Įkraunama...
Įkraunama...

Paskatinimai, dovanos darbe švenčių proga

QUOTE(ALMUX @ 2005 12 24, 15:15)
Žinau ir aš tokią vietelę, tik kažin ar ne apie tą pačią mąstom g.gif  bigsmile.gif  {būtų keista, jei Lietuvoj būtų keletas tokių vietelių} doh.gif

biggrin.gif O kodel keista?
Man atrodo tokių vietelių -100-ai, ogal 1000-iai...
Aš dirbu ikimokyklinėje įstaigoje, darbas tikrai vertas paskatinimo iš valdžios pusės, teigiamos motyvacijos-juk ir mums dėmesio norisi, ir mes kaip maži vaikai kokio saldainio norėtume, ale...
Vat susirenkam "ant pasisėdėjimo" , pakalbam, kad mūsų vyrai, draugės ir etc. dirbdami lengvesnį ir nervus tausojantį darbą, yra vertinami labiau-ir išeiginės papildomos ,ir premijos, ir kalėdiniai koncertai bei furšetai dramos teatre...
Et, ką ir bekalbėt.darbas kaip darbas,bet metų gale tikrai pradžiugintų ,jei prie algos dar ką pridėtų.Niesudba- g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 24, 17:28)
biggrin.gif O kodel keista?
Man atrodo tokių vietelių -100-ai, ogal 1000-iai...
Aš dirbu ikimokyklinėje įstaigoje,  darbas tikrai vertas paskatinimo iš valdžios pusės, teigiamos motyvacijos-juk ir mums dėmesio norisi, ir mes kaip maži vaikai kokio saldainio norėtume, ale...
Vat susirenkam "ant pasisėdėjimo" , pakalbam, kad mūsų vyrai, draugės ir etc. dirbdami lengvesnį ir nervus  tausojantį darbą, yra vertinami labiau-ir išeiginės papildomos ,ir premijos, ir kalėdiniai koncertai bei furšetai dramos teatre...
Et, ką ir bekalbėt.darbas kaip darbas,bet metų gale tikrai pradžiugintų ,jei prie algos dar ką pridėtų.Niesudba- g.gif
O keista todėl, kad į kiekvieną vietelę, kur renkasi žmonės, žurnalistai nepuola. Bet reik pataikyt ir žinot kur "puola" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ALMUX @ 2005 12 25, 20:45)
O keista todėl, kad į kiekvieną vietelę, kur renkasi žmonės, žurnalistai nepuola. Bet reik pataikyt ir žinot kur "puola" doh.gif

Na taip ,medikai ,pedagogai po didinamuoju stiklu,o med. įstaigų ,ugdymo ir mokslo institucijų Lietuvoje -begalė,tai todėl ir pasakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 25, 20:26)
Na taip ,medikai ,pedagogai po didinamuoju stiklu,o med. įstaigų ,ugdymo ir mokslo institucijų Lietuvoje -begalė,tai todėl ir pasakiau biggrin.gif
Na nereik vardinti čia aibės specialybių, ir taip aišku kam priklausai. Paklausysi šefo rūstaus monologo ir bus naujųjų dovana lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pas mus RIMI ciekius dovanojo, o vaikams i vaiku parduotuve 20 Lt cekis, tad jei nori ka nors nupirkti, tai turi pats dasideti verysad.gif
Atsakyti
Žinot, manau jog kai nesvajoji apie dovanas tai ir širdies neskauda jos negalus...
Aš žinau kai kad mano darbdaviai neduos nieko, o man nieko ir nereikia tongue.gif
Verčiau jau pačiam sau pasidaryti kokią simbolišką dovanėlę nei laukti kažkieno išmaldos... Fee unsure.gif
Geriau savo, bet visdėlto šventės mirksiukas.gif
Gerų naujūjų rolleyes.gif
Atsakyti
Dovanos gerai thumbup.gif kai eina iš širdies, bet kai tenka išklausyti koks tu nevertas tos premijos ,ar dar išanksto gąsdinama, kad tau bus, o tau ne ... tai kaip čia pasakius g.gif (valstybinis sektorius)
Atsakyti
Privatus sektorius: algos dydžio premija, saldainiai ir kalakutas bigsmile.gif , spektaklis vaikučiams su dovanėle, mums spektaklis ir plius mums (administracijai) šventė, bet ten jau turėjome ir savo babkyčių dadėti, bet šiemet buvo labai puki šventė, smagi, linksma, nuotaikinga bigsmile.gif
Atsakyti
Oho

Valstybinis sektorius: premija - 13 atlyginimas, balius su koncertu prieš naujuosius, baliukas "gamybinis pasitarimas" prieš Kalėdas, vaikams saldainių rinkinukai, vyresniems vaikams pakvietimai į koncertuką.
Atsakyti
Privatus sektorius - masažai, maudynės Druskininkuose thumbup.gif , jokio baliaus (direktorius abstinentas), jokių vokelių sad.gif
Atsakyti
Privatas
Grand balius su antrom pusėm firmos sąskaita, o vaikams dovanos + Kalėdų senio renginukas (senis neatvyko, tai administratorė davėsi su vaikais doh.gif )
Jokių dovanų, priedų ar pan. sad.gif
Visi užkulisiuose kalba, kad geriau nedarytų to baliaus o padalytų pinigais, gautų po visai neblogą sumelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightingale: 28 gruodžio 2005 - 12:11
Biudžetinė įstaiga. Kalėdinė premija, kuri kaip niekada dosni šiais metais thumbup.gif Baliukai skyriuose, profsajungos nariams čekiai-dovanos.
Atsakyti