QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 13:46)
O tau Ingakalni turėtu but gėda
TAVO ZHINIAI TELIKAS PIRKTAS HIPER RIMI 299Lt ir išsimokėtinai per 5mėnčCENTRAS atiduotas brolio nes nusipirko zhymiai geresni,o kompas paskolintas draugu kurie dabar Airijoje,skalbyklės neturiu-rankom mazgoju,o zhieda turiu viena vieninteli-kuri padovanojo vyras(o ne tiek daug zhiedu kaip tu chia teigi)galiausiai tau jau gliukai iš pykčio pražsidėjo,tad atvarai paimi visas manatkes iš mano chatos-ir bris sefka intrigante,man ju nereikėjo sau ir
as tik sakiau siuo KLAUSIMU,kad tu
ne taip jau blogai gyveni, yra zmoniu kurie neturi uz ka ir
pavalgyti,o ateinantis i pasauli kudykis buna gal ir laukiamas bet su baime kas bus... kaip ji apsrengt,pavalgydint ir pan.. o Jus abi su savo pasakom be galo...
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 16:04)
Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego
Anegi tau turbut iprastas raustis mėšle-nepilnavertiškumo kompleksas
PADUGNĖ

geriasia
GYNYBA- PUOLIMAS 
o kad parasiau ten kur tu lankaisi,kad uzsuktu i cia paziuret ka darai ir koki bizni suki ...
ar girdejai kad uz tokius zodzius - norint,galima ir uz moraline zala ...
o KODEL TYLI I UZKLAUSIMA APIE
TAVO GRASINIMUS MAN
QUOTE(Linutemamyte @ 2006 01 22, 17:08)
[COLOR=green]
zinok,cia ne as viena visa sita reikala norejau sutvarkyti... cia yra daug mamyciu,kurios ne taip daug sneka kaip as,bet viska tyliai galvoja ir sumasto kartais greiciau nei as
QUOTE(Masako @ 2006 01 22, 17:17)
ne as, o SUPERMAMYTES (dabar net juokiausi vakar, superkeksytes gal jau - kaip ten skorpiuk,tau geriau zinot....

)
TAIGI, kai nori padeti is
visos sirdies, ir pajauti kad tai sukakota apgaule... ar kuri tyletu??