Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Gal zinot kiek km nuo Suvalku iki Augustovo?
Atsakyti
QUOTE(**Saulė** @ 2010 06 23, 19:48)
Merginos, o Lenkijoj viena valanda anksciau nei pas mus ar veliau..priminkit  g.gif , jei pas mus dabar 19:47, tai pas juos 18:47? g.gif

taip
Papildyta:
QUOTE(Ingaaa @ 2010 06 23, 20:39)
Gal zinot kiek km nuo Suvalku iki Augustovo?

apie 30 km
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 06 23, 21:00)
taip
Papildyta:
apie 30 km

aciukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos vel, buvome kaip zadeje siandien suwalkuose, na labai patiko thumbup.gif ypac nuolaidos 50 procentu HM ir kaplah (ne visoms prekems) drinks_cheers.gif pvz. HM surusiuota 20 zlotu, 3o zlotu.
zodziu vaziuosim dar, kadangi ir maisto ir zymiai pigiau kauflande prisipirkom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 06 23, 11:34)
visi vaistai Lenkijoj daug pigesni, seniai patikrinta:)

Gal žinot kur sauskelnes suaugusiems pigesnes? Apžiurejau visas vaistines tai esminio skirtumo neradau. O kai kur net brangesnes buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 25 birželio 2010 - 12:33
QUOTE(Adade @ 2010 06 24, 20:40)
sveikos vel, buvome kaip zadeje siandien suwalkuose, na labai patiko thumbup.gif ypac nuolaidos 50 procentu HM ir kaplah (ne visoms prekems)  drinks_cheers.gif pvz. HM surusiuota 20 zlotu, 3o zlotu.
zodziu vaziuosim dar, kadangi ir maisto ir zymiai pigiau kauflande prisipirkom  4u.gif

Nugis nulekiau ir aš tu skuduru, tai butent berniukiški tai nenukainuoti išvis. Žiurejau bliuzonu, džinsu, tai tiek kainuoja kiek ir kainave, o kaplahe tai tik akcijos perki 3 už 2 kaina. Tai kam reikia 3 vienodu skuduru. Vien žo nera ten jokiu esminiu nuolaidu.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 06 25, 18:27)
Nugis nulekiau ir aš tu skuduru, tai butent berniukiški  tai nenukainuoti išvis. Žiurejau bliuzonu, džinsu, tai tiek kainuoja kiek ir kainave, o kaplahe tai tik akcijos perki 3 už 2 kaina. Tai kam reikia 3 vienodu skuduru. Vien žo nera ten jokiu esminiu nuolaidu.

tikrai taip, as savo vyrams tik is HM pirkau su nuolaida 50 proc. , bet is suaugusiu, o kaplahe tai tik sau uz puse kainos 4u.gif
Papildyta:
buvau pirma kart ten, o tos nuolaidos siose parduotuvese gal visada buna ???
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 06 25, 19:54)
tikrai taip, as savo vyrams tik is HM pirkau su nuolaida 50 proc. , bet is suaugusiu, o kaplahe tai tik sau uz puse kainos  4u.gif
Papildyta:
buvau pirma kart ten, o tos nuolaidos siose parduotuvese gal visada buna ???

Tai kad aš irgi buvau tai 8 metu vyrui ir 3 metu vyrukui absoliut niekas nenukainuota.
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2010 06 21, 18:55)
Sveikute. Neseniai pirkau rusiska aliejini vitamina D ir kainuoja jis vos 7 Lt. O yra jo Kaune, Gintarinej vaistinej prie Iki Luksio gatvej. Mes naudojam ir visada cia perkam  mirksiukas.gif

Dovanokit, o kam tas "D" vasara g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 06 26, 22:22)
Dovanokit, o kam tas "D" vasara  g.gif ?

iki metų reikia duoti..ypač jei yra polinkis į rachitą
Atsakyti
Gal kas neseniai pirkot Lenkijoje braskiu. Kur ir po kiek? smile.gif
Ar nuvaziavus darbo diena iki Suvalku galeciau kur gauti uogyciu?
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2010 06 28, 18:46)
Gal kas neseniai pirkot Lenkijoje braskiu. Kur ir po kiek? smile.gif
Ar nuvaziavus darbo diena iki Suvalku galeciau kur gauti uogyciu?

Siandien kasdieniniam Suvalku turguj uz kg braskiu 5 zl prase. Sakyciau, brangokai... Pries savaite pigiau buvo.
Atsakyti