Įkraunama...
Įkraunama...

Kiparisai

o va stai mano mazylis 4u.gif

http://public.fotki....i/p4051701.html
Atsakyti
sveikos, kiparisu augintojos, 4u.gif mes su vyru priemem sprendima vietoj gyvatvores puskiparisiu nusipirkit, kam idomu Ermitazes vienas puskiparisis 7lt, aukstis apie metra, tik gaila, kad saknys maiseliuose, o ne vazonuose, tai prigijimo procentas neaiskus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaa @ 2010 05 27, 10:34)
sveikos, kiparisu augintojos,  4u.gif  mes su vyru priemem sprendima vietoj gyvatvores puskiparisiu nusipirkit, kam idomu Ermitazes vienas puskiparisis 7lt, aukstis apie metra, tik gaila, kad saknys maiseliuose, o ne vazonuose, tai prigijimo procentas neaiskus  g.gif

turetu visai neblogai atrodyti rolleyes.gif seip vistiek kad ir maiseliuose, bet vistiek tos saknys zemese,tai manau kad panasiai turetu prigijineti kaip ir vazonuose kad butu ax.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma, kuo greiciau nupirksim, tuo trumpiau jie maiselyje bus, tuo didesni sansai prigyti biggrin.gif mastau garsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaa @ 2010 05 27, 12:12)
aciu uz palaikyma, kuo greiciau nupirksim, tuo trumpiau jie maiselyje bus, tuo didesni sansai prigyti  biggrin.gif  mastau  garsiai  smile.gif

4u.gif paskiau kada su laiku kai jau pasisodinsit, butu idomu kaip atrodo, tai jei nesunku mestelekit kada nuotraukyte rolleyes.gif
Atsakyti
Aš taip pat šiandiena nusipirkau kiprsą. Tad galvoju pasiskaitysiu kaip jį prižiūrėti, bet deja nė viena neparašėte kaip jūs juos prižiūrite. schmoll.gif Būčiau dėkinga jeigu parašytumėte.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,as Kaledom nusipirkau tokia dekoracija,i siaudini elniuka prisodinta buvo-kiparisas nupurkstas sniegeliu,gebene ir kaledinis kaktusas,laikiau namie,o pries koki men visus isskirsciau ir susodinau i atskirus vazonus,kiparisa su gebene istarabanijau i lauka ax.gif (mes ne lt gyvenam,pas mus siek tiek greiciau orai atsilo ax.gif ).Zodziu Gebene augina naujas sakeles,o to vargso galunes nudziuvo unsure.gif ,gal del to,kad nupurkstas,gal negali kvepuot unsure.gif ,kaip jus manot,ar dar isgyvens?Nors eglute pries kelis metus tokia nupurksta kaledom pirkau vazone,kaip pradejo ji man namie pumpurus leistttt thumbup.gif ,isnesiau i kiema ,isodinau i zeme ir auga va jau trecius metus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gara @ 2011 01 06, 22:36)
Aš taip pat šiandiena nusipirkau kiprsą. Tad galvoju pasiskaitysiu kaip jį prižiūrėti, bet deja nė viena neparašėte kaip jūs juos prižiūrite. schmoll.gif  Būčiau dėkinga jeigu parašytumėte.

Turiu kiparisų ir ne vieną ax.gif Gražiai atrodo, skaniai kvepia ir gaivina orą. Priežiūra jų paprasta, laikau vieną ant pietinės palangės, kitą toliau nuo lango. Palaistau gausiau, kitą kartą laistau žemei pradžiuvus.
Atsakyti