Man seimos draugas atsiunte visas 23 dalis, nes jis geriau gaudosi ir irase i 2 dvd diskus. O nuoroda, jei noresi, permesiu per az. Jei neblogai gaudais rusu kalboj - irgi turesi tiek pat:)
Gal kas galetu per skype galetu atsiusti

Per skype reikia kantrybes tureti. Bandziau, tai valandos ilgio filmukas siuntes nuo ryto iki vakaro
O dar pas mane kompo greitis gana normalus.
O nuoroda tai sita butu. Gal tikrai greiciau atsisiusite. O jei neiseitu, tai gal galima kaip nors suderint persiuntima jau irasytu dvd.

O nuoroda tai sita butu. Gal tikrai greiciau atsisiusite. O jei neiseitu, tai gal galima kaip nors suderint persiuntima jau irasytu dvd.
Sveikutės, sudominot
zMulei radau keletą, bet teks ilgai palaukt, kol šių filmukų savininkai prisijungs prie ineto...
Gal galit nors vieno filmuko nuorodą įmesti, kad ir į www.2shared.com ? Tiesa, kokia kalba tas filmukas?
P.S. Aišku, jei man pavyktų tą filmuką gauti per zMule, tai su malonumu ir su jumis pasidalinčiau...

zMulei radau keletą, bet teks ilgai palaukt, kol šių filmukų savininkai prisijungs prie ineto...
Gal galit nors vieno filmuko nuorodą įmesti, kad ir į www.2shared.com ? Tiesa, kokia kalba tas filmukas?
P.S. Aišku, jei man pavyktų tą filmuką gauti per zMule, tai su malonumu ir su jumis pasidalinčiau...

Nu ziopla, nuorodos neidejau
http://www.9954444.r...opic.php?t=1228
Per zmule bandziau - sunkus variantas, nes nera pasiulos. Jeigi naudojates torentu, galeciau atsiust kelis torentus.
Filmukas yra anglu kalba, bet ten jos labai nedaug. Pagrindas - grazi zymiu kompozitoriu muzika (Mocartas, Bachas, Bethovenas) ir pagal tema vaizdai (gamta, gyvunai, spalvos, formos, sezono laikai).
Pateikta labai idomiai - vaikuciams patinka. Na juk Tai Disnejaus darbas, kaip bebutu.
P.S. 2shared yra sukelti tik lietuviski filmukai, kaip suprantu. Ir ten talpinasi ne nuoroda, o visas filmukas. Tai irgi uzima laiko. Siaip vienai merginai viena filmuka einsteino skypu permeciau, gal ji sutiktu pasidalinti.
Jei tarpsusavy susitartumet, tai galeciau pamegint ir dar kelis issiust.
Bet torentu butu lengviau pasidalint:)

Per zmule bandziau - sunkus variantas, nes nera pasiulos. Jeigi naudojates torentu, galeciau atsiust kelis torentus.
Filmukas yra anglu kalba, bet ten jos labai nedaug. Pagrindas - grazi zymiu kompozitoriu muzika (Mocartas, Bachas, Bethovenas) ir pagal tema vaizdai (gamta, gyvunai, spalvos, formos, sezono laikai).
Pateikta labai idomiai - vaikuciams patinka. Na juk Tai Disnejaus darbas, kaip bebutu.
P.S. 2shared yra sukelti tik lietuviski filmukai, kaip suprantu. Ir ten talpinasi ne nuoroda, o visas filmukas. Tai irgi uzima laiko. Siaip vienai merginai viena filmuka einsteino skypu permeciau, gal ji sutiktu pasidalinti.
QUOTE(Egliuz @ 2007 11 25, 15:10)
Nu ziopla, nuorodos neidejau

Egliuz, o čia iš torentų nuorodą įmetei? Aš dar negavau patvirtinimo iš torentų, tai dar kaip ir neregistruota esu, tai taip supratau, kad dar neturiu teisės siųstis iš torentų....Jei trumpai paaiškintum, kaip ten per torentus, būčiau dėkinga

Į www.2shared.com talpinami ne tik lietuviški filmukai

Per skype siųstis tokią talpą tikrai užtruks ilgai, gal net daugiau, nei dieną

Na nesu programu asas. Bet jei savais zodziais, tai pabandysiu. Turiu uTorento programa (veikimas panasus i zmule). Galima naudotis ir paieska, bet jei as tau atsiunciu maza failiuka su konkrecia to reikiamo filmuko vieta, tau tereikia isidet i savo programa (keliu mygtuku pagalba) ir tau ja iskart pradeda kraut. Va.
O jau kaip ta programa atsisiust, tai jau nezinau, nes man irase. O registracijos kaip suprantu ten nereikia.
O pavyzdi galiu atsiust skype tarkim vakarop, lai jis ten per nakti pumpuojas, ens siuo metu sita siunciuos ir kompas vistiek ijungtas.
Parasyk per az skype varda ir kiek amziaus vaikuciui. Parinksiu pagal amziu koki:)
O jau kaip ta programa atsisiust, tai jau nezinau, nes man irase. O registracijos kaip suprantu ten nereikia.
O pavyzdi galiu atsiust skype tarkim vakarop, lai jis ten per nakti pumpuojas, ens siuo metu sita siunciuos ir kompas vistiek ijungtas.
Parasyk per az skype varda ir kiek amziaus vaikuciui. Parinksiu pagal amziu koki:)
Mmytes gal kas nors gali perrasyti man i dvd ir issiusti?Apmokeciau ir dvd ir islaidas ir darba

QUOTE(Egliuz @ 2007 11 25, 15:51)
Na nesu programu asas. Bet jei savais zodziais, tai pabandysiu. Turiu uTorento programa (veikimas panasus i zmule). Galima naudotis ir paieska, bet jei as tau atsiunciu maza failiuka su konkrecia to reikiamo filmuko vieta, tau tereikia isidet i savo programa (keliu mygtuku pagalba) ir tau ja iskart pradeda kraut. Va.
Pas jus az perpeldytas nieko negaliu issiusti

Nespeju trinti, nes sulaukiau daug zinuciu del parduodamo daikto. Pabandykite dar karta...
Sveikos, o kodel negali kas ikelti filmuku per www.2shared.com. Man atrodo butu daug mamyciu dekingu, ypac tos kurios nelabai gaudosi prie kompo. Bijau siuntinetis visokiausiu programu, nes esu ne karta prisidirbusi, be to kalbu nelabai suprantu tad daznai nesusigaudau nei kur registruotis.
Laaaaaaaaaaaaabai laaaaaaaaaaaaaaaaaabai prasau, ikelkit nors viena filmuka per www.2shared.com.