Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapai automobilio salone

Mano topiniai yra L'occitane kvadratukai, ir masinoje juos turiu ir namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 20, 20:16)
ambipur kvepia tik puciant siltam orui,o prie to greitai ir pasibaigia  smile.gif

turiu ambipur, voager - labai patinka, atsalus orams atsukau minimuma, nes silta ora daugiau puciu - tai daug kvepia, o man nereik kazkokios parfumerijos parduotuves. laike - 3 menesius, kvapas jaukus svelnus neikyrus, patiko, good.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2007 10 19, 20:11)
Aš susigundžiusi reklama nusipirkau tą "AmbiPur" atrodo skirtą moterims bigsmile.gif Nu ir visiškai nepatenkinta likau - brangus (apie 20 lt), visai kavpo neskleidžia, nors atsuktas ant maksimumo ir pasibaigė gal per pora mėn.  unsure.gif Daugiau nepirksiu tokio  schmoll.gif bet šiaip man patinka, kai mašinoj kvepia, tai pabandysiu gal jūsų aprašytus  "cukriukus"  smile.gif

As taip pat ta turiu... kai uosciau parduotuvej visai nieko toks atrode, bet masinoj jis mane erzina schmoll.gif Kvepia gal ir ne silpnai, bet tas kvapas specifinis, toks "nematomas" g.gif
Reiks pabandyt tuos cukriukus ir man. bigsmile.gif
Atsakyti
pats geriausias kvapas - AmbiPur Car -Grand Prix thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 10 23, 13:42)
pats geriausias kvapas - AmbiPur Car -Grand Prix  thumbup.gif

jau nezinau ar AmbiPur'as jau taip gerai, neseniai pirkau senukuose kazkoki panasaus stiliaus, mokejau 5lt, ir kvepia tikrai daug geriau smile.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien vanilini cukriuka Loccitane, o bendradarbei paemiau Ambra dovanu. tik jau plesikai - uz elementaru maisiuka 6 lt praso doh.gif kai juvelyrinej pirkau auskariukus, tai uz toki panasu maiseli 1 ct paskaiciavo.. o maximoj neradau maiseliu...
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2007 10 19, 20:11)
Aš susigundžiusi reklama nusipirkau tą "AmbiPur" atrodo skirtą moterims bigsmile.gif Nu ir visiškai nepatenkinta likau - brangus (apie 20 lt), visai kavpo neskleidžia, nors atsuktas ant maksimumo ir pasibaigė gal per pora mėn.  unsure.gif Daugiau nepirksiu tokio  schmoll.gif bet šiaip man patinka, kai mašinoj kvepia, tai pabandysiu gal jūsų aprašytus  "cukriukus"  smile.gif

O man patinka, neseniai isigijau, tai kvapas thumbup.gif (pries tai buvo vaniles, jau pabodo), sian paveziau drauge, tai sake labai skaniai kvepia masinoj ax.gif
Atsakyti
buna tokie"new car".Nu man tai super.Kvepia nauja panele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 11 27, 22:02)
buna tokie"new car".Nu man tai super.Kvepia nauja panele biggrin.gif

Ir as tuos ''new car'' kvapus perku drinks_cheers.gif masina kvepia,kaip katik is autosalono parvaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2007 10 21, 18:01)
Mano topiniai yra L'occitane kvadratukai, ir masinoje juos turiu ir namie biggrin.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu.Geresniu ner,bet ir nereikia thumbup.gif Dar viena dalyka isgirdau ir pabandziau pati.Body shop'e nusipirkau strawberry eterini alieju ir juo uzlasinu ant kilimeliu,laseli ipilu i ten kur pucia.Kvapas super wub.gif Kadangi tik to strawberry viska ir kunui naudoju,tai lydausi ir masinoj smile.gif Ir kas ilipa,visada paklausia kas cia taip kvepia.Masina didele,x5,o kvapas laikosi puikiai.Pabandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2007 10 21, 19:01)

o kur jų būna pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 11 29, 10:50)
o kur jų būna pirkti? g.gif

L'Occitane parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti