Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

Sveikos. Radau torentuose BE filmuka, parsisiunciau, o garso nera:( gal kas gali patart ka daryt? kiek zinau tai cia reikia kazkokiu kodeku, o is kur juos gaut? aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2007 08 22, 09:41)
Sveikos. Radau torentuose BE filmuka, parsisiunciau, o garso nera:( gal kas gali patart ka daryt? kiek zinau tai cia reikia kazkokiu kodeku, o is kur juos gaut? aciu is anksto  4u.gif

K-Lite Codek Pack
Atsakyti
Parsisiunciau pora filmuku. Ir dar gavau BE muzikos smile.gif Aciu Milda 4u.gif
Dabar mazoji ziuri per diena pora kart. Linguoja, siubuoja, juokias biggrin.gif O man is jos juokas ima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2007 08 24, 20:39)
Parsisiunciau pora filmuku. Ir dar gavau BE muzikos smile.gif Aciu Milda  4u.gif
Dabar mazoji ziuri per diena pora kart. Linguoja, siubuoja, juokias  biggrin.gif  O man is jos juokas ima  bigsmile.gif

o man neatidaro rar, vis praso kompakto su mizika kazkokia verysad.gif
Papildyta:
o gal kas kaune galetu irasyt? blush2.gif
Atsakyti
O kaip juos parsisiust
Atsakyti
aciu izidai wub.gif wub.gif

ziurim filmukus ir patiko tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 01 31, 20:48)
Rasiau tau per DC zinutes, tik atsakymo nesulaukiau smile.gif
Ne, Mazeikiuose. O parsisiusti is ineto neiseina g.gif . Irasyti galiu, bet tektu pastu siusti. Gal kas is Kauno mamyciu tau pagelbes g.gif .

Izida aš irgi norėčiau tų filmukų, jei nėra labai sunku įrašyti ir atsiūsti. ir siūsti toli nereiks į Akmenę tik.netgi galėčiau atvažiuoti ir pasiimti.Jei nesunku parašyk į až kas ir kaip
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2005 12 26, 00:00)
Ar ziuri Jusu vaikuciai filmukus is Baby Einstein serijos.

Noreciau Babyeinstein DVD.Gal jus parduodate?Jei taip tai parasykite man SMS 868653403,nes prie kompo retai bunu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2007 08 21, 19:01)
as turiu 12 filmuku - vilnietems galeciau irasyti  4u.gif

sveika,
mes labai noretume filmuku, gal galetumet irasyt, atsilyginsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2007 08 31, 10:58)
aciu izidai  wub.gif  wub.gif

ziurim filmukus ir patiko tikrai  thumbup.gif

Prasom smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2007 08 25, 14:24)

o gal kas kaune galetu irasyt?  blush2.gif

baigineja 6 Gb dydzio siusti BE,jei bus vertas demesio,parasysiu.galesiu kaune irasyt wink.gif
Atsakyti
dukrytei jau BE nebeįdomūs, turėjome visus, tai dabar jai parsiunčiau filmukus Noddy wub.gif visai nieko ir mažajai labai patinka biggrin.gif
Atsakyti