Gaila Jur San nebuvo kam laiku patarti ir moteris turinti negalia ,del biurokratu patapo sveika.Juk pinigeliai gaunami uz negalia reikalingi ,juk zmogus nera sveikas visiskai.(nekalbant apie sveikuosius kurie perkasi grupes ar dar kitokiais keliais gauna )
Nuėjau į komisija savo noru ir pasikeičiau neįgalumą į % buvau 2 gr nedarbinga dabar 40% darbinga tik iki pensijos o nevisam laikui, nors turėjau visam laikui ir kažkur skaičiau, kad turi atsiklausti žmogaus, o ne savivališkai daryti pagal savo nuotaika. Vienu žodžiu reikia įstatymo kuris gintu neįgaliukus iš vaikystės, kad po 18m jų nebevaikyti kasmet ir gr duotu visam laikui.
Vera gelis ir lūpų pieštukas su alavijais Mūsų dukrą užpuolė bitės. Gal būt, ilgi plaukai suerzino šiuos vabzdžius. Mergaitė parbėgo šaukdama iš skausmo ir išgąsčio. Galvoje radome tris gylius ir dar viena bitė buvo įgėlusi į smakrą. Tai įvyko gamtoje, tad su savimi nieko neturėjome. Rankinėje radau tik lūpų pieštuką su alavijais. Juo storai ištepėme sukąstas vietas. Žinoma, įgėlimo vietos paraudo ir patino. Taigi, pieštukas buvo pirmoji pagalba, kol grįžome namo. Namuose bičių sukąstas vietas ištepėme storu sluoksniu Aloe Vera geliu. Po kurio laiko skausmas pradėjo rimti , o tinimas atslūgo. Praėjus penkioms valandoms, bičių sukąstos vietos skaudėjo tik jas palietus. Na, o sekančią dieną skausmas buvo pamirštas. Taigi, iškylaujant gamtoje, būtina turėti ne tik lūpų pieštuką su alavijais, bet ir Aloe Vera gelį. Senior Manager Dalia Tamulienė Nudegimas Dukra nusidegino koją į motociklo išmetamąjį vamzdį. Pradžioje pažeistą vietą tepė kažkokiu tepaliuku ir tik vėliau paklausė mano patarimo išmėginti Forever purškiamą raminamąjį losjoną bei Aloe Vera gelį. Jau po kelių dienų situacija pradėjo gerėti. Nudegintą vietą purkšdavo raminamuoju losjonu daug kartų per dieną. Praktiškai, kai tik nudžiūdavo užpurkštas skystis, ji vėl tą vietą papurkšdavo. Kojos nerišo jokiu tvarsčiu ir dar tris kartus per dieną tepė Aloe Vera geliu. Koja sugijo per tris savaites. Supervisor Daiva Sabaliauskienė Saugios atostogos Ruošiausi atostogauti Egipte, o saulė ten kaitri. Tai žinodama į savo lagaminą įsidėjau kelis kompanijos Forever produktus: losjoną nuo saulės, lūpų pieštuką su alavijais, Aloe Vera gelį, purškiamą raminamąjį losjoną ir drėkinamąjį losjoną su alavijais. Ir buvau tikrai laiminga, kad šie puikūs produktai keliavo su manimi. Ypač džiaugiausi losjonu nuo saulės, lūpų pieštuku ir drėkinamuoju losjonu. Saulėje buvau saikingai ir būtent šie trys produktai pilnai apsaugojo mano odą nuo žalingo saulės spindulių poveikio, išsausėjimo, puikiai drėkino, leido saugiai mėgautis saule ir tikrai labai sūria jūra. Į namus grįžau pailsėjusi, gražiai įdegusi, su gera nuotaika ir be jokių problemų. Už tai esu dėkinga kompanijai Forever, kuri gamina tokius puikius produktus, o aš pasirinkau būtent juos. Visiems linkiu teisingai pasirinkti. Džiaukimės saule ir vandens teikiamais malonumais be problemų. Assistant Supervisor Lida Kostickaja Purškiamas raminamasis losjonas Man purškiamas raminamasis losjonas yra geriausias pagalbininkas kosmetologijoje. Po mechaninio veido valymo tai puiki priemonė veido odai nuraminti, dezinfekuoti, nuvalyti. Po to, galima drąsiai dėti kaukę, tepti kremą. Jokia infekcija nepateks, nebus alergijos ar bėrimo. Purškiamas raminamasis losjonas labai tinka po nudegimo saulėje ar garų nudegimo. Papurškus per dieną 4-5 kartus, skausmas nurims ir nudegimas pradės gyti. Šis losjonas dar yra ir puiki pagalba sausiems plaukams. Ypač vasarą, kai plaukai būna saulės ir vėjo nuvarginti. Purškiamas raminamasis losjonas padės plaukams sustiprėti ir jie nebus tokie sausi. Menedžerė Rūta Kairytė
Sveikos. Tai vat manes niekas neklause nei nieko.Gyditoja man deja nepasake kad nereikia jokiu komisiju.Ir taip as is 3gr neterminuotos tapau anot ju sveika.
Sveikos.Na jie tokio nesake.Bet anas gyvate direktorius kai atsiunte jog man nustatyta 100% darbinga tai vat ir nesupratau as nieko.Iseina kad as sveika.Ir galiu dirbti viska.
Sveikos.Na jie tokio nesake.Bet anas gyvate direktorius kai atsiunte jog man nustatyta 100% darbinga tai vat ir nesupratau as nieko.Iseina kad as sveika.Ir galiu dirbti viska.
Sveikos.Tai kad kiek as supratau is dokumento kuri dave socrupyba del naslaites pasalpos CITUOJU: Teise gauti va;stybine socialinio draudimo naslaiciu pensija pagal nurodita istatyma 36str turi mirusiojo vaikai iki 18 metu(man tada jau buvo virs 24m)taip pat vyresni,jeigu jie pripazinti neigaliaisiais(iki 2005m.liepos 1d)iki 18 metu ir jeigu jie visa laika nuo 18 metu sukakties yra nedarbingi ar is dalies darbingi. O pas mane kadangi nuo 2005m rugsejo 9d buvo nustatyta 80% darbingumas(anot ju kaip jie parase JUS NESATE INVALIDE)jus neturite teises gauti naslaites pensijos. Melodija as jums AZ parasiau.