as irgi svajoju apie prisegamas sruogas. tikriausiai galeciau nusipirkti ir akropoly, ten baltic hair parduotuvej, tik negaliu apsisprest del spalvos...
Mano nuomone rastumet, bet ne naturalius, nes naturalios spalvos juk nebuna tokios
as naturalios ir neieskau
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 07 16, 17:26)
Mano nuomone rastumet, bet ne naturalius, nes naturalios spalvos juk nebuna tokios 
visi surinkti plaukai yra depigmentuojami,po to dazomi ir dar veliau jiems atliekamas keratininis atstatymas,todel visos net ir naturalios sp. ruda,juoda ir t.t. yra isgaunamos dazu pagalba
Sveikos
Gal kas papasakos, kaip priziurit savo tresus?
gavau savuosius, bet kaip sakoma syskstus moka 2kartus- aisku, plaukai ne remy buvo, sakiausi per uzsakinetoja, o ji tikriausia is pigiausios kinietisko parduotuves todel jau po pirmo plovimo tresai atrodo kaip siaudai
nezinau net ka daryti, visi susiure, kieti, nekrentantys, daug baisesni uz tragiskai nesveikus manuosius
Mastau ar kokie riebesni aliejukai plauku galiukams besuteiktu spindesio bei paklusnumo/kritimo, ar kirpti bent koki sprindi ar tiesiog nusikeikus mesti i siuksline juos?
gavau savuosius, bet kaip sakoma syskstus moka 2kartus- aisku, plaukai ne remy buvo, sakiausi per uzsakinetoja, o ji tikriausia is pigiausios kinietisko parduotuves todel jau po pirmo plovimo tresai atrodo kaip siaudai
Mastau ar kokie riebesni aliejukai plauku galiukams besuteiktu spindesio bei paklusnumo/kritimo, ar kirpti bent koki sprindi ar tiesiog nusikeikus mesti i siuksline juos?
ponia.popo pabandyk i alyvuogių aliejų kokią parą pamerktus palaikyti, plauk tik labai švelniu šampūnu, dėk geros kaukės (palaikyk keletą valandų) po to nenuplaunamos kokios nors priemonės (kremai, balzamai, aliejukai)
na aš irgi užsisakiau tresus iš ebay'aus, laukiu su nekantrumu, rašė kad mano bus remy, 100% natūralūs
na aš irgi užsisakiau tresus iš ebay'aus, laukiu su nekantrumu, rašė kad mano bus remy, 100% natūralūs
QUOTE(Juxt @ 2011 07 24, 13:48)
Galite gal imesti nuorodele kuriuos?
QUOTE(Ponia.Popo @ 2011 07 24, 11:48)
Sveikos
nezinau net ka daryti, visi susiure, kieti, nekrentantys, daug baisesni uz tragiskai nesveikus manuosius
Taip yra del to kad tiems plaukams buvo pasalinta kutikule (spec. rugsties pagalba) arba jeigu tai yra kinieciu plaukai-jie galejo buti ir skelti pusiau,taip yra daroma tam kad plaukai taptu kuo panasesni i europieciu plaukus,deja po tokios proceduros plaukas buna neatstatomai suzalojamas.
Pirmiausiai tai jokios namines kaukes ir pan. tikrai tokiems plaukams nieko negali padeti,jeigu jau plaukas yra chemiskai paveiktas(dazytas,garbanotas ar pan.) tai prasom naudoti ta chemija ir toliau,kad atstatyti pazeidimus.Kaukes nereikia laikyti po valanda ar ilgiau,nes ji isiskverbia per 10-20 min ir viskas.Naudokite aliejuka,keratinines priemones,silikona.Galima padaryti keratinini gydyma,bet visa tai kainuos daugiau negu uz tuos plaukus mokejote...
Sveikos, merginos
Aš irgi užsimaniau nusipirkti tresus sruogelėsmi, dark brown (tokia dažau) splavos. Plaukai mano tankūs, tad nemanau, kad tie segiukai labai matytųsi
Norėjau paklausti, ar verta siųstis plaukus ir JAV? Jei taip, iš kur geriausia? Ar tiesiog keliauti į kokį Akropolį ir pasimatavus išsirinkti?
Aš irgi užsimaniau nusipirkti tresus sruogelėsmi, dark brown (tokia dažau) splavos. Plaukai mano tankūs, tad nemanau, kad tie segiukai labai matytųsi
Norėjau paklausti, ar verta siųstis plaukus ir JAV? Jei taip, iš kur geriausia? Ar tiesiog keliauti į kokį Akropolį ir pasimatavus išsirinkti?
QUOTE(Gailiute @ 2011 07 25, 15:54)
O ka jus manot apie Uggsus kaip darbinius batus?
Turiu omeny, pvz dirbant banke tokiu ziema juk neuzsidesi. Va turejau sia ziema bedu, kai praktikavausi vienam banke, o lauke taip salta, bet reikalinga formali apranga ir Uggsai netinka (pas mane buvo tokio pat stiliaus tik kitokios firmos)
Gaila nes tokie patogus ir silti batai, bet deja tinka tik laisvalaikiui 
http://www.deluxehai...r-plauku-tresai
Čia visai normalios kainos, gal kas žino, kaip kokybė būtent šitų plaukučių nuorodoje?
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 07 25, 17:27)
http://www.deluxehai...r-plauku-tresai
Čia visai normalios kainos, gal kas žino, kaip kokybė būtent šitų plaukučių nuorodoje?
http://stores.ebay.c...d=p4634.c0.m322
Cia tie patys plaukuciai, kaip jusu nuorodoje, bet gautusi pigiau siustis
Bent jau as taip pasiskaiciavau, kad pigiau
Rasa24 rase, kad turi Lush firmos ir kirpeja pagyre, kad tikrai geri
Sia vasara maciau mergina su prisegtom sruogom, vazinejosi su draugem dviraciu, tai kai prasklaide vejas jos tuos plaukus, tai baisiai atrode tie visi segtukai, arba ji per aukstai juos susisege, kad viskas taip matesi...fui