QUOTE(renax @ 2006 02 06, 21:30)
Pabandysiu atspauzdint veliau aukses laiska , ilgas labai .
Niekada negalvojau kad imanoma taip , bet pasirodo imanoma.
Aukse su leliuku jau namuose pas vyro tevelius . Skorpiuk turek sazines ir neliesk jos dabar , ir negazdink . Tu tik man pasakyk kodel tas zaislas kuris pirktas uz Laimos pinigelius buvo pas tave

. Ir iki kiek nebaisu meluot ?
Viskas mano atzvilgiu si istorija issemta .
Auksė pati nusprendė žailą nupirkt vyresniam vaikui taip kaip ji teigė kad kai jos paauks mažius,o maniškis jau išauks(kaip padėka nuo savęs)žaislą rinkom abi ,ir galvojau gražin kaip tarėmės
Ir galiausiai kai buvau pas ja ligoninėj(kai aprimo nervai nuo visko -pasišnekėt)ji man teigė kad jos praktiškai nieks nelanko,pas ja tuo metu nebuvo nei pampersu nei net mineralinio vandens ir sakė kad tai nemelas kad ją varė iš namų,tiesiog jos namiškiai apsimetė geruoliais
O gryžus namo vėl renaksui parašiau kad man rodos kad ten tikrai kažkas negero,nes tokios situacijos ligoninėj ką aš tada mačiau nebūtų ir dar papildomai surinkau jai daiktų kuriuos kai renaks atėjo visus ir atidaviau(kartu su žaislu),o juk galėjau neatiduot o gražint tai mamai(kuri pasirodo kadaise mokėsi su manim vienoje klasėje)tiesiog netyčia susitikom šioje situacijoje
Ir galiausiai tik dabar sužinojau jos pasakyta versiją,nes ji nesitikėjo kad taip nuskambės šį istorija,dengdama savo ,tipo, gera varda.Neblogai sumanė,aš jos naglumu priblokšta
Tiesa dėl laikraščio gavosi netyčia,tikrai nenorėjau skelbtis laikrašty
Taip kaip buvo paskambinta mamos zhurnalui,žurnalistė prisistatė respublikos spaustuvės ,galvojau kad gal ten spauzdina ir mamos žurnalą ir su ja pasikalbėjom,bet ten labai daug netikslumų ir man tokio skandalo tikrai nereiktu ir ar bučiau toliau bandžius jai padėt,papildomai rašius renaksui,kai šį istorija jau buvo uždaryta

logiška kad kaip strutis pasislėpčiau ir laukčiau kad praeitu visas šis uraganas
O dėl teismo tai tegu negazdina aš už suteršta savo vardą ja pati paduosiu ten,tuo labiau ją jau perspėjau
Galiausiai jai ji nori skandalo-lai taip ir buna,jau ir taip apšikta iki ausu
QUOTE(renax @ 2006 02 07, 12:08)
Pagal mane skorpiukas

, bent man asmeniskai ji melavo .
Kame?
Tiesa po visko kas ivyko jokio fondo tikrai nenoriu steigt,tad galit but ramios