Noelle, man patinka tavo foto, sviesa gerai. Dabar domiuosi ja - kol kas tik ziuredamas viena kita pavyzdeli, nes literaturos skaityt neturiu laiko, tai kiek nuovoka duoda suprast kas gerai kas negerai tiek ir isidedu galvelen. Bendrai reiketu pirmam puslapy ideti kazka apie sviesa, juk ji dalyvauja visose iki vienos fotografijose. Visiems naujokams bent uzvedima ant kelio ir pasakyma kaip tai yra svarbu reiketu bruksteleti. Galetu kas labiau patyres parasyt koki posmeli

ohara, antras visai nieko, siaip idomu butu ir saule tame kadre matyti, tada kazkokia minti dar gilesne galima butu islauzt, vis tiek gaudai tik kontura skraiduolio, tai saule nepagadintu reikalo. Nu ir nezinau ar sitame ne per daug i apacia sustumtas skraiduolis. Visumoj man pliusas.
Akasha, ar naudoji koki nors specialu softa triuksmams mazinti? Jei ne, butinai susirask. Siaip cia sitoj issisukai, nes spalvas nublankinai, bet klientui nezinau ar patiktu, jei visos foto butu tokiu blankiu spalvu. Kadangi turi stimula, butu neblogai kad pasidalintum ir daugiau testu rezultatu

Maggie, man kazkaip visose tavo foto norisi "labiau pritupt", o antrojoje "miesto" vos vos, per marytes plauka i kaire pasislinkt. Ji man labiausiai ir patiko

Griztant prie oharos katino, nu kur ateivis ar kas ten, tai galvojau nu kazkodel jis man ziurisi. Kompozicijos taisykles prisimines nupaisiau toki:

Tai jus dabar man protingieji kurmiai ir kompoziciju ismanytojai pasakykit as cia visai durnas ar tik biski? Man tas trikampis vapshie kazkokia mistika kompozicijoj, kada ji ten galima paisyt kada ne

Aj nu dar del temos - tai imam skaicius/raides? ar kaip?