Įkraunama...
Įkraunama...

Paskatinimai, dovanos darbe švenčių proga

pas mus darbe labai daug darbuotoju, bet stengiasi valdzia. Tai mes jau beveik lazinames, koki s simet sugalvos padovanoti. Pvz kazkada gavos saukstuka arbatai blink.gif (arbatos tai ne, negavom). Pernai kazkoki zaisliuka ant eglutes. Aha, viena.
Buvo sketis, kazkoks sintetinis pledas, pakelis vitaminu... na, dovanos vis mazeja ir traukiasi biggrin.gif
Atsakyti
Kai paskaičiau pavadinimą, tai taip ir prisiminiau pačią įspūdingiausią "dovaną", kurios nepamiršiu, matyt, niekada. Buvau iškoliota už darbą, kurį padariau puikiai blink.gif Nesupratau ir po šiai dienai nesuprantu. Matyt todėl, kad dariau darbo laiku, nors buvo primygtinai reikalauta, kad daryčiau po darbo (veiklos buvo virš mėnesio blink.gif ) Ai, dar patiko žaisliukai iš skuduryno doh.gif blink.gif
Atsakyti
Labai nenoriu skaudinti gavusių apgailėtinas Kalėdų dovanas,
.... bet kažkada dirbau ten, kur išvis nieko negaudavom, dargi vadovybei kalėdinį stalą paruošdavom savo lėšom, degtinę pirkti tekdavo- nes "nu tokia tradicija ir jau tu čia jaunikle nepurkštauk, visi dedasi"

Dabar, kitam darbe esu. Čia visi gauna solidžią kalėdinę premiją ir + jaukų furšetą įmonėje. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 20 lapkričio 2014 - 13:49
ech as visai noreciau , nieko negauti darbe dovanu , jos paprasciausiai nenuosirdzios ir baisiai nepraktiskos ( Geriau jau Maximos cekis butu ) , nusipirkciau leksciu ir puodeliu kasdienai g.gif

Atsakyti
Papasakokite ką gavot dovanų iš darbdavių, kokios tradicijos Lietuvoje ir Europoje smile.gif
Atsakyti
Mes darbe nieko negaunam. Nei premijų, nei dovanų. Biudžetinė įstaiga yra. Nėra ko noręt.

Palaikau Jus . Dirbu taip pat biudžetinėje, jokių premijų, o dovanų tuo labiau. (tiesa tipo dovana stalinis kalendorius). O į kalėdinį vakarėlį reikėjo mestis po 50 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 02 sausio 2015 - 23:23
QUOTE(*Aušrė* @ 2015 01 03, 00:22)
O į kalėdinį vakarėlį reikėjo mestis po 50 Lt.

unsure.gif Ir visi ramūs ir patenkinti eina į tokį vakarėlį??
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2015 01 03, 21:27)
unsure.gif  Ir visi ramūs ir patenkinti eina į tokį vakarėlį??


o kodėl ne? g.gif švęsti su kolektyvu norisi, patekti į žinias už mokesčių mokėtojų pinigų švaistymą nesinori, todėl susimoki iš anksto už maistą ir gėrimus, ir tiek. absoliučiai 0 problemų, visi linksmi ir patenkinti.
Atsakyti
Na, čia nebent biudžetinėse taip ir švenčia biggrin.gif Privačiose sumestinio baliaus idėja būtų daugiau nei kvaila. O ir Aušrė, kaip supratau, būtų geriau kažkam kitam tuos pinigus panaudojusi.
Atsakyti
Tuo ir skiriasi privatus ir valdiškas. Na, o jei nepatinka sumestinis, gali neiti, nebent varu varo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 01 07, 13:58)
Tuo ir skiriasi privatus ir valdiškas.  Na, o jei nepatinka sumestinis, gali neiti, nebent varu varo.

Aš ir neinu, bet ne kartą buvo priminta, kad nedalyvauju. Sako prievartos nėra, bet ... Nuo tokio požiūrio dar labiau praeina noras eiti. Mažai nuoširdumo ir daug apsimestinio paslaugumo tuose vakarėliuose. Man nepatinka. O kur nepatinka, ten ir neinu. Gal tai priklauso ir nuo mano būdo.
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2015 01 11, 00:04)
Mažai nuoširdumo ir daug apsimestinio paslaugumo tuose vakarėliuose. Man nepatinka. O kur nepatinka, ten ir neinu. Gal tai priklauso ir nuo mano būdo.

drinks_cheers.gif Aš irgi tokia pati biggrin.gif
Atsakyti