Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalių mamyčių bendruomenė

QUOTE(@lot@ @ 2011 11 22, 08:20)
Man sprando nebeskauda thumbup.gif Isigijau pagalve spec.ir puse problemu nebeliko,taisiklingai guliu.

Kokia, iš kur, kiek kainavo ?
Atsakyti
http://www.dormeo.lt...ll-brands-free-

Visai tokia pat ,tik as pirkau Maximoje uz 29.99Pasitvirtino thumbup.gif pirkau ne uz lipdukus schmoll.gif :,o made in cina,nors ir ne orginalas bet liuks.Paieskok gal rasi nebrangiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @lot@: 22 lapkričio 2011 - 16:58
Sveikos.Seniai be rasiau.Darbas darbas ir darbas.Beto dar mokslai siokie tokie.Tik kad nesiseka man su jais.Seip esu gavusi jau 4 atrodo pazymejimus apie kursu baigyma.
Del sunkaus darbo isigyjau ant rankos vienos rieso isvarza.Ot tau ir darbas, unsure.gif
Vis dar vyliuosi kad susigrazinsiu savo prarasta neigaluma.Tik kada tas bus neaisku.Lauksim istatymu pakeitimu,
Atsakyti
Skrieja metai lyg paukščiai sparnuoti,
Viskas dingsta tarytum sapne.
Štai jau baigėsi metai senieji,
Su Naujais leiskit pasveikint Jumis!

newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(@lot@ @ 2011 11 22, 17:56)
http://www.dormeo.lt...ll-brands-free-

Visai tokia pat ,tik as pirkau Maximoje uz 29.99Pasitvirtino thumbup.gif pirkau ne uz lipdukus schmoll.gif  :,o made in cina,nors ir ne orginalas bet liuks.Paieskok gal rasi nebrangiu g.gif

As tokia,tik ne dormeo,uz 15 litu nupirkau miglei. maximoje. patogu ant jos gulesti.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 01 02, 08:07)
As tokia,tik ne dormeo,uz 15 litu nupirkau miglei. maximoje. patogu ant jos gulesti.

thumbup.gif Man sprando nebeskauda.

Visas visas su sventemis,svajoniu,sveikatos ,ramybes ir meiles seimose .
Atsakyti
QUOTE(@lot@ @ 2012 01 02, 13:38)
thumbup.gif Man sprando nebeskauda.

Visas visas su sventemis,svajoniu,sveikatos ,ramybes ir meiles seimose .

O aš neradau tos pagalvės stebuklingos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2012 01 04, 21:05)
O aš neradau tos pagalvės stebuklingos  sad.gif

Paieskok mugese arba turgavietese.
Atsakyti
Tingiu ieškoti, kad kas atneštų nupirkčiau smile.gif

http://www.gaspadine...ontent=idomybes
Atsakyti
Sveikos.Su ateisiančiom Velykom. Skaniu gražiu margučiu. wub.gif
Aš dirbu sunkiai.Bet vistiek dirbu. biggrin.gif
Ir vis mastau kaip čia man savo negalia susigražinti g.gif Nu bet jaučiu nieko nebeišeis. verysad.gif Skaudu kai Lietuvoje tokia neteisybė vyksta. Mano rankos kokios buvo tokios ir liko.Tik nuo darbo dar išvarža gavau riešo. Bet jis tai atsiranda tai prapuola. verysad.gif Ehhhhhhhhhhhhhh
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2012 04 07, 19:32)
Sveikos.Su ateisiančiom Velykom. Skaniu gražiu margučiu.  wub.gif
Aš dirbu sunkiai.Bet vistiek dirbu.  biggrin.gif
Ir vis mastau kaip čia man savo negalia susigražinti  g.gif Nu bet jaučiu nieko nebeišeis.  verysad.gif Skaudu kai Lietuvoje tokia neteisybė vyksta. Mano rankos kokios buvo tokios ir liko.Tik nuo darbo dar išvarža gavau riešo. Bet jis tai atsiranda tai prapuola.  verysad.gif Ehhhhhhhhhhhhhh

Kai tik atsiras kokie negerumai su rankomis kreipkis i gydytojus ir rink korteleje visus irasus,na o veliau megink eiti i komisija.
Atsakyti
Aciukas.Nu tikriausiais tik taip ir reikes daryti.Kito kelio nera.
4u.gif
Atsakyti