Nusipirkau Maximoj 2 mažiukus labai gražius ryškiai žalios spalvos kiparisus
Nenoriu jų numarinti
Gal kas pasidalins patirtimi, kaip juos prižiūrėt?
ačiū
Kažin, ar juos tik kambary augint galima ar į lauką taip pat galima išsodint? Kaip sužinot, kuris kiparisas pas mane? ten jų tiek rūšių prirašyta
Kažin, ar juos tik kambary augint galima ar į lauką taip pat galima išsodint? Kaip sužinot, kuris kiparisas pas mane? ten jų tiek rūšių prirašyta
QUOTE(Frosted @ 2005 12 27, 15:57)
ačiū
o kai pirkai nebuvo jokio lapelio? pabandyk ten poat paklaust, turi zinoti ka parduoda!
QUOTE(grange @ 2005 12 27, 19:53)
o kai pirkai nebuvo jokio lapelio? pabandyk ten poat paklaust, turi zinoti ka parduoda! 
Maximoj pirkau, nežinau, ar jie ten žino, ką parduoda
Gavau jau paaugintą per vasarą lauke tokį maximinį kiparisą. Nusipirkau didelį vazoną ir pasodinau gražuolį. O jau kvepia kaip skaniai
Tikiuosi kambary patiks ir galėsiu kalėdoms pasipuošti. Kaip auga jums šiltuose kambariuose kiparisai?
Reikia patarimo, nusipirkau jau bemirstanti kiparisiuka, patarkit kaip atgaivinti
,kiek suprantu jis perdziuves, nes sakneles trupejo kaip parakas ir jis pats visas luzineja ,byra ..... gelbekit mano grozi !!!!!!!
QUOTE(Sapho @ 2008 02 17, 21:19)
Ką tik parsinešiau iš parduotuvės tokį gražuolį. 
Per Google susiradau, jog tai - Cupressus Goldcrest Wilma. Vasarą laikysiu balkone, žiemą puošiu vietoje eglutės - skaičiau, kad jie labai greitai auga.

Per Google susiradau, jog tai - Cupressus Goldcrest Wilma. Vasarą laikysiu balkone, žiemą puošiu vietoje eglutės - skaičiau, kad jie labai greitai auga.
as toki pati irgi turiu kiparisiuka
ziuriu kazko mazai kiparisu augintoju cia
Aš ir tokį praeitą savaitę gavau dovanų, draugė pirko Maximoj,o kadangi jie padėti prie visų lauke augančių krūmų, tai pirko man į sodybą.
O kaži lauke jis numirtų per vasarą
, nes namie nelabai aš jį kur turėsiu dėti jei greit auga
QUOTE(Juračiuks @ 2010 04 29, 10:30)
Aš ir tokį praeitą savaitę gavau dovanų, draugė pirko Maximoj,o kadangi jie padėti prie visų lauke augančių krūmų, tai pirko man į sodybą.
O kaži lauke jis numirtų per vasarą
, nes namie nelabai aš jį kur turėsiu dėti jei greit auga
na nezinau,man tai nera kad kosminiu greiciu jis augtu , nemanau kad uzaugs kaip kokiso tujos
bet biskeli vietom padziuvo sakeles, bet mazai kur, tik nezinau to priezasties
aš nusipirkau grazuoli, neisgeltusi ir beje, paskutini