Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

QUOTE(pingpongute @ 2008 02 04, 19:31)
Su parsiuntimu gavosi 170 lt. man atrodo, kad nėra daug už tokį kiekį ir dar keliomis kalbomis.  smile.gif

vienam daug, kitam gal ne...nu bet jei as zinau , kad galima nemokamai ju parsisiusti- pasistengciau,...o kad ten vaikui reikalinga prancuzu ar kokia dar kita kalba man visai nesvarbu...paklausa geru filmuku yra nemaza, tai jei uz kiekviena moket , manau nera prasmes....o ir beje, vaikai greitai auga.....
Atsakyti
Stai Jums mamytes puslapiukas kur programos deka Jus galite parsisiusti Baby Einstein nuostabias kolekcijas http://isohunt.com/t...aby einstein 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už visas nuorodas 4u.gif bandysiu siųstis savo krikštasūniui thumbup.gif tikiuosi jam patiks wub.gif
Atsakyti
As turiu dvi video kasetes. Jei yra mamyciu dar turinciu toki daikta kaip video grotuva - dovanoju 4u.gif
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2008 02 07, 19:47)
As turiu dvi video kasetes. Jei yra mamyciu dar turinciu toki daikta kaip video grotuva - dovanoju 4u.gif
Vilnius

Aš turiu 4u.gif ir manau būtų galima jas perrašyti i DVD thumbup.gif Dar niekam nepadovanojai? blush2.gif bigsmile.gif padaryčiau krikštasūniu dovaną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienio_mamyte @ 2008 02 06, 11:49)
Stai Jums mamytes puslapiukas kur programos deka Jus galite parsisiusti Baby Einstein nuostabias kolekcijas http://isohunt.com/t...aby einstein    4u.gif

Ačiū, šaunuolytei mamytei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kasetes pažadėtos ir, tikiuosi, kad padovanotos 4u.gif
Atsakyti
Galiu keletą filmukų per skype atsiųsti. Rašykit į až. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 02 09, 12:11)
Galiu keletą filmukų per skype atsiųsti. Rašykit į až.  4u.gif

Parašiau į AŽ ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis..o nemokamai multiku per kur atsisiusti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 02 09, 12:11)
Galiu keletą filmukų per skype atsiųsti. Rašykit į až.  4u.gif

Kadangi Emilė filmukais pasidalino su manimi, jei kam reikės galite kreiptis ir į mane, atsiųsiu per Skype ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mes su draugais ir puslapiu www.bt-geras.com nusprendem padaryt shita filmuka... tai butu labai gerai jai kuri mamyte turinti visas serijas jas kaip nors man persiustu tai labai padetu ir pagreitintu darba...

skype - kostas-biciulis
email - epc.sals@gmail.com

P.s nejau nebutu smagu jai jusu vaikai mokytusi ta visi geri lietuviu kalba o ne kokia prancuzu , vokieciu ar kokia kita!?

cool.gif
Atsakyti