Mano topiniai yra L'occitane kvadratukai, ir masinoje juos turiu ir namie

QUOTE(_braskute @ 2007 10 20, 20:16)
turiu ambipur, voager - labai patinka, atsalus orams atsukau minimuma, nes silta ora daugiau puciu - tai daug kvepia, o man nereik kazkokios parfumerijos parduotuves. laike - 3 menesius, kvapas jaukus svelnus neikyrus, patiko,

QUOTE(Zuma @ 2007 10 19, 20:11)
Aš susigundžiusi reklama nusipirkau tą "AmbiPur" atrodo skirtą moterims
Nu ir visiškai nepatenkinta likau - brangus (apie 20 lt), visai kavpo neskleidžia, nors atsuktas ant maksimumo ir pasibaigė gal per pora mėn.
Daugiau nepirksiu tokio
bet šiaip man patinka, kai mašinoj kvepia, tai pabandysiu gal jūsų aprašytus "cukriukus" 

As taip pat ta turiu... kai uosciau parduotuvej visai nieko toks atrode, bet masinoj jis mane erzina

Reiks pabandyt tuos cukriukus ir man.

QUOTE(Riuriu @ 2007 10 23, 13:42)
jau nezinau ar AmbiPur'as jau taip gerai, neseniai pirkau senukuose kazkoki panasaus stiliaus, mokejau 5lt, ir kvepia tikrai daug geriau

nusipirkau siandien vanilini cukriuka Loccitane, o bendradarbei paemiau Ambra dovanu. tik jau plesikai - uz elementaru maisiuka 6 lt praso
kai juvelyrinej pirkau auskariukus, tai uz toki panasu maiseli 1 ct paskaiciavo.. o maximoj neradau maiseliu...

QUOTE(Zuma @ 2007 10 19, 20:11)
Aš susigundžiusi reklama nusipirkau tą "AmbiPur" atrodo skirtą moterims
Nu ir visiškai nepatenkinta likau - brangus (apie 20 lt), visai kavpo neskleidžia, nors atsuktas ant maksimumo ir pasibaigė gal per pora mėn.
Daugiau nepirksiu tokio
bet šiaip man patinka, kai mašinoj kvepia, tai pabandysiu gal jūsų aprašytus "cukriukus" 

O man patinka, neseniai isigijau, tai kvapas

buna tokie"new car".Nu man tai super.Kvepia nauja panele

QUOTE(XXXXXX @ 2007 11 27, 22:02)
Ir as tuos ''new car'' kvapus perku

QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2007 10 21, 18:01)

QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2007 10 21, 19:01)
o kur jų būna pirkti?