Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

Isvienos puses geriau jau maziau cia likymo nuskriaustuju uzsuktu.Bet realybe yra kita.Ir malonu kai bendrauja ir savo gyvenimu dalinasi visi kas turi negalia.

Butinai mergaites jums ryt parasysiu kaip man sekesi pas advokata.Tikiuosi nenusivylsiu. unsure.gif
Atsakyti
O as siandien kaip peleda pupsau prie kompo. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 05 24, 20:39)
Isvienos puses geriau jau maziau cia likymo nuskriaustuju uzsuktu.Bet realybe yra kita.Ir malonu kai bendrauja ir savo gyvenimu dalinasi visi kas turi negalia.

na as jokiu budu neturejau galvoj, kad gerai, kad tokiu kaip mes daug verysad.gif schmoll.gif bet labai smagu, kad va yra temele kur galim susirinkti pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir rupesteliais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalmantinelota @ 2010 05 24, 20:46)
O as siandien kaip peleda pupsau prie kompo. cool.gif

tai ar jau pasiruoset rytojui sventinius rubelius? kad tik oras butu geras, atsimenu zadejot svest pas save kiemely su saslykais tourist5.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 05 24, 15:07)
IRIS Melodija nu vat jus zombiai.O man pagaliau praejo skaudeti galva  doh.gif

LA iš ryto vaišinu group.gif kava, tik va ne,moku įkelti kavos puoduko g.gif .
Ar tau nebus migrena tik?

QUOTE(Dalmantinelota @ 2010 05 24, 16:18)
Varau vyresneliui lygint sventiniu rubu,taipat ir sau,juk ryt pradinuku isleistuves,vaikis eis i penkta klase rolleyes.gif

Greit mamos nebereiks, nes jau mergaitės rūpės mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgute_M @ 2010 05 24, 21:40)
Sveikos mergaites, na jus duodat pleputes biggrin.gif nors as esu ta tylioji sio forumo dalyve, kelias dieneles nebuvau uzsukus paskaitinet, o jus jau naujus namelius atidaret biggrin.gif
Labai grazus namuciai thumbup.gif

Šaunu nors skaitinėji ir dar šauniau, kad parašai, manau įsibėgėsi ir daugiau parašysi :mirksiukas
Stengiamės, kad namučiai būtų jaukūs, švarūs ir gražūs smile.gif

Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2010 05 25, 00:07)
na as jokiu budu neturejau galvoj, kad gerai, kad tokiu kaip mes daug  verysad.gif  schmoll.gif  bet labai smagu, kad va yra temele kur galim susirinkti pabendrauti, pasidalinti dziaugsmais ir rupesteliais  4u.gif
Papildyta:
tai ar jau pasiruoset rytojui sventinius rubelius? kad tik oras butu geras, atsimenu zadejot svest pas save kiemely su saslykais  tourist5.gif  bigsmile.gif

Viskas gerai mirksiukas.gif Gyvenimas ivairus kaip ir zmones,ligos bedos.Todel jai jau Dievulis skyre mums tokia misija ,neskime ja su meile,nuolankiai ir be baimes,mes nesame nuskriaustos ir vienos ,mus globoja Jezaus meile wub.gif Iris saslykus mes jau kepem pries 3dienas kada buvo silti orai. mirksiukas.gif Vaikiukus jau isleidau,daba verdu pietus savo vyrui ir pagrandukui,nes jam teks mazyli maitint.Labai jaudinuosi,nes siandien mano vyresnelis dainuos solo.Gaus apdovanojima ir rasta jis pas mane pirmunas blush2.gif O va apie savo vyriausia suneli jau bus du metai jokios zinios verysad.gif

QUOTE(melodija @ 2010 05 25, 07:52)
LA iš ryto vaišinu  group.gif kava, tik va ne,moku įkelti kavos puoduko g.gif .
Ar tau nebus migrena tik?
Greit mamos nebereiks, nes jau mergaitės rūpės mirksiukas.gif
Šaunu nors skaitinėji ir dar šauniau, kad parašai, manau įsibėgėsi ir daugiau parašysi :mirksiukas
Stengiamės, kad namučiai būtų jaukūs, švarūs ir gražūs smile.gif
Isirenki pavaeiksleli,ji nukopini,po to eini i IMG ,iklijuoji ka nukopinai ir viskas mirksiukas.gif Megink tikrai pavyks jei ne is pirmo tai is kito karto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nezinau kas su ta mano galva bet kai tyriausi tomografu tai nepasake kad kazkokia migrena turiu.Jokiu augliu nieko nerado.
Dalmantinelota o tai kur dingo viriausiasis sunus unsure.gif Kas nutiko.
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2010 05 25, 10:28)
Sveikos.
Nezinau kas su ta mano galva bet kai tyriausi tomografu tai nepasake kad kazkokia migrena turiu.Jokiu augliu nieko nerado.
Dalmantinelota o tai kur dingo viriausiasis sunus unsure.gif Kas nutiko.

Manau kad migrenos jokie tyrimai nerodo tik nuo skausmo pobūdžio ir jos kartojimosi galima degnozuoti ir akys bijo šviesos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 25 gegužės 2010 - 11:56
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 25 gegužės 2010 - 12:31
QUOTE(melodija @ 2010 05 25, 11:25)

koks katinukas mielas wub.gif labai vasariskas.... tokios smulkmenos bent jau man sedinciai kambary ir retai i lauka teiseinanciai siuo metu labai pakelia nuotaikele bigsmile.gif wub.gif
ir uz kavyte aciu 4u.gif man jau antras puodelis siandien lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2010 05 25, 13:35)
koks katinukas mielas  wub.gif labai vasariskas.... tokios smulkmenos bent jau man sedinciai kambary ir retai i lauka teiseinanciai siuo metu labai pakelia nuotaikele  bigsmile.gif  wub.gif
ir uz kavyte aciu   4u.gif man jau antras puodelis siandien  lotuliukas.gif  rolleyes.gif

Kaip malonu, kad pakėliau nuotaika besimokant pačiai kaip įkelti foto. be sūnaus niekaip nebūčiau išmokusi, varna esu tongue.gif

Kavos perdaug gerti nerekomenduoju tik iš ryto 1 puoduką ir gana.
Lekiu bulviu skusti reikia virti pietus vaikai alkani dukra procedūras lanko aš su sūnumi namie. Reiktu su panele kartu eiti prižiūrėti ją, bet neturiu nei jėgų nei laiko ir noro. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 25 gegužės 2010 - 12:44
QUOTE(Dalmantinelota @ 2010 05 25, 06:26)
....Labai jaudinuosi,nes siandien mano vyresnelis dainuos solo.Gaus apdovanojima ir rasta jis pas mane pirmunas blush2.gif O va apie savo vyriausia suneli jau bus du metai jokios zinios verysad.gif

oho koks Jusu sunelis saunuolis wub.gif thumbup.gif tikrai turit kuo didziuotis, nes juk vaikai ir yra visas mamu dziaugsmas wub.gif
o del vyresnelio tai praeitoj temelej skaiciau truputi apie Jusu istorija, bet zinoma aisku jei nesupyksit, kad kisuos i asmeninius reikalus, gal galetumet truputeli daugiau apie Ji papasakot? g.gif
zinau, kad tai turbut Jums labai skaudi tema, bet issipasakojus gal nors kiek palengves console.gif

JurSan, kaip jums sekes siandien pas advokata ? labai laukiu naujienu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2010 05 25, 11:39)
.....dukra procedūras lanko aš su sūnumi namie. Reiktu su panele kartu eiti prižiūrėti ją, bet neturiu nei jėgų nei laiko ir noro. blush2.gif

o jei ne paslaptis,kokias proceduras dukryte lanko, gal ir saket kazkada anksciau, bet as praleidau blush2.gif
o kodel noro nera? g.gif
Atsakyti
Oj kios nuotraukos. thumbup.gif
Na vat buvau pas advokata.Suplojau 200lt irrrrrrrrrrrrrrr jis paruos man siandien dokumentus i Gyncu komisija o ryt jau nusiusiu savo vardu.Jai vizgi Gyncu komisijos isvados manes netenkins tai tada advokatas neva jau nemokamai paruos man dokumentus i teisma.
Jis buvo pakraupes nuo to kad is manes ateme nuo vaikystes turetai neigaluma.Kad nustate nepaisant gyditojo isvados jog esu 100% darbinga.Zodziu mano teises tikrai buvo pazeistos
Ir siandiena advokatas man persius emailu paruostus dokumetus o as papyldisiu ir persiusiu i Gyncu komisija.
Jai jau Gyncu komisija neispres mano naudai tada paduosiu i teisma.Advokatas pasake kad teisme man net nereikes advokato dalyvavimo.

Tai vat tokios naujienos is mano puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurSan: 25 gegužės 2010 - 16:26