QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 08, 16:12)
O kad nebūtų, kad vien rašau ir nieko nekeliu. Mano liūdesys... (kritika visada mielai priimama).
Beje, gal iš šiaurinės Lietuvos kas nors čia lankosi?

Būtų visai malonu susitikti
Na visai idomiai ziurisi... kairej erdves kaip ir truksta, bet is kitos puses tai gal ir ne.... nes dabar tas trukumas kazka isskirtinesnio duoda.. tuolabiau jei jau kalbama apie liudesi, tai tas suspaudimas ispeitimas i kampa sukuria savo nuotaika..
QUOTE(mergele23 @ 2010 06 08, 19:17)
o cia mano didysis vyrukas gamtoje
Man norisi kad butu is zemiau fotografuota... Nuotaika ir mimika vaikucio idomi pagauta...

Bet va kazko truksta....
QUOTE(Noctua @ 2010 06 08, 22:33)
Gal prisimena mane dar kas? Labai noreciau vel prie jusu jungtis.

Skaiciau, kad tema rastai buvo lyg.. Buciau dekinga sulaukus kritikos
visos labai pazenget i prieki

as is vietos nepajudejau
Prisimenam prisismenam... Sveika sugryzus...

Junkis ir mokykis toliau...
Apie tavo nuotrauka... Tai rastams butu tinkama... Kompoziciskai man irgi tinka, bet blykstes sviesa tai

... Seseliai labai astrus ir kriaukle pasidaro tokia plokscia...
QUOTE(green_tea @ 2010 06 08, 23:22)
Aš kol kas dar tik du namų darbus padariau, tačiau šiandien nagrinėjausi exposure compensation ir flash compensation tai ta proga parodysiu savo objektą.
Saunu, kad pati taip isanalizavai savo darba... bet as negaliu tau pritarti ir pasakyti, kad man si foto patinka.... Tamsi... WB atrodo neteisingas, o tau tai pasirode privalumas ir silumos ispudis... Man asmeniskai baisiai truksta erdves.. jau taip ta meski suspaudei, kad jis letenom ir galva remiasi i krastus... Ranksluostis naudojamas pagrindui cia irgi nelabai, nes jo faktura atitraukia demesi nuo meskio... Siuo atveju manau daug geriau ziuretusi lygus pagrindas, kuris neatkreiptu tiek demesio...