Įkraunama...
Įkraunama...

Baby Einstein

QUOTE(gabby27 @ 2008 10 06, 13:18)
labukas

as irgi labai labai noreciau siu filmuku, kelinta diena bandau siustis is tu puslapiu vis kazkas negerai sad.gif

o mainais galiu persiusti nuostabias lopsines, nerealios, tik per skypa galeciau, nes nemoku ideti, o gal kokia mamyte galetu tas lopsines ideti visoms naudotis. man jos nerealios, vaikas beklausant visada uzmiega o ir as pati  blush2.gif

as jau radau is kur siustis jau baigineja thumbup.gif ziuresim ar atidarys dar
pabandyk baby einstein mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2008 10 06, 15:54)
as jau radau is kur siustis jau baigineja  thumbup.gif ziuresim ar atidarys dar
pabandyk baby einstein  mirksiukas.gif

siunciausi is sito puslapio, bet man jos neatsidaro ir rar atnaujinimus parsisiunciau kad atidarytu, nieko nesuprantu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2008 10 06, 15:54)
as jau radau is kur siustis jau baigineja  thumbup.gif ziuresim ar atidarys dar
pabandyk baby einstein  mirksiukas.gif

labuxs,
o kaip is cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 10 06, 16:58)
labuxs,
o kaip is cia? g.gif

kiek supratau įeini į tą puslapį
apačioje
Список файлов:
po juo yra failai , po viena galima siųstis, atsisiunti atidaro su Winrar archivatoriu
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 10 06, 15:11)
kiek supratau įeini į tą puslapį
apačioje
Список файлов:
po juo yra failai , po viena galima siųstis, atsisiunti atidaro su Winrar archivatoriu

na taip, tada susisiunti visas dalis ir tik tada visas pazymi ir isarchyvuoji. viskas ten gaunasi, tik butina viska susiusti. o mes jua ziurejom thumbup.gif net zviegdamas, parsisiunciau kur apie ferma, tai dabar eina aplink kompa rodo pirstuku ir sako"baba mu" lotuliukas.gif dabar bethovena siunciu, bet pagal mano kompo pajegas 10 dienu sius maziausiai, visa diena steni ir dar tik 8 proc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 10 06, 14:18)
labukas

as irgi labai labai noreciau siu filmuku, kelinta diena bandau siustis is tu puslapiu vis kazkas negerai sad.gif

o mainais galiu persiusti nuostabias lopsines, nerealios, tik per skypa galeciau, nes nemoku ideti, o gal kokia mamyte galetu tas lopsines ideti visoms naudotis. man jos nerealios, vaikas beklausant visada uzmiega o ir as pati  blush2.gif

Sveikutes,

Tuos filmukus atradau netyčia. Labai patiko mano dukrytei. Dabar turim daug tų filmukų (gal kokių 20). Tikrai galėčiau įrašyti į DVD ir perduoti Vilniuje. Arba galima per skype bandyti. Tik kai kurie tikrai nemaži, tai nežinau, kiek ten laiko truktumėm.

Žodžiu, mamukės, galime susirašyti per az ir susitarti. Pagelbėsiu, jei tik galėsiu. blush2.gif
Atsakyti
Vienas filmukas prie normalaus greicio siuncias 4-5 val, aisku jei rysis nenutruksta ar kas neisjungia:) Man patogiau butu isirasyti ir nevargti.
Atsakyti
QUOTE(debesija @ 2008 10 07, 14:29)
Sveikutes,

Tuos filmukus atradau netyčia. Labai patiko mano dukrytei. Dabar turim daug tų filmukų (gal kokių 20). Tikrai galėčiau įrašyti į DVD ir perduoti Vilniuje. Arba galima per skype bandyti. Tik kai kurie tikrai nemaži, tai nežinau, kiek ten laiko truktumėm.

Žodžiu, mamukės, galime susirašyti per az ir susitarti. Pagelbėsiu, jei tik galėsiu.  blush2.gif

Didelis Aciu, bandau as vel siustis ir jei si karta nesigaus pasinaudosiu Jusu pagalba
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 10 07, 16:07)
Didelis Aciu, bandau as vel siustis ir jei si karta nesigaus pasinaudosiu Jusu pagalba

Sėkmės mirksiukas.gif Žodžiu, jei ką, tai duokit žinią. Ką nors sugalvosim drinks_cheers.gif
Geru daiktu reikia dalintis didis.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu - tai kiek tų Baby Einstein dalių turi būt? Aš radau sąrašą su 23, bet tarp jų vistiek nėra Meet the Orchestra - First Instruments unsure.gif Gal kuri turit šią dalį ir galėtumėt pasidalinti? 4u.gif

Atsakyti
Turiu daugiau:) O del sito reiktu patikrinti. Parasykite i az, jei aktualu. Pasiziureciau kada (nes mano kompe siuo metu kompaktai neveikia).
Atsakyti
QUOTE(Valionaa @ 2008 10 09, 09:16)
Nieko nesuprantu - tai kiek tų Baby Einstein dalių turi būt? Aš radau sąrašą su 23, bet tarp jų vistiek nėra Meet the Orchestra - First Instruments unsure.gif Gal kuri turit šią dalį ir galėtumėt pasidalinti? 4u.gif

1. Baby Bach Musical Adventure
2. Baby Beethoven Symphony of Fun
3. Baby Mozart Music Festival
4. Baby da Vinci From Head to Toe
5. Baby Dolittle World Animals
6. Baby Einstein Neighborhood Animals
7. Baby Einstein Language Nursery
8. Baby Einstein Meet the orchestra
9. Baby Einstein Numbers Nursery
10. Baby Einstein On The Go- Riding, Sailing and Soaring
11. Baby Galileo Discovering the Sky
12. Baby MacDonald A Day on the Farm
13. Baby Monet Discovering the Seasons
14. Baby Neptune Discovering Water
15. Baby Newton Discovering Shapes
16. Baby Santa's Music Box
17. Baby Shakespeare World of Poetry
18. Baby Van Gogh World of Colors
19. Baby Wordsworth (First Words-Around The House)
20. Baby Noah
21. Baby's Favorite Places
22. Baby's First Moves
23. My first signs
24. Discovering Shapes - Circles, Squares & More!
25. Baby's First Sounds
26. Lullaby Time - Soothing Sounds for Baby
Atsakyti