Įkraunama...
Įkraunama...

Kiparisai

Nusipirkau Maximoj 2 mažiukus labai gražius ryškiai žalios spalvos kiparisus wub.gif Nenoriu jų numarinti blush2.gif Gal kas pasidalins patirtimi, kaip juos prižiūrėt?
4u.gif
Atsakyti
na pati neauginu, bet paziurek cia, gal ka rasi naudingo
http://www.rojaussod.../tema.php?s=293
mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Kažin, ar juos tik kambary augint galima ar į lauką taip pat galima išsodint? Kaip sužinot, kuris kiparisas pas mane? ten jų tiek rūšių prirašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 12 27, 15:57)
ačiū  4u.gif
Kažin, ar juos tik kambary augint galima ar į lauką taip pat galima išsodint? Kaip sužinot, kuris kiparisas pas mane? ten jų tiek rūšių prirašyta  g.gif

o kai pirkai nebuvo jokio lapelio? pabandyk ten poat paklaust, turi zinoti ka parduoda! g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2005 12 27, 19:53)
o kai pirkai nebuvo jokio lapelio? pabandyk ten poat paklaust, turi zinoti ka parduoda! g.gif

Maximoj pirkau, nežinau, ar jie ten žino, ką parduoda laugh.gif
Atsakyti
Ką tik parsinešiau iš parduotuvės tokį gražuolį. user posted image
Per Google susiradau, jog tai - Cupressus Goldcrest Wilma. Vasarą laikysiu balkone, žiemą puošiu vietoje eglutės - skaičiau, kad jie labai greitai auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 17 vasario 2008 - 20:23
Gavau jau paaugintą per vasarą lauke tokį maximinį kiparisą. Nusipirkau didelį vazoną ir pasodinau gražuolį. O jau kvepia kaip skaniai thumbup.gif Tikiuosi kambary patiks ir galėsiu kalėdoms pasipuošti. Kaip auga jums šiltuose kambariuose kiparisai?
Atsakyti
Reikia patarimo, nusipirkau jau bemirstanti kiparisiuka, patarkit kaip atgaivinti mirksiukas.gif ,kiek suprantu jis perdziuves, nes sakneles trupejo kaip parakas ir jis pats visas luzineja ,byra ..... gelbekit mano grozi !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2008 02 17, 21:19)
Ką tik parsinešiau iš parduotuvės tokį gražuolį. user posted image
Per Google susiradau, jog tai - Cupressus Goldcrest Wilma. Vasarą laikysiu balkone, žiemą puošiu vietoje eglutės - skaičiau, kad jie labai greitai auga.

as toki pati irgi turiu kiparisiuka smile.gif maniskis irgi maximinis, gautas dovanu smile.gif galvojau kad jis man gelsti prades, neisliks toks zalias, bet klydau smile.gif zaliu zaliausias jis pas mane, jau nzn kiek jam to laiko, metai gal jau net greitai bus smile.gif o atrodo graziai labai,zaliuoja ir vargo nemato smile.gif
ziuriu kazko mazai kiparisu augintoju cia g.gif
Atsakyti
Aš ir tokį praeitą savaitę gavau dovanų, draugė pirko Maximoj,o kadangi jie padėti prie visų lauke augančių krūmų, tai pirko man į sodybą. rolleyes.gif O kaži lauke jis numirtų per vasarą rolleyes.gif, nes namie nelabai aš jį kur turėsiu dėti jei greit auga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 29 balandžio 2010 - 09:31
QUOTE(Juračiuks @ 2010 04 29, 10:30)
Aš ir tokį praeitą savaitę gavau dovanų, draugė pirko Maximoj,o kadangi jie padėti prie visų lauke augančių krūmų, tai pirko man į sodybą.  rolleyes.gif  O kaži lauke jis numirtų per vasarą  rolleyes.gif, nes namie nelabai aš jį kur turėsiu dėti jei greit auga

na nezinau,man tai nera kad kosminiu greiciu jis augtu , nemanau kad uzaugs kaip kokiso tujos biggrin.gif tai kambary nera ko netilpti smile.gif pas mane ant lentyneles sau stovi, auga jis,bet tikrai ne taip super sparciai smile.gif
bet biskeli vietom padziuvo sakeles, bet mazai kur, tik nezinau to priezasties g.gif bet seip tais zlias zalias maniskis smile.gif paziurejau tie maximoj vargsiukai nugelte kiti unsure.gif
Atsakyti
aš nusipirkau grazuoli, neisgeltusi ir beje, paskutini smile.gif
Atsakyti